לענת יומולדת שמח לג'ינג'ית הכי הכי בתפוז *אחד שלא שייך*
A ashkeloni New member 30/7/05 #1 ../images/Emo49.gifלענת ../images/Emo9.gif יומולדת שמח לג'ינג'ית הכי הכי בתפוז *אחד שלא שייך*
B barboshkiss New member 30/7/05 #4 ענת!!! המון מזל-טובים (אוי אוי) ואושר, ושמחה, וכיף ו..ו..מה שחפף ליבך ברגע זה אהה איך שכחתי המון המון : וגם שיהיה קצת (בעצם למה קצת? ה-מ-ו-ן)
ענת!!! המון מזל-טובים (אוי אוי) ואושר, ושמחה, וכיף ו..ו..מה שחפף ליבך ברגע זה אהה איך שכחתי המון המון : וגם שיהיה קצת (בעצם למה קצת? ה-מ-ו-ן)
A AmitSolomon New member 30/7/05 #6 ../images/Emo49.gif ענת! שהאל יברך אותך בהמון שמחה לשנה הבאה..... וזהו... אני קמצן... חח יום הולדת שמח!
../images/Emo49.gif ענת! שהאל יברך אותך בהמון שמחה לשנה הבאה..... וזהו... אני קמצן... חח יום הולדת שמח!
W WalkOnTheWildSide1 New member 31/7/05 #13 יו לא ידעתי, מזל טוב ענת!../images/Emo65.gif החיים קצרים, נצלי אותם! [טחח אני תמיד נופלת בקטעים האלו...]
יו לא ידעתי, מזל טוב ענת!../images/Emo65.gif החיים קצרים, נצלי אותם! [טחח אני תמיד נופלת בקטעים האלו...]
N noa131 New member 2/8/05 #18 באיחור של יומיים.. הייתי עסוקה בלישון... קיצר... מזל- טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!