שש שעות ...............
לא הייתי בבית, ומה אני רואה, המולה, סדאע אראס, ראסי תפארגאעת, מזל טוב, ועוד פעם מזל טוב, זיראן דיאלי פאקו מנעאס, אלמזג'ובין הומה האדוק אלביאד, התעוררו מהסג'ארעט שלי, ושל שולה ושל כל השכונה, שאלו אותי, לייהו מה קרה, יאק לאבאס, קאלסי עלא כ'יר, קוטלהום, מה זזזזזזזזהההההההההה, בשקט ובררררררררוגגגגעעעעעעעע, תייהו מה תסיממממממססס, סדי סמאללאה מעאק, אס זרא, וכל זה במבטא פולני, עם חתיכת דג מלוח ביד, היום, היום ואני מגמגם. בסוייס לייהו מה קרה היום, הביאו לי כוס מים, סוויס די מאחייא, תלתה דל ויליום, ואני אומר להם היום, היום, לייהו מה קרה היום, שאתה כזה נרגש, אמרתי להם, איתקון אומקום מסבוג"אה עליקום, היום, היום זה היום הולדת של שרונננה. פתאום, כולם, גם הפולניות, בעצם רק פולניות שככנים שלי, איסג'ארטו. ועשו עוגה, עוגה, ושרנו ורקדנו, במעל העוגה, קאלו לי, בוא נרים אותך, עכשיו אמרתי להם זה לא קונץ, בלי התותבות שגנבה לי עלמה, אני יותר קל, ואמרו כולם במקהלה, כמו זו של הצבא אלחמאר, ארובייה, מזל טוב לשרונה. בוסהה מעאנדנא, או קולה, איזיהא אלכ'יר דל עולם ככווווווללללללללללללללוווווווו, אודאבה, עתינה, אלכתובת די האדיק עלמה, אנתאלאוו פיההא. בסך הכל, רציתי לאחל מזל טוב, וראי מה יצא לי, לאחר שאני חוזר מ......... חגיגת יום ההולדת של הנכד הפולני שלי, תחקו עלייא. וגם שולמית מצטרפת היא לברכות לך שרונה. אני מעתיק את ההודעה לפעם הבאה, שמישהו יחגוג בקרוב, ואז, אני עושה, העתק והדבק, שלא אתעייף בזאףףףף. שבוע טוב. סולמית או לייהו