נאוה שלום

דיתי3

New member
../images/Emo49.gifנאוה שלום../images/Emo65.gif

בתחילת הדרך שלי, לאחר שנקבעה הדיאגנוזה על הפיברו קיבלתי מהרופא טיפול של אלטרולייט, ולאחר מכן הוספתי את החומצה המלית. לדעתי לא עוזרים לי הכדורים של האלטרולייט , איני ישנה טוב יותר,( כפי שהרופא טען שיקרה) ולכן הורדתי בהדרגה את המינון,והפסקתי לחלוטין. אני ממשיכה לקחת רק את החומצה המלית, שאלתי האם ידוע לך מנסיון העבר שתרופת האלטרולייט אכן עזרה או עוזרת במקרים של פיברו' תודה מראש דיתי

על מה ../images/Emo49.gif?

שאלות כאלו כדאי לשאול את כולם (בכלל כדאי לשאול את כולם) אני אישית לא משתמשת בתרופות, וכמטפלת לא ממש אוהבת אותן. לעומת זאת, יש כאן הרבה שלוקחים תרופות, ויש כאן כמה שעברו כבר כמה סוגים. בקיצור, אני מקווה שלמרות שהפנית את השאלה אלי ספציפית, תקבלי תשובות ממי שמכירים את התרופה.

dorgad

New member
דיתי, לגבי האלטרולט

לפני שנים התחלתי טיפול באלטרולט (שנרשם לי ע"י נוירולוג אחרי אבחון של Tension Head Ache, והפסקתי כעבור זמן בתחושה שהתרופה אינה מועילה. רק כעבור שנים אחדות אובחנה אצלי הפיברומיאלגיה, ועברתי ניסיונות טיפול שונים (לא אפרט כעת). לאחרונה נוירולוג (אחר) החזיר אותי לאלטרולט ולאטרול (שזה אלטרולט במינון גבוה יותר), ורק אחרי תקופה של עלייה מדורגת במינון התחלתי לחוש בהשפעת התרופה. מה שאני מנסה לומר הוא: אל תתייאשי. נסי להמשיך ולעלות במינון - בפיקוח הרופא כמובן - עד שתחושי בהטבה. אצלי, למשל, האלטרול החליף כדורי שינה שנטלתי במשך כ-5 שנים, והוא משיג אפקט של השפעה על ההירדמות ואיכות השינה. הבעיה היא להגיע לתוצאה טובה מבלי שהחומר יתחיל להתפרק גם בכבד, ולשם כך יש לבצע בדיקות דם תקופתיות. דור

דיתי3

New member
דור,../images/Emo51.gif

תודה על התשובה המלאה, וההתייחסות לשאלתי.אני כעת שוב בתקופת נפילה, אך לא מתייאשת, מחכה לזמנים טובים יותר. דיתי

למעלה