../images/Emo48.gif../images/Emo29.gif

באור שקורן ממך אלפי רגשות מתחממים להם לאט פורחים באלפי גוונים וריחם המשכר מכשף את לבי עם אור ראשון של קולך אני מתעוררת , אל תוך עוד יום קסום פוסעת בו אני יודעת , קולך עוד ילווה אותי בכל פניה שאפנה ויסלק מעליי עננים אפורים של תהיות אם יבואו לשייט בתוכי ובך אור התקווה לימים טובים יותר ואותך אור תשוקתי מצייר בצללים ואתך אור אהבתי בא ונושק חיי שלא יכבה אור חיינו ....

אישה אהבתי @שוט חזק ../images/Emo25.gif

כי . . . . . . . . את . . . . . . . . . . פשוט אישה מקסימה
. . . . . . ושמשהו יעיז לאמר שזה לא נכון!!! YYY

הגן הנסתר... ../images/Emo48.gif

בחושך ישבנו שלובי ידיים מדברים רק עם העיניים, ברקע נשמע רק שאון המים וירח הציץ לו משמים. מסניף את ריחך אל תוכי משבש את צלילות מוחי, פוחד כל רגע שתברחי לוחש לך באוזנך "אל תלכי". דמותך מתחברת לנוף הצבעוני שלווה מסביב רק את ואני, נושק לך וחוזר לאיתני את אומרת "בוא אל גני".

../images/Emo48.gif שניה...

נותרנו שנינו ללא מילים כמו צמד עוללים, הרגשנו שהיינו כחולמים חשנו איך הפחדים פשוט נעלמים. עשינו אהבה ללא מגע כמו ברק זה בך פגע, עד כמה נגע הוא לא ידע עדיין בשבילו נשארת חידה.

איזה לב איזה כשרון....../images/Emo48.gif

טוב חיב לזוז אז פנטומיקו אל תשכח להתיצב כאן באחד פלוס ותביא קרלסברג ופיצוחים...

../images/Emo48.gifעם מילים....

בגן החשוך עטופים בנגינת המים שבמפל כשאור הנר מהווה תפאורה לשנינו הלב שם דיבר וקילף עצמו לדעת.... חיים של עבר נפרשים ללא עכבות הופכים הווה מוכר יותר ועתיד עדיין נסתר כאותו כוכב שנצץ מאחורי אותו ענן ראשון של סוף קיץ.... נגיעות של היסוס ביד אישה לשאוף ריחות לא מוכרים מגע יד זרה מלטפת פורעת סדר מחשבות בזמן ערטול נשמה.....

הכוח...

חזקה כאבן הספיר כך הספיק אותה להכיר, כשהיתה עם הגב אל הקיר אל מול המוות מבטה הישיר. ספסל של עץ בין ציפורי המתכת במחשבותיהם הרחיקו לכת, עצים ירוקים נטולי שלכת בין השיחים הרוח מתהלכת. הווה הופך לו לעבר נשיקה באמצע המעבר, יד זרה נוגעת לא נוגעת יציאה אל דרך לא נודעת.

../images/Emo41.gif../images/Emo29.gif

שעת בין ערביים , הצללים מתארכים על הקירות . זמן חשבון נפש ביני ולבין עצמי רגע של עירום אישי בין הקפלים המתרבים. אני מה רציתי לנפשי ? אני מה לבי רצה לעצמו ? ואני היכן אני ? כמה מחשבות רצות בראש אישה וכמה חלומות ,שאולי יוגשמו בעתיד. זמן של לילה כאן מסביב כוכבים דולקים שם למעלה בין זרועות שמים אפלים. עדיין כאן כותבת את לבטי , רואה במראה את מבטי. מה מסתירות שם העיניים החומות ? עבר שנדחף אל מדף אחורי עתיד שעדיין לא פינה לו מקום והווה שמרחיב את אחיזתו .

חלומות...

השמש שקעה לה במערב החלום אל המציאות קרב, הווה התערבב לו עם עתיד ההגיון לא שיחק פה תפקיד. לבטים בין הלב להגיון מביאים אותך עד קצה השגעון, מלחמה פנימית בין כן ולא מביט ורואה בה עולם ומלואו. מביט בהערצה בעיניים החומות תוהה על מה הן כעת חולמות, מחשבות מתרוצצות בחלל האויר השלט אומר "זהירות שביר".

רגע לפני שהיא נאלמת....

לרגע אחד אתה חולם ונסחף ולהט האישה בך הולם ונשרף מביט ותוהה באש שבתוכה משתוללת בכוונתך להכניעה , רגע לפני שהיא נאלמת... בת קול בך לוחשת ומערטלת רגשות שבך נטמעו במעטפת מלאי אבק משנים , משהים מאבקי לב ישנים כסכר לפני ניפוץ תשוקתך לאלפי רסיסים עטופים בלבך...... והשלט .... תמיד ניתן להסרה
לילה טוב....

יש דברים נסתרים לא נבין לא נדע../images/Emo48.gif

נכתב יפה...אגב חתימה אז אם הייתה מסתכל אחורה היית מקועקע ומלוח חחח

למעלה