תודה גבר אני משנה צבעים.
F Funky Giraffe New member 15/7/07 #92 חחח זה אירוני שאתה אומר לו שהוא לוקח ללב צריך לשלוח את הפורום הזה למדיטציה על חשבון תפוז נשבע לך
V volatile New member 15/7/07 #87 יפעתי שנים, את באותה עיר כמוני טוני'ס מחכה לנו. יש לך עדיין את המספר? מת עליך נשמומה.
A Always Believing New member 14/7/07 #76 קצת באיחור אבל המון המון מזל טוב, איש יקר!! אין לי יותר מדי מה להוסיף מעבר לכל מה שנאמר כבר, פשוט תמשיך להנות מהחיים (וצריכים להיפגש כבר!! )
קצת באיחור אבל המון המון מזל טוב, איש יקר!! אין לי יותר מדי מה להוסיף מעבר לכל מה שנאמר כבר, פשוט תמשיך להנות מהחיים (וצריכים להיפגש כבר!! )
C CG ערפדי New member 15/7/07 #94 ראש שבט 101 מזל טוב יא לוויתן שהפרקים ימשיכו לעשות עבודה טובה המון הצלחה ובריאות! נ.ב תחזיר את ההזמנות של 101 עד שאני אסתדר עם הבנק על אשראי בינל"א!!!
ראש שבט 101 מזל טוב יא לוויתן שהפרקים ימשיכו לעשות עבודה טובה המון הצלחה ובריאות! נ.ב תחזיר את ההזמנות של 101 עד שאני אסתדר עם הבנק על אשראי בינל"א!!!
P Psycho BuZZ New member 15/7/07 #96 לא יצא לי לכתוב פה בסופ"ש הזה, אבל בירכתי אותך כבר מזמן, אז פשוט אתן כבוד למי שתרם כל כך הרבה להתפתחות הטעם המוזיקלי של רבים כאן, ושלי בפרט. בהחלט אחד האנשים שהכי אוהבים היפ-הופ בארץ (במיוחד בגיל הזה ), ויותר חשוב מכל - בן אדם טוב. מזל טוב שוב!
לא יצא לי לכתוב פה בסופ"ש הזה, אבל בירכתי אותך כבר מזמן, אז פשוט אתן כבוד למי שתרם כל כך הרבה להתפתחות הטעם המוזיקלי של רבים כאן, ושלי בפרט. בהחלט אחד האנשים שהכי אוהבים היפ-הופ בארץ (במיוחד בגיל הזה ), ויותר חשוב מכל - בן אדם טוב. מזל טוב שוב!