יומולדת

oshiko

New member
אז מעניין מי כתב את זה ב 27/3

"אני XXXX אמא ל-3 הבכורה משוחררת טרייה לאחר ששירתה כלוחמת הבת השניה שמיניסטית - עוד לא ידוע היכן תשרת מזל טוב לפתיחת הפורום - רעיון מצוין."

oshiko

New member
../images/Emo45.gif

תסתכלו קצת בארכיון. די מוזר להסתכל על ההודעות בפרספקטיבה של זמן. בעוד 100 שנה סטודנטים יעשו עבודות מחקר על התקופה בעזרת ארכיון הפורום. תחשבו על האחריות ההיסטורית. סטודנט יקר, אי שם בשנת 2106, אני מקווה שאנחנו עושים עבודה טובה בשבילך. תן פידבק.

אחריות היסטורית ../images/Emo178.gif

עכשיו באמת הלך עלי... אסור בדיחות גסות, אסור בדיחות על פרסים (מעוז, לצומת ליבך), אסור על פולניות. ררררר...

oshiko

New member
להיפך ...

את רוצה להרוג משיעמום את הסטודנט המסכן הזה מ 2106 כשהוא עובר על אלפי ההודעות שאנחנו טוחנים פה? זה הדבר היחיד שיחזיק אותו ער.

סמדר בנ

New member
באמת משעשע

לדפדף. ראיתי שהבן של טנצר והבנים של מיקה ורוני בדיוק התגייסו, הבן של אושיקו קיבל בדיוק כומתה (אז הבילוי בג'נין היה חלום רחוק...), בקיצור - תראו מה קרה בשנה אחת....

איזה יופי../images/Emo65.gifו../images/Emo140.gif../images/Emo140.gifלמנהלים

ברכות לכולם ובעיקר לנושאים ב"עול". המעודדים, המגשרים, התומכים,המרגיעים ובעיקר האוהבים. לכבוד האירוע נרים

mikca

New member
../images/Emo49.gif לנו ובמיוחד לסמדר ואושיקו

גם או טו טו הבן שנה בצבא, לא להאמין

מצחיק...

הייתי בטוחה שאתם כבר שנים כאן. אז גם אני נחשבת מדור המייסדים? (כבר ארבעה חודשים כאן)
אני מקווה שאתם יודעים כמה אני מאושרת שאתם כאן ,מנהלי וחברי הפורום. אף פעם לא דמינתי לי שאנשים זרים לי לחלוטין יהוו קבוצת תמיכה בשבילי וחברים. בעצם אנחנו כבר ממש לא זרים. ועוד מעט נכיר אפילו פנים אל פנים. כיף.

oshiko

New member
כן, גם השם שלך על קיר המייסדים ...

כאן התחלת, כשהטק"איסט התגייס: "בני התגייס לנ"מ. כל מידע על הטירונות, מה לקנות? איך להקל? מה עושים שם? כמה זה נורא?ואיך ממשיכים לתפקד עם XXX XXXX XXX ,יתקבל בברכה"

paulika

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif להורים, וגם לנו

הילדים. גדלה מאד המשפחה בשנה הזו. ואם להיות יותר רצינית, מצאתי כאן מקום לשתף , לכאוב ולשמוח וגם הרבה חברות וחברים. שמחה שעוד מעט אכיר את כל המשפחה פנים אל פנים. ישר כח לסמדר ואושיקו

oshiko

New member
השתמשתי בחיפוש

יש כלי חיפוש די טוב; מאפשר לחפש מילת מפתח בכותרת או בגוף ההודעה, שם משתמש, תאריכים.

למעלה