1Reebok

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif

מזל טוב למנהלת שלנו האחת והיחידה שאין כמוה ולא תהיה
ירדן!!!
תנו לה בכפיים!!! שיהיו לך חיים נפלאים מי יתן ואייל מזיג יהיה הדוד של הילדים שלך ושיקנו לך ליומולדת איזה לס פול מטורפת
ושהדורבנים יחזרו לעוד איזה הופעה מלאה בכוכב יאיר וכמובן בריאות

starla

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo65.gifמזל טוב ירדנוש!../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif

ירדנוש אהובתי המוןמון מזל טוב ליומולדת הכי מתוק שיש!
שתהייה לך שנה מקסימה מלאה בכל הדברים הכי טובים שרק אפשר!!! המון אושר עושר שיחות סוטות וידיעות במובן התנ"כי! ומי ייתן וכל חלומותייך יתגשמו!
ואני לא יכולה לאחל לך.. נו את יודעת מי.. אז אני אאחל לנו את השלישייה שתכננו!
ו...קשתים שולטים!!!
אוהבת אותך המוניםםםםם!!!!!
&

מממ.. זה היה אמור להשלח בניק שלי..

ובשעה חצות... תדמייני ששני אלה קרו..
מתה עלייך ומזל טוב מותק!

1Reebok

New member
לאלאלאאא

מי יתן ואייל יהיה הדוד של של הילדים שלך!

xenadream

New member
אז שני מזיג אחותם? :O

אף פעם לא ממש הבנתי את זה. :| וגם פעם מישהו חיפש שני מזיג והגיע לבלוג שלי ותהיתי.. האומנם יש קשר? מגניב P:

../images/Emo79.gifירדנוש!!!

וואיי! שחכתי באמת לכתוב לך! מזל טוב!! בואו נברך את ירדן כמו בגן: שתקבלי הרבה מתנות יפות, שההורים שלך יאהבו אותך, שהעוגה שלך תהיה טעימה, שתפגשי מלא מלא דינוזאורים ושתאכלי הרבה ממתקים!
ממני שייק'ה!
!

עדנונית

New member
ירדנוווששש

מזללל טובב..... עד 120 שנה שכל משאלותיך יתגשמו וחלומתיך יפרחו!! שתזכי רק לאושר וגם לעושר וגם בריאות ולא לשכוח כושר!! {כי לא טוב להיות עצלנים!...אופס חיחי} ושיהיה לך את היום הולדת הכי שמח בעולם! מזל טוב

papal

New member
ממממממממזזזזזזזל טו!!

וי הי!!! איזה כיף חג שמייח ויום הולדת שמייח חיים טובים וכיף אמיתי רק טוב הרבה בריאות אושר ועושר שכל מה שתבחרי יהפוך למציאות שתצליחי בכל מעשייך ובכל דרייך שמחה אמיתי אהבה אמיתי אושר ועושר לעדי עד עד 120 בריבוע טל

אה, אני לא חושבת שאני ארתה להשאר

בחיים כל כך הרבה זמן. אם כבר חיי נצח, אז כערפד או משהו. כן. תודה רבה!

מאיגו

New member
ירדן!!!

מזל טוב!!! מי ייתן ותקבלי כל מה שאת רוצה(כן,כולל את גיא.) רק בריאות,אושר,אהבה,כיף ו...תשארי כמו שאת!

יא, דווקא אין לך מושג כמה הרבה

הקטע של "לקבל כל מה שאני רוצה" אומר לי. יש לזה משמעויות נוספות בשבילי
תודה רבה!

efratushke

New member
בובייייייייייי!!!!!

שיהיה לך מזל טוב הכי בעולם!!! רק אהבה ואושר!!!!! באמת!! אני מאחלת לך אושר תמידי!!!!! וחיים מעניינים!! וכוסונים מקיר לקיר... נראה לי שכיסיתי פה את כל הדברים החשובים... וכל השאר יסופר בתולדות ישראל

כתמונית

New member
גם אני גם אני!!!

ירדנייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!1 מזל טווווווווווווווובבבבבבבבבב!!!!!!!!1 איזה כייף! יומולדת זה פנאן עלללל!!! שיהיה לך כל מה שתרצי בחיים!!! ויותר מזה! רק בריאות! יומולדת שמח כפרות נשמית!!! ו... איפה את?! לא רואים אותך?! (חתמיששי... :) )

למעלה