תסתכלו קצת בארכיון. די מוזר להסתכל על ההודעות בפרספקטיבה של זמן. בעוד 100 שנה סטודנטים יעשו עבודות מחקר על התקופה בעזרת ארכיון הפורום. תחשבו על האחריות ההיסטורית. סטודנט יקר, אי שם בשנת 2106, אני מקווה שאנחנו עושים עבודה טובה בשבילך. תן פידבק.
לדפדף. ראיתי שהבן של טנצר והבנים של מיקה ורוני בדיוק התגייסו, הבן של אושיקו קיבל בדיוק כומתה (אז הבילוי בג'נין היה חלום רחוק...), בקיצור - תראו מה קרה בשנה אחת....
הייתי בטוחה שאתם כבר שנים כאן. אז גם אני נחשבת מדור המייסדים? (כבר ארבעה חודשים כאן)
אני מקווה שאתם יודעים כמה אני מאושרת שאתם כאן ,מנהלי וחברי הפורום. אף פעם לא דמינתי לי שאנשים זרים לי לחלוטין יהוו קבוצת תמיכה בשבילי וחברים. בעצם אנחנו כבר ממש לא זרים. ועוד מעט נכיר אפילו פנים אל פנים. כיף.
כאן התחלת, כשהטק"איסט התגייס: "בני התגייס לנ"מ. כל מידע על הטירונות, מה לקנות? איך להקל? מה עושים שם? כמה זה נורא?ואיך ממשיכים לתפקד עם XXX XXXX XXX ,יתקבל בברכה"
הילדים. גדלה מאד המשפחה בשנה הזו. ואם להיות יותר רצינית, מצאתי כאן מקום לשתף , לכאוב ולשמוח וגם הרבה חברות וחברים. שמחה שעוד מעט אכיר את כל המשפחה פנים אל פנים. ישר כח לסמדר ואושיקו