למנהל

gilad269

New member
../images/Emo49.gifלמנהל

היום מנהל אהבה ורומנטיקה חוגג יומולדת זה שנמצא מהימים הראשונים מחליף קידומת אז בואו לאחל את מיטב הברכות מזל טוב בארי שתמיד תהיה מאושר

ב א ר י ../images/Emo140.gif

כך החורף חלף והגיע אביב אז הבט נא מסביב איך אתה נאה וצעיר נישמר ותוסס וליבך כמו יין משומר ומעביר לכולם חוכמה ומסר ותמיד אתה נישארת עשר וסובב השעון ומחוגיו מניע ויום הולדת נוסף לך הגיע ובתנועתו בעצם יש ים של קסם יום הולדת זה משהו יציב ומתמיד אך גם עם קריצה גדולה לעתיד אז מה לך אוכל לאחל? שתמיד תשמח ולחייך תשתדל שכל יום יהיה מלווה בשמחה לאור ,לאושר ולים הצלחה תמשיך לשמוח וליטול אתגרים ומי ייתן ויפתחו בפניך שערים והלוואי שהשמש תמיד עליך תזרח ואתה כמו עץ תעלה ותיפרח וכמובן שאהבה גדולה תבוא לחייך ותמלא באושר אינסופי את ימיך מאחלת מכל הלב,מזל טוב ורק תישאר מאושר וילד ניצחי!

ס א ט י ן

New member
מזל טוב!!!

יום הולדת שמח- וכמובן\ שכל החלומות יתגשמו ושתזכה לנס שלך:)

A d i 23

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo77.gifמומולדת../images/Emo41.gifשמח../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

מזל טוב מותק
מאחלת לך שתצליח בכל דרך שתפנה בה
תגשים כל חלום שאי פעם חלמת וחפצת בו
תשיג כל מטרה שאי פעם הצבת לעצמך
והכי הכי חשוב שתמיד אבל תמיד.. תהיה מאושר !
נשמתי, מי ייתן וזה יהיה העשור שלך !
"..בית עם גינה..ילדים שלושה.."

luda88

New member
בארי ../images/Emo24.gif

המון
אני מאחלת לך כל מה שאתה רוצה לאחל לעצמך, ויותר

מזל"ט בארי../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

יומהולדת שמייייח עם המון אושר! מאחלת לך שכל חלומותיך יתגשמו ! וכמובן, מאחלת לך אישה וילדים

בר

New member
../images/Emo9.gif

וואלה החלפתי קידומת השנה
לקחתי לי איזה יומיים קצת להריץ את הסרט של החיים שלי עד כה בראש. שמעו חבר'ה,אני שמח להמשיך ולהתבגר,כל עשור והחוויות שלו. 30 שנים עברו...יותר מידי מהר...
תודה לכולכם...המסיבה החלה לפני יומיים...עוד לא נגמרה

למעלה