ליוני וינגרטן.

b n n y 24

New member
../images/Emo49.gif ליוני וינגרטן.

יוני הרבה מז"ט ושנים מאושרות. עד מאה ועשרים. יחד עם כל החברים (אחרת יהיה משעמם) ודי עיקר די געזונט.

R a c h e

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo49.gif../images/Emo77.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

יוני, איש יקר
בפרוס עליך השנה הבאה אני מאחלת לך:
אושר, שלווה ומנוחה.
שמחה ופרנסה טובה.
ושתמיד תהיה מוקף בהמון אהבה

עובבי

New member
אף פעם לא הבנתי

את האנשים שנמצאים בכאלה שעות בפורום. בטח הם חולי-נפש או משהו כזה. (לעזעזאל שוב פעם הסגרתי את עצמי.) מזל טוב יוני.

Le Fay

New member
צודק... ../images/Emo57.gif../images/Emo20.gif../images/Emo49.gif../images/Emo20.gif../images/Emo57.gif

יוני יקר, שמעכשיו ואילך יהיה רק טוב ושתהיה עסוק בלדאוג לזה - אין בעולם שומדבר שצריך להיות יותר חשוב לך מזה (דחוף אולי כן, חשוב - ממש לא).

../images/Emo151.gif יוני היקר $$$ ../images/Emo24.gif

חמודי, מזל טוב ליום ההולדת מאחלת לך שיום הולדת זה יהיה תחילה של תקופה נפלאה מלאה בכיף ו רק שמחה. מתגעגעת מאד ומקווה לראות אותך בקרוב מאד בביקור (או לצמיתות) בארץ הקודש

דסדס

New member
איששששש

מטוס זעיר ללא טייס! המון הצלחה!
(והפעם תסמיק כמו שצריך!) וחוץ מזה זר
ושה
תזרח עליך תמיד.... ושתישאר תמיד
(מלך!) שנה טובה! חיים טובים! והמון מזל טוב! דסדס

בן הרב

New member
יוני ../images/Emo12.gif ככה בהפתעה???

לא יכולת להכין אותי זהו הרי דבר שחיכנו לו שנה שלמה וכך פוף זה בא ללא הכנה מזל טוב אחי
הרבה שנים טובות שנים של אושר ועושר שלא תצטרך לעבוד אצל מנייקים ושלא יעבדו עליך (למי שלא הבין זה פנימי) ואל תשכח לשים ז**ן על כל העולם אוהב אותך

גלי 30

New member
../images/Emo151.gif../images/Emo140.gifמזל טוב!!!!../images/Emo124.gif../images/Emo77.gif

שיהיה לך רק טוב בחיים.

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif בלי חשבון

יעמוד יעמוד יעמוד החתן יוני וויינגרטן, כגפן פוריה וכו' וכו'... יוני, אח שלי, שכל מה שאתה מאחל לעצמך תקבל, וגם מה שאתה מאחל לאחרים, שיקבלו
.

למעלה