והרבה אהבה ל- Giggle Loop !

• פותח הנושא liti
  • פורסם בתאריך

liti

New member
../images/Emo49.gif והרבה אהבה ל- Giggle Loop !

לרגל הענותו של בן זוגה להצעת הנישואים הרומנטית ביום האהבה, מאחלת לכם שתדעו רק אושר (ועושר) והצלחה בחיי הנישואין. אנו, כמובן, ממתינים לעדכונים ודיווחים, ומקווים שבמפגש הבא תצטרפו אלינו וכולנו נרים כוסית
יחדיו לרגל האירוע.

גוז

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo142.gif../images/Emo23.gif../images/Emo142.gif../images/Emo23.gif

מזל טוב!

גידי42

New member
ליטי מה קורה פה? לאן נעלם המזל טוב

שלי, אבקש להחזירו למקומו הראוי!!!זוג שמורכב מגבר ואישה מתחתן וזה עובר ככה לסדר היום!!! לא מקובל עלי. מילא אם זה היה 2 נשים או 2 גברים! את רואה כתומתי עד שלא ימציאו פטנט אחר להוצאת הזבל, החלפת נורה, פתיחת קופסאות (בוינה זה כבר המציאו. לאחרונה יש קופסאות שימורים אם צ'ופציק כזה שמונע שימוש בפותחן... דמט ) יהיה לנו שימוש וחוץ מזה לאיפה תנתבו את כאבי הראש, הבטן, (ורק אל תענו לי שאז לא תצטרכו... זה צורך נפשי אצלכן)...... וכן לכל הפמניסטיות שכבר משחיזות את העט... גם אני שונא הכללות וזה סתם דימיוני אין לזה אחיזה במציאות, סתם סטיגמה וכו' וכו'

כתומתי

New member
אני לא טענתי שלא צריך אתכם. באופן

אישי אני לא מסתדרת עם ג'וקים, וזקוקה לגבר... אפילו כשגרתי בניו יורק לבדי שקלתי לקרוא לשכן כדי להתמודד עם מקק מנהטני שהחליט לעשות לעצמו חינגה על השטיח שלי. ומקקים אמריקאים באים בגודל של עכברוש, לא צוחקת! אז חייבים לדעתי גברים בעולם.

גידי42

New member
איך לא חשבתי על זה ... ג'וקים

לזה באמת לא מצאו פיתרון. גם עכברים, סממיות, ושאר זוחלים, עכשו אני רגוע

למעלה