לביישן לשעבר הרבה הרבה מזל טוב להגיעך (לפי העברי) לגיל 17 בקרוב רואים אותך על מדים?
ח חיים 1990 New member 3/2/07 #1 ../images/Emo49.gif לביישן לשעבר הרבה הרבה מזל טוב להגיעך (לפי העברי) לגיל 17 בקרוב רואים אותך על מדים?
../images/Emo49.gif לביישן לשעבר הרבה הרבה מזל טוב להגיעך (לפי העברי) לגיל 17 בקרוב רואים אותך על מדים?
ל לילה מעורפל New member 3/2/07 #4 ../images/Emo65.gif../images/Emo49.gifמדים?../images/Emo99.gif../images/Emo13.gif
ב ביישן לשעבר New member 3/2/07 #6 תודה תודה! לא ברחתי לשום מקום ...פשוט אני לא במרכז(בגוש עציון אם זה מעניין מישו)אז שוב תודה לכל המאחלים!
תודה תודה! לא ברחתי לשום מקום ...פשוט אני לא במרכז(בגוש עציון אם זה מעניין מישו)אז שוב תודה לכל המאחלים!
ב ביישן לשעבר New member 4/2/07 #9 ? ? ? מ.ת.נ.ח.ל ? לא! אני גר במקום חוקי, ומה רע בלשנוא קצת ערבים? שתומכים בטרור/טרוריסטים? פחות אחד יותר נחמד פחות 2 נחמד כיפליים! אה. . .אני בעד דו קיום אבל שונא ערבים סורי. . .שבוע מצוין
? ? ? מ.ת.נ.ח.ל ? לא! אני גר במקום חוקי, ומה רע בלשנוא קצת ערבים? שתומכים בטרור/טרוריסטים? פחות אחד יותר נחמד פחות 2 נחמד כיפליים! אה. . .אני בעד דו קיום אבל שונא ערבים סורי. . .שבוע מצוין
א אנדרiאיד New member 4/2/07 #10 אני לא מבין אייך הדעות שלך שוכנות בדו קיום במוחך. בשבוע טוב אני דווקא כן מסכים איתך.