לי

TheReverend

New member
../images/Emo49.gif לי ../images/Emo9.gif

רכשתי לי CANON D30 (יד שניה)
ועכשיו שאלה: אילו עדשות אני יכול לרכוש עבורה? יש אפשרות להעביר עדשות ממצלמת ריפלקס פילם למצלמה שלי? העדשה שיש לי כרגע היא עדשת 50מ"מ. אילו עוד עדשות אני צריך לדעתכם? (חשבתי אחת למאקרו ואחת לזום רחוק). התחביב שלי זה אופנועים אז אני צריך משהו שידע להתמודד עם עצמים שזזים מהר(מאוד
)

תתחדש!אחלה מצלמה באחלה מחיר!

את ה 50 תשאיר לצילומי אנשים ופורטרטים. לאורך זום גדול יותר: האופציה הכי זולה - ועדיין פוקוס מהיר:קנון 100-300\4-5.6 USM (בשום אופן לא את ה70-300 על גירסותיה,גם לא את המקבילות של טמרון וסיגמה-האוטופוקוס איטי,והדגם שלך זקוק לכל עדשה מהירה שתוכל להניח עליה ידך) אופציות משובחות יותר - זום 70-200 צמצם 2.8 - סיגמה (האופציה הזולה) או קנון (האופציה היקרה). בכל מקרה - מכפילים את אורך המוקד של העדשה פי 1.6 = אורך מוקד הצילום.

© DrorZi

New member
א. תתחדש ומזל טוב

ב. אתה יכול לרכוש כל עדשה שמתאימה לקנון בהתאם לתקציבך ג. יש אפשרות אם זאת ריפלקס פילים של קנון מה התקציב שאתה מקצה לעצמך לעדשות
דרור זי.

גיZמו

New member
תתחדש!

זה היה מהר... עדשת מאקרו אל תקנה, יותר פשוט לבקש ממני את שלי. לדעתי הכי עדיף לך עדשה רחבת זווית (17/15-35/40) עדשת עבודה רגילה 28-115 ועדשת זום 100-400 או 75-350. מה שכן העדשות האלו עולות די הרבה וכדי למצות את המצלמה האיכותית שלך אתה תצטרך את העדשות האיכותיות יותר. ברוך הבא לעולם הצילום הידוע בסיסמתו "בואנ'ה זה ממש יקר!" ותכין את עצמך נפשית למחירים גבוהים מאוד לעדשות טובות מאוד. אתה כמובן יכול להסתפק בשלב הראשון בעדשות קיט אבל ההבדל באיכות יהיה מורגש אפילו בסט צילומים הראשון. לסיכום: יש לך כסף? כל עדשה עם קידומת 2.8 תעשה למצלמה שלך טוב. אין לך כסף כרגע? עדשות קיט זולות כדי לרכוש מיומנות בהפעלת הציוד ובקביעת ההמשך שלך בתחום הצילום (פורטרטים? נוף? אקשן?) וכשתדע תוכל גם לדעת באיזה עדשה להשקיע קודם. תהנה מהמצלמה. תתחדש.

TheReverend

New member
../images/Emo24.gif האיש שבזכותו קניתי את

המצלמה הזו
אני יצור איתך קשר ב|ניד| בקרוב. תודה לכולם על התשובות.

למעלה