../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

ל-
הפרטי שלנו
מהיום שאותך פגשנו,מיד ידענו שאת האחת
ראשית ברצוני להודות לך על הנדיבות וטוב הלב, על היחס המבין והאוהב, על הרכות,הנתינה,השיתוף, ההבנה,הרגישות,והליטוף. תודה על הושטת היד,על מילה טובה על היותך מקור ביטחון ומשענת יציבה.
אנו מאחלים לך,שמחה,אהבה,הגשמה,ושלווה. מאחלים הצפוניים האוהבים
נ.ב מחר

angel Mom

New member
למי יומולדת???לפונדקאית צפונית??

אז ככה???? בשושו? בלי להגיד כלום??? יקירתי , שפע של ברכות איחולים והרבה מזל טוב! מווואה

לפונדקאית הצפונית שפע ברכות ../images/Emo65.gif

ליום הולדתך
מאחלת לך שתזכי עוד השנה להגשים כל משאלה שתביעי
שהשלום ישרור בביתך ובקרב בני משפחתך
בריאות, נחת, שלווה ושלמות ולא רק בגלל המעשה שאת עושה
אלא כי את מי שאת !
ונשמה ותמיד חושבת על כולם !!! תומכת מרחוק ומתפללת רק לטוב. אז זו ההזדמנות שלי לומר לך באופן אישי
והרבה הרבה

../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif../images/Emo141.gifמזל טוב חם../images/Emo70.gif

מזל טוב ליום הולדתך! המון הערצה למעשה הנאצל שאת עושה, ולמערכת היחסים הנפלאה שיש בינך לבין הזוג שלך!! כל הברכות שאת מברכת את עצמך, וכל האיחולים שאת מייחלת להם- מי יתן ויתגשמו.

לזוג הצפוני הנפלא והמדהים../images/Emo140.gif

מזל טוב גם לכם ליום נשואיכם. זהו יום שאני לעולם לא אשכח, יום הולדתי ויום נישואיכם, מאחלת לכם שהשמש תמשיך להאיר את דרכם, שיהיו לכם ימים של אושר שלווה בנחת אני כבר רואה שתהיו משפחה מוצלחת,עם המון רגשות הערכה ותודה על היותכם לצידי תמיד תומכים תודה מכל הלב אוהבת אותכם

מצטרפת לאיחולי יום הנישואין ../images/Emo140.gif

תהנו מהרגעים הקטנים של הביחד
בקרוב חייכם הולכים להשתנות עם תוספת משמעותית למשפחה
ואני כברררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר לא יכולה לחכות !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוהבת

וואו'!!!!

זה לא מקרי שאתם חוגגים ביחד .............. הכל מלמעלה ממוש.
המון המון מזל טוב והמשך קל וידיים מלאות אמןןןןןןןןןןןןןןןןן

מיקי1212

New member
מזל טוב

המון המון מזל טוב מאחלת לך אושר, אהבה, בריאות ושמחה אין ספק שבינך לבין הזוג יש קשר מדהים מה שמראה על יכולת שיתוף ונתינה מדהימה יישר כח ושוב המון המון מזל טוב

../images/Emo49.gif לך .....

מזל טוב מכל ה
. ולכל השלישיה הצפונית ,שיהיה המון בהצלחה.. לפחות מהצד אתם נראים כשלישיה מווווווושלמת!

עָנת

New member
וואוו,יום נישואים של הזוג+יום הולדת

של הפונדקאית באותו יום? לא סתם נפגשתם,ואתם עוברים הפרויקט הענק הזה
הכלל מלמעלה.... מאחלת לכם רק אושר,טוב והמון המון בריאות.

תודה לכם על הברכות ואיחולים

מאחלת לכולם שתהיה זו שנה אזרחית טובה. המון לידות והריונות. שיהיו רק הצלחות. וכל שנבקש לו יהי

למעלה