למוטי

BlogTV Police30

New member
../images/Emo49.gifלמוטי../images/Emo65.gif

טוב, אז מכיוון שלא אצליח להחזיק את עצמי עד חצות... היום אנו שמחים עמך, לחגוג בצוותא את יום הולדתך. נכון, הזמן עובר מהר, והשנים חולפות אך עדיין לפנייך עוד המון שנים יפות. שנים של עשייה של הנאה ו
חלומות שבהם ביכולתך להפוך
עולמות. כי יום הולדתך הוא רק תזכורת קטנטנה, שהחיים הם בידייך ויש לנצל את ה
. לנצל את ה
בכל גיל ובכל עת, אמנם, ככל שהזמן עובר, הקצב מתמעט, אך הרצון וה
חלומות עדיין פועמים, כאילו אנחנו עדיין
עולי ימים. לא נשכח להזכיר את הניסיון שנוסף. שמהווה פיצוי מה לזמן שחלף ואנו בו תמיד מתהדרים כמשקל נגד לנעורים. לכן ביום נפלא זה של חגיגה, נרים לכבודך
, נאכל
, מבחר של מאכלים
וניחוחות. וה
יתרונן ברב שמחות. לסיכום אני לך רוצה להגיש בחיבה,
שפע ברכות, צרור של אהבה ואיחולים מכל ה
, שתוכך יהיה צעיר לנצח. עד מאה ועשרים

../images/Emo65.gifלילד שלי המקסים../images/Emo65.gif

אני אוהבת אותך כל כך וזה מדהים כל כך כל יום הוא כמו דף חדש שנפלה בחלקי הזכות להפוך עם פסקה חדשה לבוקר, פרק מתוק לאחר הצהריים וציפייה דרוכה ללילות.... זכיתי במתנה שאנשים רבים מחפשים אחריה כל חייהם ולא מצליחים למצוא לעולם.... כשמצאתי אותך ידעתי עד כמה אני רוצה להיות איתך אני רוצה שהסיפור הזה לא יגמר לעולם אוהבת אותך בכל ליבי ילד שלי מקסים יום הולדת שמח שיהיה לך שלך לעולמים

BlogTV Police39

New member
../images/Emo65.gifלמוטיייי../images/Emo65.gif>>>>../images/Emo24.gif

נשמה שלי ! ביום הזה הגעתת לעולם, הפכת את חיי למשהו מושלם>>
תראה כמה שנים השארת מאחורייך.. בהן הענקת שמחה לכל קרובייך ובגלל כל הטוב שהבאת לחיי איני מדמיין אותם לרגע בלעדייך>>
מה יש לאחל לאדם כל כך מיוחד?! >> את זה :p ימים חולפים באיטיות את פניהם משנים, מצטרפים יחדיו לחודשים והנה כבר שנים וכל מה שנתת וכל מה שלך הובטח הלוואי יינתן פי אלף לאדם כמוך בלתי נשכח ... בלילה בלילה בצאת הכוכבים ישבתי וחשבתי, מנסה למצוא מילים מילים לבן-אדם שהוא מעל הכל חבר ועוד הרבה יותר. יום הולדת מגיע רק פעם בשנה, יום שצריך להראות בו המון אהבה אבל אני- לא צריך יום מיוחד אחד שיבוא ויראה לך עד כמה אתה בשבילי מיוחד. חרוזים, משפטים וציורי לבבות>>
לא יתארו אפילו חצי מהרגשות את הכוכבים והירח לו יכולתי לך אתן>>
ואם רק תבקש בשבילך גם אסתכן, עד סוף העולם ובחזרה- במדבר, ביום אביב או ביום סערה רוצה שתמיד תדע-ותפנים שאותך אוהב ללא שום תנאים אז תמשיך להיות כזה מיוחד ותדע שכמוך יש רק אחד>>>
מוטי שיהיה לך רק מזל טוב והרבה אושר......כי אותך אני אוהב מכל הלב שלך סאלי 39 :p

BlogTV Police23

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifלאחד היחיד והמיוחד

ליום הולדתך שפע של ברכות ואיחולים שתעשה, תהנה ותמצא את כל הטוב שבחיים שתקום בכל בוקר עם חיוך מרוח שתפעל הרבה, ולפעמים גם תעצור לנוח שהאהבה תמשיך לשרור סביבך שתמיד תראה את כל הטוב שמצוי בך ומה כבר אפשר לאחל לאדם שהתברך בהמון ? הצלחה, אושר , בריאות וכל שתאחל לעצמך (כיד הדמיון) אז תמשיך להיות כזה מיוחד ותדע שכמוך יש רק אחד מאחל מכל הלבבבב גיא

BlogTV Police41

New member
../images/Emo49.gifמזל טוב מוטי היקר!!!

מוטי היקר, המון המון מזל טוב איש יקר. אחרי כל מה הברכות והאיחולים שכתבו לך פה כולם לא נשאר לי מה להוסיף אלא רק להצטרף לאיחולים ולאחל לך המון אושר והצלחה בכל התחומים. ממני
נאור 41 (אולינדה-ברזיל)
כמו כן ד"ש חם לכולכם, מתגעגע חוזר בעוד 10 ימים

BlogTV Police9

New member
מקקיייייייייייייי:

מזל טוב אחי מי יתן וכל מה שתרצה יתגשם כי זה מגיע לך מאחל לך כל מה שאני מאחל לעצמי+יופי(כי אני כבר יפה
) טוב זהו רק קמתי אל תצפה ליותר מידי שעות כאלה הא?

BlogTV Police19

New member
מוווווטטטטטטיייייי ../images/Emo13.gif ../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif

שיהיה לך המון מזל טוב תמשיך להיות איש מגניב כמו שאתה! אני מאחל לך שכל משאלותייך ייתגשמו ושתרגיש סיפוק גדול מכל מעשייך! וגם מרגול מוסרת ד"ש

BlogTV Police18

New member
../images/Emo9.gifתודה רבה לכל המברכים../images/Emo24.gif

הצלחתם לרגש אותי מעבר למצופה אני באמת אסיר תודה על מילות העידוד, התמיכה והפירגון. אלף תודות. הלוואי ונתבשר רק בשמחות, באהבה מוטי

BlogTV Police20

New member
מזל טוב איש יקר ../images/Emo24.gif

אז באמת מה אפשר לאחל לאיש יקר כמוך? המון מזל טוב, רק אושר וכמובן - עושר, שכל משאלות ליבך יתגשמו ויגדלו כפי שתרצה ותאחל לעצמך...
שתזכה לאריכות ימים עם שפע של בריאות, אהבה וחום.
וכמובן - שתמיד תמשיך לחייך...
חולה עלייך !
מיטל

BlogTV Police5

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo151.gif

מה כבר אפשר לאחל למישהו כמוך? פשוט תישאר כפי שאתה! אוהב אותך המון תמיד תהיה כמו אח בשבילי ! שתהיה לך היומולדת הכי הכי שמחה וכיפית שיכולה להיות!

BlogTV Police17

New member
../images/Emo12.gif מה זה כבר היה ? שיטט

מוטי אתה לא שמן אתה סקסיייייי אווווואואואואוואואואואואוואואואואואו "הבטן של המדינה" ... ים של מזל טוב אוהב אותך יותר מאשר את עצמי !

למעלה