17.10.02 - 17.10.04

טומי*

New member
../images/Emo49.gif 17.10.02 - 17.10.04../images/Emo65.gif

ואנחנו כבר בניי שנתיים

vera2

New member
../images/Emo140.gifיום חג לפורום מקום מפגש לאנשים

עם שפה משותפת תרתי משמע כאשר לחלק מאיתנו זכרונות דומים עיניין משותף בלעאבד את העבר אם כזכרונות אישיים או זכרונות של הורים שעם כל הרצון להסתיר ,לייפות עברו בערוצים ניסתרים לדור בא והשפיעו על חייו.טעמים משותפים שהם חלק חשוב בחיים
.ובכלל מקום טוב לביטוי עצמי,העלאת נושאים, תגובה לנושאים שאחרים מעלים. או תקופות של קריאה בלבד. תודה מיוחדת מגיע לטומי שמנהל את הפורום בסבלנות, סובלנות ואסרטיביות הכל לגופו של עיניין ובעיקר עם הרבה אמפטיה לחברי הפורום. לעיתים אנו מודיעין לעינייני הונגריה כאשר שום שאלה לא נשארת ללא מענה אפילו אם זה כרוך בזמן לחיפושים ברשת. העיקר שנהיה בריאים ונוכל להמשיך להנות מהפורום (רציתי לכתוב SAROK)
אבל, נזכרתי שיש אנשים שמדברים הונגרית.

jud1001

New member
לרגל יום חגינו זה..אני מודיעה..../images/Emo41.gif

בזאת על היותי גאה לקחת חלק בפורומנו.. מודה מקרב לב לטומי האחד והיחיד.. ולחברים/ות..הנעימים שאיתנו.. ורה כתבת יפה כל כך..
מצטרפת לכל מילה שלך!!!

עב

New member
מזל טוב לכולנו ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

הפורום בן שנתיים כבר יודע ללכת וגם לומר כמה מלים... אפשר לומר שהוא מתגבש ומפתח אישיות משלו. אני מאחלת לפורום שנמשיך ליהנות ממנו לאורך ימים ותודה לטומי שהביאנו עד הלום.

LEONA

New member
../images/Emo65.gif י ו ם ה ו ל ד ת ../images/Emo65.gifשמח

לפורום ! זר פרחים לו ול"אביו"-טומי
וכמה מילים: ...לפעמים כותבים, לפעמים רק שותקים ! ...לפעמים שואלים,לומדים, סקרנים-ממש רציניים! לפעמים סתם צוחקים ומתבדחים! ...לפעמים בשמחה ו-להבדיל ,גם בכאב,משתפים, ויש זמנים שבתוככינו מסתגרים! אך תמיד ,תמיד לכאן חוזרים ומציצים, זוכרים שיש כאן חברים טובים והשורשים של כולנו...מה לעשות...הם משם! ה ו נ ג ר י ם !

liat1953

New member
../images/Emo49.gifלפורום המקסים

מרבה לשוטט פחות לפטפט נהנת מכל רגע תרבותי כאן. תודה לכולם על המקום הנפלא ועוד הרבה שנים פוריות וחוויות מרתקות.

agibagi

New member
מזל טוב לכל הגולשים../images/Emo41.gif

תמשיכו לכתוב להתעדכן ולספר סיפורים משעשעים ומעניינים עוד הרבה שנים טובות.

B T1

New member
../images/Emo140.gifמזל טוב גדול לכולנו...

חזרתי, אפילו שבתי, מה אתם אומרים על החבר הפרלמנט ההונגרי המניאק שהתלוצץ עם חברו שזה בדיוק המזג האויר המתאים, כי בדיוק בקור הזה לקחו את היהודים לדונה? אגב, הוא ממפלגת הסוציאל-דמוקרט ולא מהמפלגה הפשיסטית. עדיין בבודפשט יש על הקירות יותר מדי צלבי קרס ויותר מדי הונגרים ברחובות.

ברק 188

New member
מה../images/Emo35.gif כבר Ketto ...אז../images/Emo49.gif ...

הונגרים איפה הכיסא...את מי צריך להרים... ליום שישי צריך להכין לטומי זר לו פורח... עכשיו ברצינות ברכות לכולם, לכבוד לי להיות בחבורה הזו.

אלהלה

New member
מזל"ט וקולולו וטומי אני מקווה שלא

יכאב לך כשנמשוך לך פעמיים באוזן ועוד אחת לשנה הבאה. והכי טוב שכולם פה עם עבר הונגרי והווה ישראלי
ולעוד הרבה שנים של פורום נעים ונחמד באוירה הונגרית.

evike

Well-known member
מנהל
../images/Emo77.gif../images/Emo39.gif../images/Emo65.gifברכות ליום ההולדת של

הפורום, ועוד יותר למנהל אותו, לטומי!

גלי®

New member
לא רק היא...:))) תשאלי את ביטי איך

חרשנו מתכונים שם... אנשים שומעים "הונגריה" וישר באים לבקש מתכון לגולש... :)))))

orlu

New member
עב ,מה לא ידעת שאני מזקני הפורום?

נוסטלגיה חביב לאללה לא? גלי.....איך הגעת לדפים הללו??? פתאום ניזכרתי בענת הגדולה הדרדסית ארפי קרן משם ישראל לזזרוס BT1 גלי טומי ועוד ועוד........ אז יצאתי לטיול זייתים וגם בנובמבר השנה אמסוק אותם היו גם בדיחות ובאמת הרבה הרבה אוכל ושימחה כל הכבוד לך שהעלת את הדפים היכן מצאת אותם יעכברת מחשבים שכמותך.....

גלי®

New member
בשביל זה יש ארכיון, יקירתי...:))

וכמו כל עכבר, גם אני אוהבת לנבור... :)))

למעלה