לשמים האחת ליום נישואייך ה- 21. מאחלת לך אושר, בריאות וכל שתבקשי אמן לו יהי.
י יערית 1 New member 2/2/07 #1 ../images/Emo49.gif../images/Emo65.gifלשמים האחת ליום נישואייך ה- 21. מאחלת לך אושר, בריאות וכל שתבקשי אמן לו יהי.
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gifלשמים האחת ליום נישואייך ה- 21. מאחלת לך אושר, בריאות וכל שתבקשי אמן לו יהי.
ט טאKילה New member 2/2/07 #3 יום נשואים שמ../images/Emo65.gif../images/Emo168.gif../images/Emo210.gif לשמים ולאישלה מזל טוב הרבה סקס אהבה ורוקנרול שיר אושר - רוני סומק אנחנו מונחים על עוגה כמו בובות חתן וכלה. גם אם תבוא הסכין ננסה להשאר באותה פרוסה.
יום נשואים שמ../images/Emo65.gif../images/Emo168.gif../images/Emo210.gif לשמים ולאישלה מזל טוב הרבה סקס אהבה ורוקנרול שיר אושר - רוני סומק אנחנו מונחים על עוגה כמו בובות חתן וכלה. גם אם תבוא הסכין ננסה להשאר באותה פרוסה.
ש שמים1 New member 2/2/07 #10 תודה טאקי ../images/Emo25.gif אהבתי את האיחולים שלך .. שילוב מנצח תודה על השיר היפה שהקדשת לנו ... אני מקווה שימינו יהיו ללא סכין .. מתאימה לי מאוד העוגה
תודה טאקי ../images/Emo25.gif אהבתי את האיחולים שלך .. שילוב מנצח תודה על השיר היפה שהקדשת לנו ... אני מקווה שימינו יהיו ללא סכין .. מתאימה לי מאוד העוגה
א אהבה ונשיקות New member 2/2/07 #7 מזל טוב לשמים הנפלאה../images/Emo77.gif המון אושר וזוגיות מוצלחת,אהבה אושר ושמחה
J jozefin3 New member 2/2/07 #8 ../images/Emo23.gif../images/Emo65.gifיום נישואים שמח לך שמיים זהו יום חגכם והחגיגה כפולה היום שיהיו לכם שנים יפות מתוקות ומלאות אהבה יחד יחד מזל טוב
../images/Emo23.gif../images/Emo65.gifיום נישואים שמח לך שמיים זהו יום חגכם והחגיגה כפולה היום שיהיו לכם שנים יפות מתוקות ומלאות אהבה יחד יחד מזל טוב
ש שמים1 New member 2/2/07 #9 תודה לך יעריתוש ../images/Emo141.gif אני רוצה להמשיך לחיות עם בעלי שלי בנועם ובבריאות בחום ובאהבה ... ולטבוע בים של סקס חחחחח שבת שלום
תודה לך יעריתוש ../images/Emo141.gif אני רוצה להמשיך לחיות עם בעלי שלי בנועם ובבריאות בחום ובאהבה ... ולטבוע בים של סקס חחחחח שבת שלום
מ מטבע הדברים New member 2/2/07 #12 ../images/Emo48.gif../images/Emo212.gifמזל טוב לשמיים ובן זוגה, לעוד שנים נפלאות של זוגיות נהדרת,, שתשרור אהבה לעד ולא תיתם,, ותעפילו לפסגות אושר יחדיו,,
../images/Emo48.gif../images/Emo212.gifמזל טוב לשמיים ובן זוגה, לעוד שנים נפלאות של זוגיות נהדרת,, שתשרור אהבה לעד ולא תיתם,, ותעפילו לפסגות אושר יחדיו,,
א אחת שאוהבת2 New member 3/2/07 #16 ../images/Emo65.gifמזל טוב... וואו... 21 שנה... ועוד אומרים שהרומנטיקה פסה מן העולם.... שמים יקרה, שתרבו עוד הרבה שנים של אושר ואהבה שתמיד תדעו להשלים לשמח ולאהוב יחדיו... מזל טוב...
../images/Emo65.gifמזל טוב... וואו... 21 שנה... ועוד אומרים שהרומנטיקה פסה מן העולם.... שמים יקרה, שתרבו עוד הרבה שנים של אושר ואהבה שתמיד תדעו להשלים לשמח ולאהוב יחדיו... מזל טוב...
ח חיה בגונגל New member 3/2/07 #17 מזל טוב שמים ../images/Emo48.gif שלא ייגמר לכם לעולם... המון שנים נוספות של אושר ואהבה