../images/Emo48.gif DEAD TO THE WORLD ../images/Emo256.gif../images/Emo63.gif../images/Emo58.gif
או בקיצור - הספר הרביעי בסידרה של SVM, מיס סוקי סטקהאוס
בהתחלה חשבתי לתת סקירה קצרה על כל ספר שאסיים, אבל אז נוכחתי לדעת שאני סנילית ממה שחשבתי
ובגלל שניחנתי בזיכרון צילומי מטורף (שמאוד עוזר לפעמים) אני נוטה לזכור רק את הדברים האחרונים... שזה מבאס :-\ ובחזרה לספר הרביעי! (זהירות! מכיל
!) (וגל, הכוונה היא אלייך, לא לקרוא את זה!!!! הספר בדרך אלייך חחחח) אני מאוהבת
עד כה, הוא בהחלט במאבק על המקום הראשון כפייבוריט שלי (יחד עם הספר השלישי) שרלין מרחיבה יותר את מה שחשבנו שאנחנו יודעים על שיפטרים ואנשי זאב, משלבת מכשפות טובות ומכשפות רעות, קצת פיות, והרבה רבה דם
אוקיי, אני לא אשקר, מה שקנה אותי זה לגמרי הזהות החדשה של אריק הסנילי (
) ומה שמתפתח בינו לבין סוקי, עד הרגע שהכול חוזר אליו....
אבל (!!) אשכרה הייתה שם עלילה מעניינת חחח מעבר לכול זה! אני כ"כ שמחתי שביל היה מחוץ לתמונה לפחות ב90% מהספר! הוא ממש ממש נמאס עליי בספר השלישי ואני מקווה מאוד שהוא גם יהיה כמה שפחות בחמישי..... אני חושבת שרגע המתקפה על המכשפות הרעות הגיע מהר מדי, כאילו תפסו אותי לא מוכנה לקרב חחח
אבל.... לא יודעת, אולי אני רגילה לזה שקרבות עד המוות מתכננים הרבה זמן מראש
ולא הודעה במשיבון "אה, כן, אגב סוקי, היום אנחנו יוצאים לקרב נגד המכשפות. תהיי פה עם אריק בשנייה שמחשיך." *בייייייייייייייפ* כן.... אוקיי..... אה כן, פאם וסוקי - אני מזה אוהבת את החברות שנוצרה בינהן
חבל לי מאוד שלא מראים אפילו פיפס מזה בסידרה (שאחרי שנכנסתי יותר עמוד לספרים אני מבינה שהסידרה כ"כ כ"כ לא...... אבל אני עדיין אמשיך לצפות בה
חחח) עדיין מציק לי העובדה ששרלין אומרת שאנשי-זאב הם חלק מקהילת השיפטרים אבל משתנים רק לזאב (וזה מבחינתם מעלה, הכי טוב שיש בין כל החיות האחרות) ושאדם-זאב הוא בכלל מישהו שלא נולד עם הגן, אלא ננשך ובירח מלא הופך לחצי אדם חצי זאב שאנחנו רגילים לראות בסרטים ולא לזאב מלא. מוזר שזה מציק לי, כי זה בדיוק מה שרציתי, שיגידו שכן קיים הדמות הזו של אדם זאב שהוא חצי חצי ולא שכולם ישתגעו ויראו שהם הופכים רק לזאבים גדולים חחחחח אבל.... היא עושה הכללה כזו. כי כמו שיש אדם-זאב יש גם אדם-כל-חיה-אחרת. כמו ג'ייסון למשל שהופך לאדם פנתר, שזה חצי אדם וחצי פנתר כי הוא ננשך ע"י were-panther. לא יודעת, זה מוריד מהייחודיות של אדם-זאב חחח וזה מציק לי. אז זהו
עוד לא הבנתי את ההבדל שהיא ניסתה להסביר בין witch ל-wiccan. מבחינתי, הם עדיין מכשפה רעה ומכשפה טובה עד שמישהו יוכיח אחרת
אלסיד
הדמות שלו כזו שובה! אי אפשר שלא להתאהב בו!! חחחח וכאב לי עליו כ"כ כשהוא גירש את דבי הזבל הזו, פשוט... פשוט לחבק אותו באותו רגע!!!!
ולמרות כל מה שקרה, ולמרות איך שדבי סובבה לו את הראש, הוא עדיין דאג לסוקי בצורה יוצאת דופן. וזה לא דברים שהם מובנים מאליהם! הוא בנאדם (טוב, זאב חחח) מדהים! אלסיד תעשה לי גור
אגב דבי.... הכלבה קיבלה מה שהגיע לה
מה שמוביל אותי לאריק!!
שחטף באומץ כדור מדבי במקום סוקי..... איזה גבר-גבר
בכלל, כל הרגישות הזו שהוא פיתח בזמן האמנזיה הקצרה שלו, גרמה לי לתהות.... זה האני-האמיתי שלו? אז הויקינג הקר והאינטרסנט חסר הגבולות היה רק מסווה?
אני מקווה שלא.... אני אוהבת את הויקינג הזה
אבל בכול זאת, כשהוא אמר לסוקי שהוא חושב שהוא מתאהב בה ושאחרי שכול זה יגמר הם מוכן לעזוב הכול ולחיות איתה ושלא יחסר לה כלום יותר בחייה (נישואים, מישהו?
) זה ממש ממיס לך חלקיק בלב
מצחיק אותי הניסיונות הנואשים שלו להיזכר אם היה משהו בינו לבין סוקי אחרי שחזר לו הזיכרון, הוא פשוט לא יוותר עד שהוא יזכר
כיף לראות אותו מתוסכל ממשהו
טוב, ג'ייסון!! מרגע שהוא נחטף ידעתי שזה מישהו מהוטשוט! איך הם פיספסו את זה, איך?? איך הם לא חשבו ללכת לשאול את קלווין מהתחלה?? היה בזה משהו מאוד לא אמין וזה נתן הרגשה ששרלין פשוט מנסה למתוח שביב עלילה עוד קצת עד סוף הספר. אוף. בכול מקרה, אני שמחה שהוא הצטרך לכוחותיהם של הsupes
למרות שכן מבאס שהוא לא הופך לפנתר שלם.... חחח אה, רגע, גלשתי כבר לספר החמישי
אופס............ אגב, משהו שממש ממש אבל ממש מרתיח אותי מעצבים בתחילת כווווווול ספר בסידרה, זה העובדה שהיא חוזרת על הסברים נמרחים ומיותרים מי זה מי ומה זה מה ואיך הדמות הגיע למצב הזה וכו' וכו' וכו'. זה מעצבן!!!!!!!!!!!!!!!!!
כאילו, מה נראה לך, מישהו שלא נגע בסידרה יבוא פתאום לחנות ספרים "היי, הנה רעיון, אולי אני אתחיל לקרוא את הסידרה של סוקי סטקהאוס! והנה רעיון יותר טוב- אני אתחיל מהספר השלישי!
"....... ......... אז זהו שלא!!! ><" אם קראנו את הקודמים, אנחנו יודעים טוב מאוד מי מה מו ואין צורך לשעמם אותנו במריחות של הסברים "previously on the SVM....." זה מוריד מהמוטיבציה להמשיך לקרוא... בעיקר אם זה ה3 פרקים ראשונים של לבטים פנימיים של סוקי עם עצמה וההחלטות שהיא צריכה לעשות בחיים..........
ועוד יותר אם מי שקורא זה קוראי שרשרת, כמוני, שבדיוק לפני 5 דק' סיימו לקרוא את השלישי ומתחילים עכשיו את הרביעי. זה מיותר!
ANYWAYS!!!! מומלץ
מומלץ מומלץ מומלץ ביותרררררררררר!!!!
לפחות עד הספר הרביעי בסידרה - מאוד כדאי לקרוא! לגבי השאר.... אודיע לכם כשאסיים אותם
או בקיצור - הספר הרביעי בסידרה של SVM, מיס סוקי סטקהאוס