לעדנה em0854

../images/Emo49.gifלעדנה em0854 ../images/Emo65.gif

במרוץ החיים ובעשרות העיסוקים שלי שכחתי לעלות ברכה לעדנה שחגגה יום הולדת ביום שישי . סליחה עדנה. אני מאחלת לך ימבה של ברכות ואיחולים כי מגיע לך !!! את אישה ענקית, אשר מביאה לפורום הזה המון אור ואהבה מי יתן כי תזכי לשפע אינסופי בחייך, לשלווה , לאהבה , לשמחה ולבריאות. מאחלת לך רק טוב ! את הכי טוב ! כל אשר תרצי - לו יהי ! (וקצת יותר) אוהבת טלי

רוזהלי

New member
../images/Emo49.gifלעדנה../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo140.gif

הרבה בריאות, אושר, שמחה וכל טוב

מזל טוב לעדנה

אשה מבורכת ומלאת פעלים , שתמיד עובדת ועסוקה מאחלת לך ימים טובים של בריאות בשפע ואושר ועושר שתמיד יעטפו אותך באהבה ותעטפי את הילדים מקרוב ושיתמלאו משאלות לבך לטובה ולברכה את אכן אחת הפעילות בפורום שלנו ועל כך הברכה והתודה תמיד יש לך מילה טובה וחיבוק לכולם ומפה שולחת לך חיבוק ענק וים של אהבה

em0854

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo13.gifתודה לכל מברכי

אצלינו פסטיבל יום ההולדת החל כבר ביום חמישי בצהרים. בעבודה עוגה חגיגית שאני הכנתי ובורקס בולגרי אוטנטי שהוכן על ידי המנהלת שלי שהיא גם חברה וחוגגת יום הולדת יום אחד לפני. בערב יום חמישי הופעה מדהימה בקיסריה של יהודה פוליקר . בשישי בבוקר שלל טלפונים שהופסקו רק לגיחה לחנות "גראס" תכשיטים לניצול הנחת יום ההולדת וקניית מתנה לעצמי ובטעמי. בערב יום שישי הלכנו למסעדה, שהוגש הקינוח ביקשו הבנות מהמלצרית לצלם אותנו ותוך כדי צילום הגישו מתנה יפיפיה. בשבת ארוחה ביתית מעשה ידי שלא מותרים עליה לאחריה עוד טלפונים מרגשים וקפה ועוגה אצל שכני האהובים תוך התמוגגות מהבן בן השנה שלהם. מאחלת לכולנו ימים מאושרים, להינות ממה שיש, בכל יום ולא רק בימי הולדת. תודה, עדנה

yamkachol

New member
עדנה, מזל טוב וברכות חמות ליום הולדתך../images/Emo140.gif,

מאחל לך הרבה בריאות, סיפוק, הנאה, שמחה ונחת. כל הכבוד לך על הבנות, כל טוב, חגי

baz1955

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo49.gif../images/Emo212.gifבריאות ואושר.מוטב מאוחר.....

em0854

New member
תודה על הברכות

לחגי וציון , תודה רבה ברכות ליום חולין גם לכם, עדנה

em0854

New member
תודה מיכל

נחמד לקבל ברכות, בכל מקום. זה ממשיך לי את פסטיבל יום ההולדת עדנה

למעלה