tamarhp

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo39.gif../images/Emo141.gif

לפי היהדות זה כבר נקרא כ"ז תשרי.. קרנושששששששש
שיהיה לך
המונמון אושר
ועושר
הצלחה
(גם בלימודים
) ובריאות
שלא יתקפו אותך
שתמצאי את בן זוגך
(האמיתי!!) בקרוב (זה לא נושא לצחוק) ושיהיו לכם תינוקות חמודים
ותבנו בית
לתפארת שלא יהיה חסר לך אוכל
כדי שלרחלי ישאר סנדוויץ' שלם ושכל משאלות לבך
יתגשמו לטובה
המון המון
מזל טוב
אוהבת (למרות הכל
) תמר.

טודע אנשים../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif

אבל תמשיכו לכתוב..
ד"א: אני מביצפר-תקנאו ותקנאו... [URL='http://']כחוללל[/URL]

נורית ג

New member
היום יום הולדת, היום יום הולדת.....

תרו תרו עה תרו תרו עה יום הולדת יום הולדת הנה בא.......
קרן.... המון המון המון המון המון מזל-טוב............ אושר יושר כושר ועושר... לא הייתי פה שבוע-תשלימו את החסר... נורית

tamarhp

New member
לא

היו לה בעיות אז החכמה הזו לא דאגה לחשוב על פתרון מזל שאני פה

שרוך

New member
לKרן הנה המתנה שלי

בס"ד הי קרן הנה המתנה שלי עוגת יום הולדת של אהוב ליבך מתן ואת !! בתאבון שרוך

SGVB

New member
|בלון../images/Emo49.gifבלון|../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp
&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp
&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp[URL='http://']לקרן[/URL]&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp
&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbspמזל טוב&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp
&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbspעד 100 כ20&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp&nbsp

SGVB

New member
מצטער שזה קצר זה פשוט המון עבודה

לצפייה בגודל טקסטבינוני

מזל טוב...

ואני לא מבין. אמרתי לה כבר מזל טוב. למה פעמיים? קרן תראי את אפילו בחתימה שלי מגיע לי משהו לא?!

tiki tiki

New member
מזע"ט

ורשמו פה כבר הכל..אז שיהיה לך כל מה שרשמו... ווהכנתי לך משו

למעלה