Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif ../images/Emo12.gif../images/Emo110.gif

שדח"ם C85
דולי אחת בלבד לשדחמ.
אזכור בייס -חובה-.
לשרשר רק להודעה הראשית. לייק כאילו כזה. ;[

MorningGlory

New member
../images/Emo203.gifחתיכת שדחם../images/Emo12.gif

אפיטצ'ו הממ...הייתה לתחרות גלגולים, נכון?

mirymoo

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo209.gifאת רואה ---זאת אחת.....

הסיבות שבגללן אני לא אעבור לשלב הבא מוכשרת...

נׁעה

New member
יפהפיה..!

ועוד על אחד הבייסים האהובים עלי... היא מדהימה. הייתי משנה את הצבע של הנעליים שיתאימו לשמלה

behind the masc

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo99.gif../images/Emo2.gif

מקסים
אממ אני הייתי מוסיפה עוד גוון לשיער, אבל זה לשיקול דעתך=] שיקול דעתך
מה עובר עליXD

Dandoka

New member
איזו יפההה!

השמלה מהממת, אהבתי את הרעיון שלה!! רק חסר ברק בציצי, לא הגיוני שסתם פתאום יהיה צל גדול מבלי שמעליו יהיה קצת אור- הכל במידה. ובשמלה בקטע האמצעי שלה, מאיפה שאת מתחילה את הברק, תרככי את זה יותר, שלא יהיה פתאום אור. ובשיער לפי דעתי כדאי להוסיף עוד צבע אחד לפלטה של ברק! מה שבא לך.... בכל אופן אם את לא הבנת הוספתי קובץ ^^

mirymoo

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo209.gifתנחשו מה?

עוד משהו מפחיד !דולי שלי! בייס אפיצ'ו

mirymoo

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo209.gifתודה

על הרגליים זה שלט עצור -למה????????? כי אני עצלנית

ינקיפנק

New member
אהאהאהאאהאהאהאהאה!!!!!!!!!

בייס מבאניסטיק, אני הצללתי.. היא מתה, מקליע...

mirymoo

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo209.gifאההה!

אז היא כן מדהימה כמו שתיארתי

נׁעה

New member
אווו

בייס מ - ILCK בשביל ההצללה בחולצה נעזרתי בדוליז מ - Indexed Colors זה אמור להיות הסולן של סונאטה ארקטיקה (שזו להקת פאוור מטאל מדהימה). אני לא בטוחה עד כמה הוא יצא דומה. אין לי כוח לשים תמונה. אני יודעת שהשיער יצא טיפה גושי, אבל אני דווקא די אוהבת אותו ככה, וזה מתאים לתמונה שעליה התבססתי שבשיל השיער - הוא נראה מלאמלא ג'ל ונורא מחולק לקבוצות

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifואו../images/Emo99.gif

זה באפקטים רייט? להקהות אצת הנעליים. אממ בשיער מקדימה תחלקי לעוד קבוצה, למעטה תוסיפי עוד נקודות אור, זה נראה קצת בלי הצללה למטה. לדעתי בכלל כדי לשנות את הפלטה, ולהוסיף עוד גוון בהיר אבל ממש בנקודות בחלק העליון של השיער[אני מחלקת את השיער לחלקיםXD]. אממ החולצה טיפה נוקשה בחלק העליון[ גאד!! די לחלק לחליקיקים0.0]. ><", נממ אולי תעשי איזה 2 קפלים מתחת לחזה, ועוד שיוצאים מבית השחי[XD איזה ניסוחים] טוב אני סותמת אני בטוחה שלא הבנת כלום><"

Dandoka

New member
../images/Emo24.gif

אהבתי נורא את החולצה!!!! הקפלים למטה נראים ממש טוב~~~!!!
המכנסיים נראים לי קצת גושיים אבל נראה לי כאן זה מתאים ובגלל זה אני אוהבת את זה! רק יש קו אור מוזר אחד שמגיע מהכיס השמאלי עד לברך.. שמה לב? אני מציעה להוריד אותו איכשהו, זה לא מתאים "\
אהבתי!

למעלה