לניהאו!

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

Nihau

New member
תודה רבה רבה + שאלה לציבור:

ביחד עם בלופרינט וערן אנחנו מנסים לברר את ייתכנות קיום מפגש פורום בקומפלקס אלפא (נחשו את הנושא לבד). מרחק של כשעה נסיעה מת"א. שווה את המאמץ אם אכן נשיג גישה לחדר המועדון (קולנוע פרטי, כורסאות נוחות, גן מרווח, עץ פקאנים ועוד כמה יתרונות לא בדוקים, אה כן, ונוף מעולה על ההר המזוייף ועל העמק בעל כורחו). הסדרי נסיעה אפשר לארגן כשנדע כמה אנחנו ותאריך מדוייק לאירוע. אתם מכירים את הנוהל:
למעוניינים
לסרבנים הבוגדים המוטאנטים הקומיניסטיים העורקים המחתרתיים המשתמטים.

BluePrint

New member
מצטער, רחוק מדי. (אין ../images/Emo73.gif : )

אבל אין בעיה להעמיד את המועדון לרשותנו, רק צריך לקבוע מתי. שאר הפרטים נכונים, מלבד עץ הפקאנים. (העץ יהיה, הפקאנים סביר להניח שיעלמו עם הזמן)

JuffoWup

New member
../images/Emo45.gif

נשמע טוב, וגם כנראה יהיה אוטו. אני אשמח לעצור ולאסוף אנשים מכיוון דרום. האח למחשב.

Fenris

New member
../images/Emo45.gif אני לא בוגדקומוניסט!

ולמרות שלא השתתפתי בפורום הרבה לאחרונה, הנני נאמן למחשב, כתמיד! ולכן, אשמח לבוא לעזרת עמיתיי ולשנע עד שלושה קלונים נוספים, בהנחה שלא תדרש הקצאה מוגזמת של נפט מעובד לצורך העניין (או במילים אחרות, מאיזור המרכז, פחות או יותר).

DIDGIN

New member
../images/Emo45.gif

אני יכול לנצל את זה בשביל הרצת ניסיון של משחק הפרנויה שתכננתי לביגור?

Nihau

New member
../images/Emo45.gif

עמדתי לבקש מתנדבים להנחות. הקדמת אותי בצורה חיובית ביותר.

Sabre Runner

New member
במקרה כזה...

זה ייאלץ אותנו לבצע את המזימה בזריזות ניכרת, לא?

BluePrint

New member
נראה לי שעדיין לא הבנת

בפראנויה לא צריך לבצע את המשימה, צריך לשרוד אותה. מוות בטרם עת הוא סיום מתקבל על הדעת, סביר במיוחד, ויכול להיות אף משעשע יותר מהשלמת המשימה. (ולכן, עדיף)

Sabre Runner

New member
אז אתה לא הבנת אותי.

המשימה = הבאת כולם לבית-אלפא והרצת משחק שם. צריך להזדרז כי ביגור הוא כבר ממש מעבר לפינה, לא?

Nihau

New member
קצת לוגיסטיקה מעשית

כמה זמן מראש אתם צריכים לדעת כדי להזמין את המקום לחבורה מגוונת שכמותינו? כמה כסף צריך לאסוף כדי לצייד את המקום כראוי? כמה זמן יקח לכם לארגן לנו מפה כמו שדיברנו?

BluePrint

New member
LARP?

זו הסיבה היחידה שיכולה להצדיק מפה. להשיג את המפה עצמה נראה לי בעייתי, כי עדיין לא קיבלתי תשובה חד משמעית מי מדפיס אותה, לא נראה לי שיש עותק ללא הכיתוב, ובטח שלא אקבל את הקובץ כדי לערוך אותו לבד. את המועדון אני מזמין לעצמי. מספר אנשים, רקע אתני, תרבותי, או עיסוק מועדף בשעות הפנאי לא משחק תפקיד. אבל כמו בכל מקום אחר, כל הקודם זוכה, אז כמה שיותר זמן מראש יותר טוב. אחי נמצא כרגע בעמדת מפתח, שתאפשר לו לחשב את העלות הסופית של שתיה וכיבוד לפני הקניה עצמה, אז את "כראוי" אפשר לשנות ולעדכן בהתאם להעדפות הציבור עד מועד יחסית מאוחר.

BluePrint

New member
זה חג, או מועד כל שהוא?

(אני מכיר לפחות מישהו אחד שיתנגד ליום חמישי בכל תאריך שהוא)

למעלה