ללין

mosbar2

New member
../images/Emo49.gif ללין

מישהו חייב לפתוח את השרשור. ברכות ליום הולדתך החל היום. הרבה אושר, בריאות, שמחה וריקודים,ו-"ארץ אחת" שישמיעו במיוחד עבורך היכן שתרקדי הערב.

מזל טוב ללין המתוקה ../images/Emo77.gif

ברכות חמות ליום הולדתך מאחל לך הרבה בריאות אושר ועושר.... והרבה כושר. שתמשיכי להיות כמו שאת.. ושכולם ימשיכו לאהוב אותך. שולח לך מכאן חיבוקים ונשיקות.

|../images/Emo49.gifגם ממני ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif

והרבה הרבה אושר, בריאות וריקודים...

A Bi

New member
../images/Emo49.gifחמודה ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

אושר ועושר והמון ריקודים

זה הזמר

New member
המון המון המון ../images/Emo49.gif ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

מקסימה שלי! המון מזל טוב ליומולדת! מאחלת לך עוד המון שנים של חיוכים, ריקודים, והרבה הנאה מהגוזלים הנהדרים!

איריס0904

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gifלין יפתי המתוקה

ברכות חמות ולבביות ליום הולדתך, המשיכי לרקוד להנות ולפרגן ולהישאר כמו שאת, והגשימי את כל משאלות ליבך. ממני באהבה איריס

מצטרפת לברכות ../images/Emo24.gif

מזל טוב מתוקה, מאחלת לך עוד הרבה שנים מאושרות של בריאות, אהבה וריקודים

"היום היום הולדת../images/Emo79.gifהיום יום הולדת"

לין יקירתי, מה אאחל לך? המון המון מזל טוב!
שתתגשמנה כל משאלותיך! ושתשארי תמיד גם יפה וגם מקסימה וגם בחורה עם
ענק! מקווה להיפגש שוב בקרוב!

תרקדי

New member
../images/Emo65.gif מזל טוב, מזל טוב!

מאחלת לך, שהלוואי ותשארי תמיד כמו שאת (מקסימה, מחייכת תמיד וכל-כך מיוחדת). המון מזל-טוב והרבה אושר, בריאות, שתמיד תהני מהריקודים (את רוקדת מקסים) ואני שמחה שהכרתי אותך. הלוואי וכל משאלות ליבך יתגשמו. מזל טוב :)

לין11

New member
תודה מעומק ה-../images/Emo23.gif לכולכם ../images/Emo70.gif

היה לי יום הולדת נפלא, וחלק ניכר מזה בזכותכם. המון המון תודה על כל הברכות והאיחולים, בפורום, בטלפונים ובמסרים האישיים. כייף לגלות שלכולכם כ"כ אכפת, ושלמרות כל המריבות, ההעלבות והבוז, נוצרה כאן משפחה- משפחת תפוז
ומשום מה המנגינה שמתנגנת לי בראש מהבוקר היא של הריקוד "חברים" של בועז כהן משנת 2000. חברים מילים: דודו ברק לחן: יוני רועה ביצוע: שייקה לוי חבר אחד לימד אותי לשיר חבר אחד לימד אותי לשמוח גם חברתי הציעה לי לקחת קצת אויר ואת הרע מהר מאוד לשכוח. היה מי שלימד אותי לבכות היה מי שעזר לי גם לסלוח מכל הלטיפות, העלבונות והמכות נשאר לי רק אל תוך עצמי לברוח. מכל החברים שלי קיבלתי את הטוב, את החיוך נתן לי החבר הכי קרוב. קבלתי מכולם את המיטב את הכנות ואת מגע האושר קיבלתי קרן שמש וירח וכוכב את קב הרחמים, את קב היושר. עכשיו אני פוסע לי לאט ומעלי זורחת לי השמש חשבתי לי לתת פה, לכולכם, אחד אחד, את מה שחברי נתנו לי אמש. מכל החברים שלי קיבלתי את הטוב את החיוך נתן לי החבר הכי קרוב.

לין

ברכות ואחולים ליומהולדתך ה...-50?! כבר יובל שנים את איתנו, ואנחנו כה שמחים. אז, שיהיו לך עוד הרבה ימים מאושרים הרבה נשיקות חיבוקים ופרחים...וכו' וכו'

לין יקרה../images/Emo49.gif

לא סתם מזל תאומים, גם נולדנו באותו היום למרות שאני מאמינה שבהפרש רק של כמה שנים. מאחלת לך יום הולדת שמח ולפי התגובות כאן בפורום אני מניחה שאת משהו מיוחד, מקווה שיצא לנו להפגש. הרבה בריאות ואושר והעיקר ריקודים וריקודים....

למעלה