ו.....

• פותח הנושא kle
  • פורסם בתאריך

kle

New member
../images/Emo49.gif ו..... ../images/Emo51.gif

אמיר לייטרס הגיע היום בבוקר עם די אר 350 99 לעבודה יש לציין שרק לפני שבועיים בארוחת צהריים עלה הרעיון של האופנוע בכלל תוך שבועיים הבנאדם הוציא רשיון 500 והעמיד די אר שחור אז
ללייטרס ו...
לכל מי שייעץ במפגש האחרון הבנאדם ....
החרגול מאושר

כRובי

New member
../images/Emo49.gif בסוף עוד..

כל
יהיו דו גלגליים...
אחלה רכישה ! (טוב שלא הלכת על הKTM כאופנוע ראשון).. עכשיו אמיר , יש רק לקרוא את כל המאמרים !!

leiters

New member
../images/Emo51.gif רבה זקי´לה

ותודה לכרובי ולstilgur על היעוץ ביום חמישי במפגש. כיף לא נורמלי להגיע היום לעבודה עם DR
אני עכשיו רשמית מצטרף לפורום... וכבר שאלה: מישהו יודע איזה דלק מומלץ לשים לו ?

pussycat*

New member
../images/Emo49.gif

איך עשית את זה ? (כן, זו שאלה, ואני רצינית ומחכה לתשובה) למה אצלי השיעורים נמרחים ??? והמורים נוסעים לחופשות ???? ויש פגרות באופק ?????? לללללללמממממממממהההההההההה ??????

leiters

New member
לדעתי כדאי לעשות את השעורים

כמה שיותר צפופים, ואז לא "שוכחים" משעור לשעור. אני למדתי אצל ראובן בבית-ספר קריסטל ברמת השרון. הוא מאד יקר (100 ש"ח לשעור) אבל לא מעכב אנשים סתם, רוכבים על DR שממש קל לעשות איתו שמיניות, ואיכשהו יש אצלו טסט כל שלושה ימים בערך. בכל מקרה אני מאחל לך המון
ושתעברי כמה שיותר מהר

בוא אני אסביר לך משהו בקשר אליו..

יש אצלו טסט כל שלושה ימים כי הוא משחד בוחנים. הוצאת רישיון מהר כי יש לו הרבה שיעורים.. כלומר: הוא מוציא לכל שיעור יותר תלמידים ממה שמותר לו. והסיבה האחרונה היא שאתה לא בחורה!! תשאל בנות שלמדו אצלו הוא מושך בנות בשיעורים שחבל על הזמן... שלא נדבר על ההטרדות המיניות שלו... אבל עזוב זה סיפור אחר לגמרי.. לידיעתך על פי החוק אתה מחויב ל 13 שיעורים!! איך עשית את זה תוך 3 ימים??

leiters

New member
עשיתי טסט אחד על 500 לפני

6 וחצי שנים. כנראה שזה פתר את בעיית המינימום וראובן הסתפק בארבעה שעורים. לגבי כל מה שאמרת על ראובן ה"שוחד להרבה טסטים", והרבה תלמידים בשעור: המטרה שלנו היא לקבל רישיון כמה שיותר מהר כך שאני רואה את זה בתור יתרון. הטרדה מינית ??? זה כבר משהו אחר...

pussycat*

New member
אם הוא משחד אז עוברים

אצלו בראשון? אני למדתי עד עכשיו על DR אבל אני גרה ברחובות וממש ממש ממממממממממשששששששש לא נראה לי שכדאי לנסוע בשביל זה עד רמה"ש, או אולי אני טועה ? ות´אמת...כן מתיחסים לבנות כמו ()*&^%$#@! בשיעורים...וגם בטסטים...

stilgur LTD

New member
אוקטן 96 כמובן...

בשמחה, תתחדש, מזל טוב ושבור לו ביצה על הגלגל (למזל טוב) ואל תשכח לנקות אחריי
. קטמ, אכן לא מתאים לצרכיך, למרות שאני מעדת הכתומים... שלב הבא - כתום ! סע טוב.

leiters

New member
שם 96 ושובר ../images/Emo84.gif

תודה אחי, מקווה שבהמשך נצטרף לכתומים

למעלה