חדשה..^.^

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif

ושחכתי להגיד לך כמה אני מתכימה עם החתימה שלך..במיוחד עם הקטע של הדרקונים והערפדים...

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifיאי אנההההה~3>

אמ"ג3> תודה על כל התמיכה אעע...הצלת את נפשי היום
סוגוי אנה צ'אן ^_^ כל בעיה תתקשרי
כי אנחנו כאן-בשבילך!^_~ אה כן הלימודים היו זוועתיים..חחח..כאילו אני בטח לא אזכור את כל השמות האלה..סומטים, מיטוזה, היפופזה, נוירונים, O.ם לפחות אני יודעת לזכור פוטוסנתזהXP

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gifהעיקר שהכל השתפר..D:

מה הפכת לי פה לכופת חולים כללית ..:X יש לי מספיק ממנה בבית..>< חחח אוי כל המושגים הביאולוגיים האלה...<< חחח מבינה אותך..
נכון ש"אסימפטוטה" נשמע משהו ביאולוגי?:0 אז זהו שזה מושג במטמטיקה על פונקציות...0.O XDXDXD

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifאני יודעת מה זה אסימפטוטה

או בשם החיבה, אסי XD. אני מתגעגעת לנושאים האלה>_< יו והמבחן בביו' היה כזה שוק שחור של העתקות
רק חבל שעדי וספיר ישבו בקצה השני של הכיתה בסוף. עשו בשכל יכלו להעתיק בשקט. אני בתאל ועוד 4 אנשים עשינו ביחד..מתייעצים ומדברים, מעבירים טפסים ומה לא. אלוהים המורה הזאת כלכך עיוורת שזה כואב. תבינו שישבנו בשורה ראשונה כולנו O_O כמה עקומה את יכולה להיות? באמצע המבחן העבירו אותנו כיתה ואז יכולתי לתאם תשובות עם ספיר ועדי, לייעץ לחברה ולהתייעץ לגבי השאלות האמריקאיות. בקיצור היה אחלה מבחן
XDDD

¥otamsh

New member
יאא!! אני כ"כ מתגעגע לתיכון!!

T______________________T איזה כיף זה נשמע... ; ;

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifואני ממש לא רוצה לסיים.

כן כן, הגעתי למסקנה שגם אם אני מתענה לפעמים, זה עדיף על כל מה שבא אח"כ. אולי סתם קראתי יותר מידי המשחק של אנדר. =.= מור תודה על הספר אגב..אני מצפה כבר לשני ולשלישי ואז לטרילוגיה השנייה אמג~

¥otamsh

New member
כן... זו בערך התקופה שבה מבינים

את זה...תהצלי כל רגע..T___T גאד אני מתגעגע לתיכון...

¥otamsh

New member
חחח כן זה קורה לי לפעמים...

בא עם הגיל את יודעת... זקנה וזה...

dndboy

New member
../images/Emo103.gifברוכה הבאה =]

אני עמרי מנהל מחלקת הפרוטקציות

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gifשלומות..=]

אז איפה נעלמו הפרוטקציות שלי בדיוק?