לט ל ו ש ש ש

רiנה

New member
../images/Emo49.gifלט ל ו ש ש ש../images/Emo65.gif

יום הולדת שמח ומבדח של צחוק
והנאה
יום הולדת שכולו הפתעה
של אושר
ואהבה
יום הולדת של כבוד והערכה של שקט ושלווה
יום הולדת של תקווה, של הוקרה וגם תודה בקיצור יום הולדת פשוט נפלא. ומי ייתן ותתגשם לך כל ברכה...

טלושששששששקהלההההההההההההה

לכבוד יום הולדתך רציתי לאחל מכל הלב, שתקומי כל בוקר עם חיוך, ולעולם לא תדעי עצב וכאב. תמשיכי להיות חברה טובה, קצת שטותניקית לפעמים, מצחיקה, איכפתית, חכמה להרשים. תדעי ליהנות מכל רגע ורגע, ולהעריך את החיים, לא לקחת ללב יותר מדי, את הדברים הקצת פחות טובים. שתמיד תדעי שתוכלי עלי לסמוך, בטוב וגם ברע, סתם כשמשעמם לך, בכל רגע ובכל שעה. אל תפסיקי לחלום לעולם, ותדעי רק הצלחות, תגשימי את כל משאלותייך, ואת כל החלומות. שתמיד תהיי מאושרת, ויהיה לך רק טוב, אל תפסיקי לעולם להאמין בעצמך, ורק תמשיכי לאהוב. המון המון מזל טוב! אוהבתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת אותך באמת מכל הלב! אריאל

soofgania

New member
לטלוש../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo23.gif../images/Emo77.gif

חיבוק|
המון אושר ושמחה
הרבה בריאות ונתינה
צחוק וחיוך ללא מעצורים
שתזכי שאיפותייך להגשים
ולחלום חלומות ללא הפסקה
שבכל דבר שתגעי תבוא הצלחה
ושבליבך תדעי תמיד מהי אהבה
אוהבת המוןןןןןןן
ס
ו
פ
ג
נ
י
ה
חייכי למצלמה

לאישה הכי הכי הכי מדהימההה../images/Emo140.gif

שפעע ברכות ואיחולים ליום הולדתך.. שיהיה לך היום הולדת הכי כייפי שבעולם.. המון המון אושר, בריאות והצלחהההה... שכל משאלות ליבך יתגשמו אמן! והעיקררררררר שתמשיכי להיות האישה המדהימה שאתת אוהבתתתתתתתתתתת

../images/Emo24.gifהמון המון תודה

כמובן שהצלחתם לרגש אותי על הבוקר אני עדיין מסטולית ממסיבת ההפתעה שהכינו לי הבעל והילדים מסיבה שלא אשכח אותה כל חיי מסיבה מצחיקה מדהימה ומרגשת עד דמעות אוהבת אתכם כל אחד ואחת

טלוש רונה הזבל הקדימה אותי....

מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבב קולולולולולולולולול אין אין אין חגיגה בלי בלי עוגה....אז... איפה איפה איפה העוגההההההההה להלהלהלהל טלוש כפרוני..נסיכה יפה!!!! אין אין שרק החיוך שלך יאיר לנו תבוקררררררררררררררררררררררר כפרוני? היום ב 10 פותחים שידור בשבילך....בבלוג מבוגרים!!! תתכונני.. ו...תבואי עם בייבי דול טוב?

Queenati

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב טלוש../images/Emo194.gif

אני גרועה בברכות אבל אנסה משהו.... טלוש יקירתי, מזל טוב ליום הולדתך ה 20 (עד מאה כעשרים לא?) שתמיד תיראי כמו שאת היום - נפלאה וזורחת! שמרי על מצב הרוח והמלא אופטימיות שלך שתהיי תמיד בריאה, שמחה ומלאה באושר (וכמובן הכושר
) שפע ברכות והמון איחולים
ענת

מה אברך לה במה תבורך

זאתי טלוש משכיפרע עליהההההההההההההה טלוששששששששששששששש רק חוזר הביתה וכבר רואה שיש לך יומולדת מה אני יכול להגיד לך שיתאר את רגשותי? (תעשי לי ילדדדדדד זאת אופציה אבל רשמת פה בעל וילדים אז זה כבר אמרו לך בטוח) אז ככה נגיד לך שאת אחד האנשים הכי מקסימים שאני מכיר בבלוגים ושכל מה שאני רושם מהשורה מתחת לזאת בא מהלב בגלל זה שיהיה לך המו המון מזל טוב אושר ועושר (עד עצם היום ההוא) המון אהבה סקס ושמחה בחיים שתתחילי כל יום בחיוך גדול בדיוק כמו שאת יודעת לגרום לנו לחייך כל פעם ותדעי שאני אוהב אותך מתוקה ואפילו מתרגש בעצמי שגדלת לך בשנה אז יאללה לכי לחגוג לבלות ולהנות ואם כבר לנהוג אז בטח לא לשתות

למעלה