האיש מאחרי הקלעים של כל מירוץ עמותה האיש שהתנדב בגשם בירושלים לסמן מסלול ברגל !! האיש שבכל עונת 2001 בא בהתנדבות להיות מנהל מירוץ !! האיש שזכה בעבר בכל תחרות אנדורו אפשרית ( עד לתאונה המצערת ) האיש שבחיוכו הכובש ובמתינותו סחף רבבות חברי עמותה חדשים אל העולם הקסום הקרוי אנדורו האיש שעד היום עיניו בוהקות למראה ומשמע החניכים החדשים של הקורס האחרון האיש והאגדה .. בני נדיבי ..מזל טוב אח שלי להגיעך לגיל סופר סניור
הרוכבים הם: אבי ניסני מקום 1 בקטגוריה 2 פעימות 2001 אוריה כרמלי מקום 2 בקטגוריה 2 פעימות 2001 עמרי ארבל מקום 3 בקטגוריה 2 פעימות 2001 שלצערי בעקבות ניתוח בכתף יפספס את המרוץ הזה , אבל במרוץ הבא הוא יראה לכולם ....... (בעזרת הש...) יוסי לוי - שהעונת 2001 אנו מעדיפים לשכוח ...... ואנחנו עוזרים לעוד כמה רוכביםץ בהזדמנות הזאת אני רוצה לאחל לכל "הילדים" שלי עונה טובה וספורטיבית לפחות כמו העונה הקודמת
במקרה הכי גרוע ידידנו דויד יכול ללמוד מיוסי לוי. יוסי במרוץ בגבעת המורה החליט שקשה מידיי ועצר ליד עץ, לא מספיק שהוא התיאש גם הוא צעק לרוכבים שעברו להצטרף אליו לצל וענבים... היו כאלה שעצרו ונחו איתו.... לסיכום אם קשה מידיי אל תתעללו בעצמכם... זה רק מרוץ, ולא כולנו סטפן אברטס ג´ואל סמטס או פברציו מיאוני ה
קבוצת פולגז - שפס גודלת וגדלה ומשפס אנו מאחלים בהצלחה לכולם . אצלנו הפודיום זה לא מה שקובע אלא כמות הרוכבים שלהם ניתן לעזור בהצלחה לכולם . בהצלחה גם לעודד דנון שחזר מאוסטרליה ומצפים להרבה הפתעות מהבחור.