לי!

e-magine

New member
../images/Emo49.gif לי!

אז ניסיתי לאפות לך עוגה ותראי מה קרה לי
יומולדת שמייח לי!

lee_1

New member
../images/Emo51.gif ../images/Emo6.gif

תודה רבה...אני מצטערת על מה שקרה עם העוגה... (ודרך אגב, היומולדת עצמו ביום חמישי)

שירז**

New member
לי חמודה

אחכה ליום חמישי לאחל לך כמו שצריך , שראיתי ש-e כתב לך מזל טוב חשבתי שאני נהייתי סנילית ושכחתי , אז אני למזלי לא סנילית וסתם e הקדים לך את היום הולדת ביומיים חכי עוד קצת ואברך אותך כמו שצריך

e-magine

New member
גם אני לא סנילי ../images/Emo8.gif

רק חשבתי שאני רוצה שכווולם יהיו מוכנים ולא ישכחו, כמו שאומרים הכנתי את הקרקע...

lee_1

New member
אין לי נושא! אוף!

בכל מקרה, תיארתי לעצמי שזאת הסיבה שכתבת את זה יומיים לפיי והנה אני שולחת לעצמי משהו חמוד

שירז**

New member
מה עם ה,,,,?

אגב יש נרות , יש כובע קסמים, יש עוגה שe אפה לך לא משנה שחצי מהעוגה הולבש על ראשו של.......העיקר הכוונה....ככה זה לי שגברים ניכנסים למטבח לאפות..(צוחקת מותר?)
אגב אצלנו במשפחה בכל יום הולדת , דוחפים את ראש החוגג לתוך העוגה סתם ככה בהפתעה, שנים כבר עושים את זה ועדיין זה תמיד מצחיק לראות את ההלם , והפנים המופתעות של אותו אחד שנימרח כולו בעוגת קרם , כמה שניות עד שמאפס את עצמו לא יודע אם לכעוס או לבכות אבל בהחלט צוחק עם השאר, ושלא נישכח את התיעוד של המצלמה. מה עם המתנה שלי ביקשה?....

lee_1

New member
באמת, מה עם המתנה שלי?

אני מודיע שאני לא יכולה בימים הבאים: מחר (רביעי) אחרי הצהריים יום חמישי (היומולדת עצמו) בכלל לא יום שישי אני יכולה רק בבוקר-צהריים שבת בכלל לא ומיום ראשון והלאה אני יכולה תמיד

e-magine

New member
המתנה: ../images/Emo17.gif ../images/Emo45.gif

ראשון בשעה 18:00 בחדר שלנו!
שאני קובע ככה בלי לשמוע עוד בקשות, אבל אין דרך אחרת.

למעלה