לבני נדיבי...

נכון לפיכך השאלה הבאה

24:00 -גולף נוסעת מבאר שבע לראשון לציון מונעת ב3 טפרמנטים האם לדעתך קיים סיכוי כ הרכב יהיה מהיר יותר מכל כלי תחבורתי אחר על אותו קטע נתון ? קולרגול

מצפה לנו עונה מלאה מלחמות

קטגוריה 2 פעימות השנה היא החמה ביותר: אבי ניסני, עודד דנון,אוריה כרמלי,עומרי ארבל טל ציון..... ומלחמה ב4 עד 400 לא ניגמרת: השפיצר,באומל,פלקנשטיין אני חושבת שגם נדב לוגסי ורז... ב4 פעימות מעל 400: נושי,אייל עמר,גלעד קדשאי ועוד.... בקיצור שמח עונה עוצרת נשימה!!!

אני דווקא מהמר על כרמלי ב2 פעימות

ועל השפיץ בעד 500 ומעל 500 על עמר דוש"ים וודאי הרדר ובהעדר דניאל פריזנט הימור על ההוא עם השם הארוך עם ה250 4 פעימות של ימהה קולרגול ( פותח את עונת ההימורים ליום שבת )

ההימור שלי הוא:

2 פעימות ניסני / אוריה (אני מקווה שלא יהרגו אותי...) 4 פעימות עד 400: השפיצר 4 פעימות מעל : נושי. דרך אגב מי זה אם השם הארוך? הדס

רגע רגע רגע מה פתאום עד 400 ?

לדעתי זאת סתם טעות דפוס יש עד 500 ומעל 500 לא ? ההוא גלעד גוטינפ...עעככג.גס קולרגול

מלחמות או ספורט???../images/Emo35.gif../images/Emo88.gif

לומר שיהיו מלחמות העונה זה קצת כבד ????????????? ספורט אולי

big_foot

New member
הייתי מהמר עליך

אבל אתה עלול לעשות דווקא ולהפסיד
שאלה לי אליך איך אתה מגיע למרוץ - האם אפשר להצטרף לעגלה ? יש לי גורר אם יש צורך The Big Foot

XtReme

New member
שימו ../images/Emo23.gif לאריק אבגי

בהקפות בשוהם הוא השיג זמן מיטבי טוב בכמה שניות מאייל עמר, םה רכבו די הרבה זמן ביחד במסלול ראש בראש. הוא עוד יפתיע

XtReme

New member
יועצת יקרה,

יקרה את לליבנו עד מאוד, חלילה לי מלאבד עניין בדברייך, לא חזיתי בזיו מילותייך בטרם שירבטתי זוטותי. ואכן מחזק אני דברייך עד מאוד.

מזזזזזזזזזזזזזזל טוווווווב../images/Emo140.gif

המון * 1,000,000 מזל טוב לאיש והאגדה בני נדיבי יישר כוח!!!!!!!!!

אירוע יוצא דופן, בני נדיבי ברשת

נו טוב ימים טובים מגיעים? מזל טוב לנדיבי, ומזל טוב לעמותה שלנו אשר השתחררה מעול משהו, ונכנסת ברגל ימין לעונה הרביעית
ו

למעלה