על הפורום :)

Seasonal

New member
../images/Emo49.gif על הפורום :)

מותר לשאול כמה שאלות מתוך סקרנות?
יש הבדל בהיבט הרגשי בין המשיכה לבנים לבין המשיכה לבנות? הייתם מסכימים לצאת עם מישהו\י שהוא\היא קצת הומופוב? הכוונה לא להומופוביה קיצונית, אלא לאדם שמחזיק בדעה שהומואים ולסביות זה מגעיל ובלה בלה? :) ובכלל, האם יש חשיבות ליציאה מהארון בפני הבן\בת זוג אם הקשר הוא הטרוסקסואלי? אההה...כן, ורצוי שתציינו אם אתה בנים או בנות.... ותתחדשו..

כשאתה אומר "היבט", למה אתה מתכוון?

בגלל שלא הבנתי אני לא יכול לענות.. [= אממ.. וגם השאלה השניה לא כזו ברורה כי אם מישהו הוא הומופוב אז איך נוכל לצאת איתו...? חחח הרי הוא ישנא גם אותנו
אני בן, ותנסה לנסח אחרת את השאלות
[=

Seasonal

New member
הכוונה הייתה..

אם אתה בן, ויש מישהי שאתה רוצה, אבל היא קצת הומופובית, תצא איתה בכל זאת? בקשר ליציאה מהארון, אם נגיד יש לך בת זוג, הקשר הוא הטרוסקסואלי, יש טעם להתוודות בפני בת הזוג שאתה בי? וכשאני מתכוון להיבט
אני מתכוון להבדלים בין המשיכה הרגשית שלך לגברים לבין המשיכה שלך לנשים, יש משהו שונה? בתפיסה? באופי הקשר?

rotemotek1988

New member
תשובה אמיתית ...

1.יש הבדל בהווי של להיות יחד עם בן או בת כי בנות זה הרבה יותר רגש ונמרחות ובנים זה הרבה יותר הנסיך על הסוס הלבן מאשר חלוקה שווה 2. הייתי יוצאת עם הומופוב רק אם הוא היה מבטיח לא להראות את זה בציבור ושהחברים שלי לא ירגישו בכלל כי בשניה שהוא פוגע בהם הוא אף 3. היציאה מהארון בפני החברים לדעתי חשובה כי ככה אתה יכול לדבר בלי חשש שתפלוט משהו לא מתאים ושהם יגלו עדיך שידעו וזהו ... ובפני ההורים זה חשוב רק אם אתה באמת בקשר רציתי ולא ... חודש זה לא רציני !!! אני נקבה רתמותק חריפה

זכוכיות

New member
לא מאמינה

שהייתי נכנסת לקשר עם הומפוב כמו שלא הייתי נכנסת לכזה עם גזען או שוביניסט, אני נוטה להתחבר אל אנשים שראיית העולם שלהם דומה לשלי. הפתיחות והקרבה בקשר הם מבחינתי הא'-ב', בשביל שאני ארגיש בזוגיות אני צריכה להרגיש קודם שאני נמצאת בתוך חברות עמוקה- וקשר שבו אני "בארון" לא נשמע לי כמו קשר זוגי אמיתי.

למעלה