למיק41

../images/Emo49.gif למיק41../images/Emo65.gif

מיכל היקרה אני מאחלת לך ימבה של ברכות ואיחולים כי מגיע לך !!! את אישה ענקית, אשר מביאה המון אור ואהבה מי יתן כי תזכי לשפע אינסופי בחייך, לשלווה , לאהבה , לשמחה ולבריאות. את אחת ויחידה ! אוהבת אותך ומאחלת לך רק טוב ! את הכי טוב ! כל אשר תרצי - לו יהי ! מזל טוב אהובה !!! מתי חוגגות?

יום הולדת שמח מיכלוששש../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo263.gif

חברתי היקרה ושכנתי המקסימה - יומולדת שמח!!!! מאחלת לך ימים מלאים בשמחה, נחת והרבה שלווה..... וכמובן המון בריאות ואהבה (וגם קצת זמן פנוי למנוחה
) שהחיוך המקסים לא ירד מפנייך - שיהייה לך יום נפלא
מזל-טוב[♥]

מזל טוב למיקי 41 יום הולדת הוא יום המציין את

הולדתנו וכל יום הולדת נוסף מראה מי אנחנו באמת. אז המון בריאות ווכל מה שאת צריכה.

em0854

New member
מיכלי

יום הולדת שמח, ברכות ל: בריאות, נחת ואהבה ועוד ועוד. המון מזל טוב עדנה

מזל טוב מכלי

לאשה הקסומה ומיוחדת שרואים אותך מבינים למה את אהובה אשה כה מיוחדת ומתוקה לכן את מיכלי לא סתם מיכל שפע בריאות ושמחת חיים וים של כוחות לגידול הילדים ובשורות טובות וימים מאושרים וחיבוק ענק ממני אליך בהמון אהבה נסיכונת

baz1955

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif למיק41

רוזהלי

New member
../images/Emo49.gifלמיקי 41../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

הרבה בריאות, נחת, אושר ושמחה

מיק41

New member
תודה על כל הברכות...

ריגשתם אותי. היה לי אתמול יום מדהים. שגב היקר הפתיע אותי ולקח אותי לספא.... היה נהדר. וכשחזרנו הביתה הילדים חיכו לי עם בלונים, עוגה, ועוגיות שהכינו, וכמובן מתנות. היה ממש מרגש. טלי, תגידי מתי את מגיעה לאיזור וניפגש בכייף...... מתגעגעת

פשו שי ת

New member
מיכל יקרה

מזל טוב ליומהולדתך אמנם קצת באיחור אבל עדיף מאשר בכלל לא המון אושר בריאות והצלחה בכל מעשייך מכל ה
חגית

yamkachol

New member
למיכל 41 - מזל טוב וברכות חמות../images/Emo168.gif

ליום הולדתך! שתדעי הרבה רגעי אהבה, נחת, שמחה ושלווה. שיהיה לך הרבה כוח - כי את צריכה. (אם את כבר יודעת זאת, או טרם יודעת זאת). (כך ברכה אותנו, דודתי ז"ל, לפני כ - 15 שנים, בתום כל ביקור אצלה - ולקח לי כמה שנים טובות עד שהבנתי על מה היא דיברה - ועד כמה היא צדקה
) אני שמח מאוד בשבילך על החיים שאת בונה לך, ומאמין שבעלך ז"ל היה שמח מאוד לראות לאן הגעת עם ילדיכם, וגאה בך. כל הכבוד על ההתמודדות.
חגי

למעלה