לספיר-oOosapiroOo

ספירוש מזל טוב חיי :)

המון המון מזל טוב P= ותקווי שאמיר יתקשר חחחחח ואל תעזי לעשות מה שרצית 3>

oOosapiroOo

New member
תודהה:)

אני מקווה כל פעם שמישהו מתקשר לפלאפון שלי אני רצה חח 15 צילצולים היו היום ושל אמיר עדיין לא:( וניראה לך שאני יעשה את זה??בחיים לא איך אפשרררר לא כדי לכם לדעת מה זה...חח

oOosapiroOo

New member
הדבר הכי חשוב שקרה היום זה

שלא העיפו עליי ביצים וקמח חח ברחתיייייי

חעחעחעחחעחעחע גם לכם עושים את זה??

אני למזלי בבצפר אין לי כ"כ חברות..יש לי חברה אחת...קצת פסיכו אבל זה גם משו..חעחעח מה אני צריכה חברות??? שיזרקו עליי ביצים ביומולדת???? יש לי 2 חברות בת"א ועוד אחת בשכונה וזה מספיק
איזה קטעים...שתי החברות שלי בת"א קוראים להן אלה וחברה שלי מהשכונה קוראים לה פולינה ועד לפני חצי שנה הייתה לי מהשכונה עוד חברה שגם לה קוראים פולינה
נעלמה לי
לא שומעים אותה לא רואים אותה...חוצמבבצפר שהיא אפילו לא אומרת לי שלום...

oOosapiroOo

New member
חחח כן לנו עושים את זה..

אבל לא עשו לי אתמול ברחתייי:) מי שיעשה לי את זה יקבל מכות קיבלו כבר שנה שעברה אז זה היה בצחוק אפילו שעף עליי טיפה קמח חח ובשבועות השכן שבר עליי ביצה לא עזבתי אותו כל היום אני שונאת דברים כאלה טוב שלא שמו עליי קטשופ חחח

מזל טוב ספירושש../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

איזה קטע לא ידעתי שיש לך הים יומולדת, ועוד 15!! מזל טוב ענקי ממני
שתהיה לך שנה של הגשמת חלומות ומשאלות, בריאות והמון אהבה! אוהבת - ליאת

oOosapiroOo

New member
תודההה:)

איזה מצחיק היה מיקודם אני מתכתבת עם שרון ופתאום אני כותבת לה: אימלההההההההההה אז היא אומרת לי מה קרה אמיר התקשר? אמרתי לה לא.ייתוש עלה עליי והלוואי שאמיר יתקשר

מאמי שלי..אם הוא מתקשר זה הסוףף שלךך!!!

את מתההה!!! כדאי לך לא לענות
חעחח סתם...אוף לא פייר.. חכה חכה אמיר במפגש...

oOosapiroOo

New member
עכשו שחף אפ אמיר לא מתקשר אני מאשימה אותךך!!!

כןןן אם הוא לא מתקשר הכל בגללך רק שתדעיייD= הוא כן התקשר אלייך את לא היית בבית...והפלאפון שלי עליי תמיד. ומה תעשי במפגש חח את רק מדברת:p

למעלה