שאלה חגיגית

sidharta

New member
../images/Emo48.gif שאלה חגיגית

במזל טוב אני ובן זוגי היקר (שנינו צמחונים) מתחתנים. אם מישהו מכם יכול להמליץ לי על קייטרינג צמחוני טוב (אמו של חברי כבר התחילה לקבל חום ששמעה שאנחנו הולכים "לבייש" את האורחים בכך שלא נגיש בשר.....:) ) אז...אתם מוזמנים להשאיר המלצות.... תודה :)

sayv

New member
פוי, חתונה עם בשר.. ממש לבייש.. :)

הנה חתונה שיהיה לי מה לאכול בה... אני מציעה לפנות לאגודת הטבעונים או משהו כזה, ולהתעניין- אני בטוחה שיש אנשים שעושים קייטרינג טבעוני/צמחוני ושיהיה במזל!!!

sayv

New member
ועוד שכחתי להוסיף שהנה חתונה שיהיה

לי מה לאכול בה... :) המון בהצלחה......

מזל טוב לכם!../images/Emo49.gif../images/Emo48.gif

קודם כל-קבלו
על ההחלטה היפה לא הלגיש בשר בחתונה. אני לא מבינה כ"כ בחברות קייטרינג, אבל אני מניחה שיש חברות שמציעות אפשרות תפריט צימחוני. כדאי לברר עם חברות שונות

adipo

New member
קולולולולווווווווווווווו

בתופים במחולות! סימן טוב ומזל טוב!
שתזכו להרבה שנות אושר מלאות אהבה וחסה
בקשר לקייטרינג, או בעברית- שירותי הסעדה, אני בטוחה שכל חברה תשמח להגיש לאורחייך אוכל על טהרת הצמחונות, הרי את זאת שבוחרת את התפריט- פשוט תצייני שהוא נטול בשר. בהצלחה ובהנאה! יום טוב וחג שמייח עדי

Gal-Mo0D

New member
אני מעריץ אתכם!

אני ממש שמח לשמוע שיש אנשים שלא מגישים בשר בחתונות שלהם
חזקו ואמצו! ומזל טוב

Neta558

New member
מזל טוב!!

אני חושבת שהיום כל שירות הסעדה שמכבד את עצמו מאפשר גם תפריט צמחוני, צריך פשוט לבחור את האהוב עליכם. וכמובן, המון מזל טוב!
נטע

shahar15

New member
מזל טוף!!!!! ../images/Emo6.gif../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif

שיהיה במברוק!
תהנו וישיהי לכם חיים נפלאים ונהדרים ביחד, שאם יהיה לכם ילידים שיהיו בריאים מאושרים וצמחונים אם אפשר.. :) חחח סתם.. בקשר לקייטרינג- אני גם חושבת שאין אולם אירועים/קייטרינג שלא מאפשר תפריט צמחוני. בוא נגיד ככה- לא יהיה קשה למצוא:) בקשר לאמא של חברך- לא נורא:) היא תשרוד..! גם החברים והשכנים והדודים ישרדו ערב אחד בלי בשר!:) חחח.. "מה יחשבו.."

למעלה