חדשה..^.^

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gifחדשה..^.^

שלום אנשים..=] קוראים לי נושי [אנה] ואני בת 16 מאממ חור בצפון..XD המ שמעתי שנורא נחמד פה בפורום והבטיחו לי פרוטקציות...[*שיעול*עדןצ'אן*שיעול*
] אז באתי להציק לכם בפורום עד שתפרח נשמתכם אומשו..XD נמ..^^" כן ._."" מקווה להשתלבות מהירה

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gifרוב תודות..=]

רק אם תוכלי להזדהות כי אני די חלשה בלזכור שמות..XD

an none

New member
שלום לך תהני לנו בפורום

ברוכע הבאה השתלבות מהירה בהצלחה עם סיום הפילרים ((אני רק בפרק 123 T.T )) 'ני דוראל בת 14 ברוכע הבאה ((^^'' אמרתי את זה כבר !!)) אמממ תהני.... וזהו......אני חושבת....

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gifתודה..=]

נעים מאוד.. אני אשתדל לזכור..XD בהצלחה באמת..^^"

¥otamsh

New member
שלום שלום!^^ ברוכה הבאה...

אנשים מוי מוי נחמדים, בהחלט.... אני יותם, זקן למדיי T_T נעים להכיר
אגב, מאיזה חור בצפון את? יש לנו פה לא מעט שמגיעים מכאלה...!

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gifהו תודה..=]

עד כמה זקן?P: ואין לי ספק שכולנו באנו מחורים, גם אלה שלא מהצפון..P: אבל אני באתי מנשר [ליד חיפה]

G o l i a t h

New member
../images/Emo94.gif שלום ^^

היי... אני לא הבנאדם הכי חדש בפורום!! אני התחברתי לפני יומיים!! (הרבה!
) מעניין... אני שמעתי על נשר ויכול להיות שאני מכיר מישהו/י משם... כמה משפחות יש שם? והנה הגיע הזמן לשחרר את הרמז הבא לאלה שמכירים אותי (אם קראתם הודעות שלי אתם יודעים על מה אני מדבר... אם לא... רוצו!! לפני שהן יעלמו לעולמי עד במרחבים העצומים של הארכיון!!)... גם אני באתי מחור בצפון!! נו! זה כבר ממש רמז ענק!! בהצלחה בניחושים (חחח דווקא אלה שידעו הכי טוב נמצאים עכשיו בטיול שנתי ^^)

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gif%$#$%#$^

מזמן הפסדנו יקירי, נתן שימי ורגב פרשו לצבא וליאור בUSA נו אבל אם מאחדים עם אשדוד-עזר אנחנו מלא

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif אוקיי..XD

לא כדאי לך להכיר אנשים מנשר.....XD ואגב זאת עיר לאלה שחושבים שזה ישוב..XDXDXD..P: אז יש הרבה משפחות..^^" נשר זה פויה, אני שואלת את עצמי מה אני עדיין עושה פה אבל ניחא..

¥otamsh

New member
היי!! אני המקור לא מחור

אני ר"גי! אבל עכשיו אני לומד בטכניון וזה די קרוב לנשר! (עד כמה שהבנתי) אני בן 17 ושנה ועשרה חודשים... ויש לנו פה הרבה חיפאים ומשגבניקים...

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gifטכניון זה באמת קרוב..=]

זה אוטובוס מהבית שלי..
את המפגש הבא עושים בחיפה..>:

draqo

New member
אחמ,אני מכיר אחד מנשר

אבל תאמיני לי...הייתי גם מעדיף לא להכיר אותו,אחד שהשם שלו בוכניק,אם זה אומר לך משו...

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gifבתכלס

כמו שכבר אמרתי אני לא יודעת מה אני עושה פה..<< ואני מעדיפה לא לגלות למה אתה מעדיף לא להכיר אותו..<< נו באמת המקום בו גדל בני סלע וקרה אונס במשך כמה שנים שלא לפני הרבה זמן יצא לתקשורת זאת רק הוחכה כמה העיר שלי יפה...>< לפחות היא מפורסמת..

למעלה