שרונה

A N N 7

New member
../images/Emo168.gif לולולויה לך שרונהה יפה../images/Emo16.gifלשנה הבאה ב

בעזרת השם. נר לשנה הבאה כהרגל לחגיגה חני מאחלת לך שרונה.

M הדרך

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo213.gifכמעט פיספסתי ת'מסיבה../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif

לשרונה היקרה, השנים עוברות מהר והיום הכי חשוב חוזר זהו יום הולדתך היום יום שמח יום חלום המון בלונים מתנות ועל העוגה הרבה נרות ולנו נשאר רק לאחל לייחל ולהתפלל שיתמלאו כל משאלות ליבך שתמיד תהי בין הרבה חברים.. שתמיד תהי מלאה שמחה וחיוכים.. שכל חלומותיך יתגשמו.. שכל הסובבים אותך יאהבו.. שאף פעם לא תרגישי בודדה.. ושתמיד תישאר אהודה.. שתמיד תדעי את דרך הישר ואת הטוב ושתמיד תמצאי את האורות הקטנים בחושך הגדול. המון מזל-טוב, אושר ובריאות. ממני M הדרך

שש שעות ...............

לא הייתי בבית, ומה אני רואה, המולה, סדאע אראס, ראסי תפארגאעת, מזל טוב, ועוד פעם מזל טוב, זיראן דיאלי פאקו מנעאס, אלמזג'ובין הומה האדוק אלביאד, התעוררו מהסג'ארעט שלי, ושל שולה ושל כל השכונה, שאלו אותי, לייהו מה קרה, יאק לאבאס, קאלסי עלא כ'יר, קוטלהום, מה זזזזזזזזהההההההההה, בשקט ובררררררררוגגגגעעעעעעעע, תייהו מה תסיממממממססס, סדי סמאללאה מעאק, אס זרא, וכל זה במבטא פולני, עם חתיכת דג מלוח ביד, היום, היום ואני מגמגם. בסוייס לייהו מה קרה היום, הביאו לי כוס מים, סוויס די מאחייא, תלתה דל ויליום, ואני אומר להם היום, היום, לייהו מה קרה היום, שאתה כזה נרגש, אמרתי להם, איתקון אומקום מסבוג"אה עליקום, היום, היום זה היום הולדת של שרונננה. פתאום, כולם, גם הפולניות, בעצם רק פולניות שככנים שלי, איסג'ארטו. ועשו עוגה, עוגה, ושרנו ורקדנו, במעל העוגה, קאלו לי, בוא נרים אותך, עכשיו אמרתי להם זה לא קונץ, בלי התותבות שגנבה לי עלמה, אני יותר קל, ואמרו כולם במקהלה, כמו זו של הצבא אלחמאר, ארובייה, מזל טוב לשרונה. בוסהה מעאנדנא, או קולה, איזיהא אלכ'יר דל עולם ככווווווללללללללללללללוווווווו, אודאבה, עתינה, אלכתובת די האדיק עלמה, אנתאלאוו פיההא. בסך הכל, רציתי לאחל מזל טוב, וראי מה יצא לי, לאחר שאני חוזר מ......... חגיגת יום ההולדת של הנכד הפולני שלי, תחקו עלייא. וגם שולמית מצטרפת היא לברכות לך שרונה. אני מעתיק את ההודעה לפעם הבאה, שמישהו יחגוג בקרוב, ואז, אני עושה, העתק והדבק, שלא אתעייף בזאףףףף. שבוע טוב. סולמית או לייהו

שרונהה

New member
תודה אלי אתה פשוט מקסים../images/Emo99.gif

יודע להביא גם דברי חכמה, גם להעשיר אותנו, גם שמחה והומור שמאיר עיני כל מי שקורא אותך וגם לברך בדרך מיוחדת כל כך
תודה לך ולשולמית המתוקה שאתך

אמרוקאי

New member
למנהלת הפורום הכי הכי ../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

אני מאחל לך שנים טובות של בריאות, אושר, שפע - ואורך ימים.
ומכיוון שאת בעמדת ניהול שם, נסי נא להשפיע על ההוא שמסדר את לוח השנה שיפסיק לתקוע לנו ימי הולדת בדיוק בשבת
. או בעצם, עדיף ככה, לא? ככה תקבלים איחולים במשך יומיים רצופים.

שרונהה

New member
ברור שעדיף ככה אמרוקאי../images/Emo6.gif

מוכנה ומסכימה לברך ולהתברך בכל יום ובכל שעה
תודה על ברכתך

הודפי

New member
אני לא הייתי כאן אתמול וגם היום בבוקר...

אז אני בא עכשיו ומאחל לך לרגל יום הולדתך שעל כל דקת איחור שלי בהבאת ברכותי תקבלי חודש נוסף של בריאות ואושר בחייך. ובחשבון פשוט יש לך לחיות עוד 120 שנה כי, אם איחרתי ב-24 שעות, זה מה שיוצא לי. מאחר שאנו לא בימי נח וכבר מזמן לא מגיעים לגיל המופלג של 140 שנה (120=20)!!!
אז אאחל לך רק עד 120 כ-20 בבריאות טובה ושמחת חיים.

שרונהה

New member
היה שווה האיחור שלך הודפי

ואני בכלל מתכוונת לחדש את ימי נוח ואברהם אבינו, כך שברכתך מתקבלת בתודה, בברכה ובאהבה

עוד שנה, ועוד שנה, ועוד הרבה כאלה של שמחה!

נראה שבשעת בוקר זו, עוד קודם הזריחה, אאסוף את כל הברכות מעליי, אצרור בצרור מעוטר בפרחים. אליו אצרף סנייה מלאה מתוקים, כמנהגך הקבוע לקבל אורחים. וזו תהיה מנחתי לרגל יום הולדתך - רוב אושר ונחת, אורך חיים ובריאות שלימה!

שרונהה

New member
מקבלת בהודיה ובשמחה את צרור ברכותיך שלמה

ואת הסניה אקח ואעביר על ראשי כמו "בבהילו"
תודה על הברכה ועל תמונת הזריחה המדהימה
שתזרח השמש, תאיר ותפיץ חומה וברכותיה על כולנו

wan

New member
שרונהה חאאל אל באב ../images/Emo6.gif

השלי חבדלת , ואף אחד לא פותח.....
זה בשבילך יקירה.

שרונהה

New member
איזה יופי wan../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif

הלבן הזה כל כך יפה וטהור. אהבתי מאוד תודה יקירתי על ההקדשה אוהבתותך

../images/Emo49.gif את 10 שרונה../images/Emo47.gif../images/Emo141.gif../images/Emo88.gif

כול הברכות והאיחולים באמת מגיעים לך , ואני מסססת'רף ,
את אחלה מנהלת מתונה וחביבה בתגובותייך וולהההההההההה,
שבוע טוב , אחלה פורום אחלה אנשים, יען כי,,,,,,,,,,, הייה הווה ויהיה,,,,,,,,, בראשית,,,,,,,,,

שרונהה

New member
ולכווווווווולכםםםםםםםםםםםםם../images/Emo24.gif

תודה על הברכות והאיחולים שלכם. זה באמת מרגש מאוד לקרוא את כל ברכותיכם מאחלת לכולכם שתבורכו בכל הברכות שהמטרתם עלי שיהיה לכם אחלה יום, אחלה שבוע, אחלה שנה ותזכו לשנים רבות באושר, בשפע, בשמחה, בבריאות ובאהבה אהבה קולה זמן

RANOFROY

New member
לא ! לא שכחתי

גם אני מצטרף לכל המברכים ושולח לך שרונה חופן ברכות ואיחולים מכל הלב

אמרוקאי

New member
רנופרוי! ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

פאיין כונתי? תוואחסנאך בזאף. ברוך השב
. איזה מזל שיש לשרונהה יום הולדת
. (שרונהה, הצעת ייעול לפורום: לחגוג את יום ההולדת שלך 4 פעמים בשנה
.)

RANOFROY

New member
שנאמר כל דבר בעיתו

היי חבר איידע אותך במייל ! יש הרבה לספר ! אם יש לך פנאי קפוץ לאלבומי התמונות שבפורום ,שתלתי 3 מצגות על טהרת המראות המרוקאים לניסוי !אם זה יצליח אוסיף עוד כ20 להשתמע

למעלה