XtReme

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo49.gif../images/Emo48.gif../images/Emo82.gif../images/Emo102.gif

stivenz

New member
ואיפה אתה היית היום.?

סטיב שציפה לפגוש את האיש וה-רדר...

../images/Emo140.gif../images/Emo25.gif../images/Emo49.gif../images/Emo39.gif../images/Emo24.gif

מזל טוב מאסטר סביו...... מכל משפחת דה יונג -אבנוע....

סליחה ?????

קים ???? האם זו אשתו של ראובן ? או שמא מצולמים יחדיו ללא קשר ביניהם ??? לאשתו של ראובן (שתחיה) קוראים "שלי"... הלא כן ? אני מבולבל...
השדון .... ™TheNightDevil

הפיח והשפעותיו...../images/Emo3.gif

השדון מודה כי הוא מבולבל... היועצת טוענת שעל השדון להתעדכן...:"שלי...הלא כן?" היתה אמנם אשתו של ראובן , היום היא גרושתו. קים בת זוגתו של ראובן , היועצת מרימה
ו-
לזוג הטרי. היועצת שמעה על ארועי בת שלמה (באותן שתיים הגדולות גדולות) ולא נותר לה אלא להכפיל את אגודליה:
לסטיב 426 (הכינוי עדין מוחזק בסלסלה של היועצת)
למר מכסיקו

אגב יועצת במיוחד בשבילך

מספר תמונות חניכה של הסטיב בעליית בת שלמה 1.סטיב מקבל סלע הוקרה ועליו חתימות האצילים 2.סטיב מטפס את העלייה בעזרת רגליו וכידון ושר את תפילת החגב תוך כדי קולרגול

איזה כבוד!!!!

גם אופנוברית רוצה......
אופנוברית היתה ב"שטח" הירקון עם הGS שלה..קולרגול לא חושב שמגיע גם לה איזה סלע הצטיינות?

לא!!! ../images/Emo13.gif רק אצילים מדופלמים מקבלים

ומה ?????????. GS בירקון ? חילול הקודש !! מישהו ניקה את הירקון אחרי זה ?
קולרגול

Miss Mor

New member
פששששש....

כבוד גדול! Miss Mor שעכשיו יש לה עוד יותר חשק לאופנוע ומהרהרת האם גם היא תזכה בכבוד הזה. ואגב קולרגול, משהו הבטיח לבדוק על איזה אופנוע מסויים... מה קורה עם זה?

אכן אכן תזכה גם תזכה

אופנוע מסויים היה אחד , בדקתי וראיתי כי עדיף לא להעלות אותו כלל כאן פשוט גרוטאה ממשיך לחפש קולרגול

Miss Mor

New member
אז ככה ../images/Emo9.gif

הסכום הוא בערך 18K נטו לאופנוע. הדרישות הם אופנוע דו"ש גדול! יש לי חולשה לזה...
אני עושה בממוצע כ-70 ק"מ ביום, והוא יהייה בנתיים רק לכביש. בהתחלה רציתי ביג 800 אבל זה ירד מהפרק בגלל שהוא מאוד כבד ודי גבוהה. ובאותה הזדמנות, איך אני יכולה לדעת כמה אפשר להנמיך אותו? המלצות יתקבלו בברכה תודה
Miss Mor

ביג 800 קצת כבד ומסורבל וגם לדעתי

לא נמצא בתקציב שלך אבל מאידך DR650 שנת 1996 וצפונה ניתן גם ניתן לא יודע כמה הוא נסחר אבל יש לו אמינות טובה ( לא כמו ה350 אבל גם טובה ) יכולת כביש נהדרת למרחקים ארוכים וקצרים יכולת שטח טובה אחזקה נמוכה ניתן להנמיך אותו משמעותית קל משקל יחסית בעל סטרטר כמובן בקיצור קנייה טובה קולרגול

Miss Mor

New member
אני מבולבלת ../images/Emo12.gif

כמה הודעות למעלה אמרת לי לא לגעת באופנוע הזה ועכשיו אתה ממליץ עליו? Miss Mor שרוצה כבר אופנוע... אבל מרוב ששגעו אותה היא עדיין לא יודעת איזה

למעלה