ל...Evike ליום הולדתה אושר ובריאות טובה! רק טוב!
V vera2 New member 4/11/04 #2 ../images/Emo24.gif../images/Emo108.gif../images/Emo49.gifלאויקה../images/Emo23.gif../images/Emo79.gif|ש אויקה יקרה תישארי כמו שאת נהדרתכיף לי שאני מכירה אותך מVera/
../images/Emo24.gif../images/Emo108.gif../images/Emo49.gifלאויקה../images/Emo23.gif../images/Emo79.gif|ש אויקה יקרה תישארי כמו שאת נהדרתכיף לי שאני מכירה אותך מVera/
ע עב New member 4/11/04 #4 לחתולאית שלנו חובבת החיות מזל טוב, הרבה ברכות ליום ההולדת ובכלל! שתלמדי עוד הרבה שנים!!! מצטרפים לברכה:
לחתולאית שלנו חובבת החיות מזל טוב, הרבה ברכות ליום ההולדת ובכלל! שתלמדי עוד הרבה שנים!!! מצטרפים לברכה:
B B T1 New member 4/11/04 #6 ל-evike יומולדת מאוד שמח.../images/Emo65.gif ומה קיבלת מתנה? את עראפת?... יום ההולדת שלך הפך ליום היסטורי.
ל-evike יומולדת מאוד שמח.../images/Emo65.gif ומה קיבלת מתנה? את עראפת?... יום ההולדת שלך הפך ליום היסטורי.
A agibagi New member 4/11/04 #8 ../images/Emo49.gif Evike../images/Emo65.gif EVIKE המון בריאות ואושר ! כל מה שאת מאחלת לעצמך הכל יתגשם רק לטובה
../images/Emo49.gif Evike../images/Emo65.gif EVIKE המון בריאות ואושר ! כל מה שאת מאחלת לעצמך הכל יתגשם רק לטובה
J jud1001 New member 5/11/04 #10 ברכות../images/Emo65.gifברכות../images/Emo65.gif ../images/Emo41.gif אני תמיד מאחלת אותו דבר.. בריאות.. ומזל.. ושיהיה לך הרבה מהשניים האלה..
ברכות../images/Emo65.gifברכות../images/Emo65.gif ../images/Emo41.gif אני תמיד מאחלת אותו דבר.. בריאות.. ומזל.. ושיהיה לך הרבה מהשניים האלה..
ב ברק 188 New member 5/11/04 #11 ../images/Emo23.gifינקה היחידה במינה ../images/Emo49.gif ../images/Emo65.gif ליום הולדתך בריאות ואושר וכל שתבקשי והב.. הב.. אהבה,ומיאו.. ומי(ה)אוהבים אותך, ולשנה הבאה השארי לנו בדיוק כך כ-פי וכיפית שאת.
../images/Emo23.gifינקה היחידה במינה ../images/Emo49.gif ../images/Emo65.gif ליום הולדתך בריאות ואושר וכל שתבקשי והב.. הב.. אהבה,ומיאו.. ומי(ה)אוהבים אותך, ולשנה הבאה השארי לנו בדיוק כך כ-פי וכיפית שאת.
N Nava5 New member 5/11/04 #13 Evike היקרה../images/Emo77.gif../images/Emo140.gif שיימשך אליך כל האור ותזכי לבריאות ולשמחה בלב עד מאה כעשרים
Evike היקרה../images/Emo77.gif../images/Emo140.gif שיימשך אליך כל האור ותזכי לבריאות ולשמחה בלב עד מאה כעשרים
evike Well-known member מנהל 5/11/04 #14 ../images/Emo25.gifענקית לכולכם מכל ה../images/Emo23.gif אוהבת אתכם. מתרגשת מהברכות. תודה למברכים. מאחלת לכולכם סופ"ש נעים ורגוע. שבת שלום. evike
../images/Emo25.gifענקית לכולכם מכל ה../images/Emo23.gif אוהבת אתכם. מתרגשת מהברכות. תודה למברכים. מאחלת לכולכם סופ"ש נעים ורגוע. שבת שלום. evike
evike Well-known member מנהל 5/11/04 #15 ואתם יודעים מה קבלתי מתנה ליום ההולדת שלי? הביאו לי את הנכדים לסופ"ש ארוך, ההורים באילת לאיזה כנס מהעבודה של החתן. קשה, אבל כיף! טוב, הם צריכים אותי, אז ביי בינתיים.
ואתם יודעים מה קבלתי מתנה ליום ההולדת שלי? הביאו לי את הנכדים לסופ"ש ארוך, ההורים באילת לאיזה כנס מהעבודה של החתן. קשה, אבל כיף! טוב, הם צריכים אותי, אז ביי בינתיים.
O orlu New member 8/11/04 #17 ../images/Emo187.gif../images/Emo141.gifאויקה אמנם באיחור אבל את יודעת זה עניין של קצב כניסה לפורום עד 120 שנה בשימחה
../images/Emo187.gif../images/Emo141.gifאויקה אמנם באיחור אבל את יודעת זה עניין של קצב כניסה לפורום עד 120 שנה בשימחה