באיחור

../images/Emo49.gif באיחור

ביום שבת היתה יום הולדת לרון אלמוג מי שלא יודע רון הוא המחליף של שחר חזיזה כאשא שחר אינו יכול לנגן

../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif

אין לי דפים יפים ואין לי צבעים זוהרים אבל מה שחשוב זה מה שבפנים....... מאחלת לך שתמיד תהיה לך ההנאה שבשיתוף אדם אחר במה שעובר עלייך. מאחלת לך שלפעמים תרש לעצמך את הדברים שאליהם השתוקקת, ונראו לך כבלתי מושגים. מאחלת לך שתעבור רק חוויות וזיכרונות טובים, שיעזרו לך לעבור תקופות ורגעים קשים. מאחלת לך שהיום הכי שמח בשנה שעברה יהיה היום הכי "עצוב" בשנה הבאה. מאחלת לך שלבך יחווה הצלחות, אוזנך תתבשר בשורות טובות, עינייך ייראו מראות נפלאות ומוחך יתברך ברעיונות , מחשבות וחלומות. אני מאחלת לך את כל הטוב שבעולם, מזל טוב

רונצ`וק /tapuzforum/images/emo9.gif/tapuzforum/images/emo39.gif/tapuzforum/images/emo65.gif

המון המון מזל טוב. תמשיך להיות כיפי ומקסים כמו שאתה. אמרתי לך כבר לא פעם אחת, כמה אני נהנת לראות אותך על הבמה. שתהיה לך שנה מדהימה עם המון מוזיקה.

רונצ`וק /tapuzforum/images/emo9.gif/tapuzforum/images/emo39.gif/tapuzforum/images/emo65.gif

המון המון מזל טוב. תמשיך להיות כיפי ומקסים כמו שאתה. אמרתי לך כבר לא פעם אחת, כמה אני נהנת לראות אותך על הבמה. שתהיה לך שנה מדהימה עם המון מוזיקה.

למעלה