רעיל - בריטני ספירס

המדינות המאוחדות שלי של ווטעבר

ירדתי לחוף וראיתי את קיקי היא היתה לגמרי, "אאאאעעא
" אז אני כזה, "ווטעבר!" ואז הבחורה הזאת היא באה אליי, והיא כולה כזה, "היי אתה לא הבחור הזה ש-
" אז אני כזה, "יה, ווטעבר!" אז אח"כ אני בביליארד, והבחורה הזאת באה, היא כולה כזה "אההההה...
" אז אני כזה, "יה, ווטעבר!" כי זה המדינות המאוחדות שלי של ווטעבר וזה המדינות המאוחדות שלי של ווטעבר וזה המדינות המאוחדות שלי של ווטעבר ואז ב-3 בבוקר ככה אני בפינה *משהו* הבחור הזה בא, הוא כזה "היי פרחח!
" אני כזה, "יה, ווטעבר!" אח"כ אני זורק קוביות בסימטה, השוטר לירוי בא הוא כזה, "היי, חשבתי שאמרתי לך ל-
" אני כזה "יה ווטעבר!!!" זאפו מופיע, אני כזה "יו זאפו מה קורה?" הו כזה, "כלום
" אני כזה, "זה מגניב". כי זה המדינות המאוחדות שלי של ווטעבר וזה המדינות המאוחדות שלי של ווטעבר

BlueBeIl

New member
אההההההה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo142.gif

שיר שולת
תרגום שולת!
בקטע של האני בפינה - נדמה לי שזה לובש את מעיל העור שלי או משהו כזה

וואלה. תודה! ../images/Emo13.gif

אוו והגיבי בקשר להודעה על "הילדים המעפנים האלה שלא יודעים לנגן"

PURPLE CHICKEN

New member
סוזן - לאונרד כהן

סוזן לוקחת אותך למטה אל המקום שלה ליד הנהר אתה יכול לשמוע את הסירות עוברות, אתה יכול לבלות את הלילה לנצח ואתה יודע שהיא חצי משוגעת וזה למה אתה רוצה להיות שם והיא מאכילה אותך תה ותפוזים שבאו כל הדרך מסין ובדיוק כשאתה רוצה לומר לה שאין לך אהבה לתת לה היא שמה אותך על אורך הגל שלה והיא נותנת לנהר לענות שתמיד היית המאהב שלה ואתה רוצה לטייל איתה ואתה רוצה לטייל עיוור ואתה חושב שאתה אולי בוטח בה, בגלל שהיא נגעה בגופך המושלם עם הבינה שלה וישו היה מלח כשהוא הלך על המים והוא בילה הרבה זמן בצפייה ממגדל העץ הבודד שלו וכשהוא ידע בבטחה שרק אנשים טובעים יכולים לראות אותו הוא אמר שכל האנשים צריכים להיות מלחים אז עד שהים ישחרר אותם לחופשי אבל הוא בעצמו היה שבור הרבה לפני שהשמיים היו נפתחים נטוש כמעט אנושי הוא שקע מתחת לתבונה שלך כמו אבן ואתה רוצה לטייל איתו ואתה רוצה לטייל עיוור ואתה חושב שאתה אולי בוטח בו, בגלל שהוא נגע בגופך המושלם עם הבינה שלו סוזן לוקחת את ידך והיא מובילה אותך אל הנהר היא לובשת סמרטוטים ונוצות מהדוכן של צבא הישע והשמש נשפכת למטה כמו דבש על ליידי הנמל שלנו והיא מראה לך לאן להסתכל בין הזבל והפרחים ישנם גיבורים בתוך האצות, יש ילדים בבוקר הם נשענים החוצה לאהבה והם ישענו בצורה הזו לנצח בזמן שסוזן מחזיקה את המראה שלה ואתה רוצה לטייל איתה ואתה רוצה לטייל עיוור ואתה חושב שאתה אולי בוטח בה, בגלל שהיא נגעה בגופך המושלם עם הבינה שלה [תרגום גרוע, אבל אני אוהבת את השיר!
]

PURPLE CHICKEN

New member
להבה נצחית - חתלתולה אטומית

עצום את עינייך תן לי את ידך, יקירי האם אתה מרגיש את ליבי הולם האם אתה מבין האם אתה מרגיש אותו דבר או שאני רק חולמת האם זה בוער להבה נצחית? אני מאמינה שזה נועד להיות, יקירי אני צופה בך כשאתה ישן אתה שייך איתי האם אתה מרגיש אותו דבר או שאני רק חולמת האם זה בוער להבה נצחית? אמור את שמי שמש זורחת דרך הגשם כל חיי כה בודדים ואתה בא ומקל את הכאב אני לא רוצה לאבד את ההרגשה הזאת הווווווווווווווווו קרא בשמי הווווווווווווווווו אמור את שמי שמש זורחת דרך הגשם וכל חיי כה בודדים ואתה בא ומקל את הכאב אני לא רוצה לאבד את ההרגשה הזאת הווהווהווהההוווו...

BlueBeIl

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo142.gif

האחראיות גם לשיר "הולך כמו מצרי" (אם אנחנו בקטע של תרגומים) שמככב כל פסח בתשדירים של ערוץ הילדים....

יאללה ^^ ../images/Emo29.gif

כל הציורים העתיקים בקבר הם עושים את ריקוד החול אתה לא יודע? אם הם זזים מהר מידי (אוהההו) הם נופלים למטה כמו דומינו כל אנשים הבאזר ליד הנילוס יש להם את הכסף על התערבות תנינים מוזהבים (אוהההו) הם סוגרים את שיניהם על הסיגריה שלך טיפוסים זרים עם צינורות נרגילה אומרים וואהווו וואהאוו וואהוו וואהוו לך כמו מצרי המלצריות הבלונדיניות לוקחות את מגשיהן
הן מסתובבות סביב ולאורך הריצפה יש להן המהלכים (אוההו) אתה מפיל את המשקה שלך והן מביאות לך עוד כל ילדי בית הספר כל כך חולים מספרים הם אוהבים להקות פאנק ומטאל כשהפעמון מצלצל (אוההו) הם הולכים כמו מצרי כל הילדים במקום השוק אומרים וואהווו וואהאוו וואהוו וואהוו לך כמו מצרי החלק את רגליך במעלה הרחוב כופף את גבך הזז את ידך ומשוך אותה בחזרה החיים קשים אתה יודע (אוההו) אז הכה פוזה על קאדילק אם אתה רוצה למצוא את כל השוטרים הם נתלים בחוץ בחנויות דונאט הם שרים ורוקדים (אוההו) הם מסתובבים בשייט מועדונים למטה בבלטה כל היפנים עם היאן שלהם בני המסיבה קוראים לקרמלין (
) והסינים יודעים (אוההו) הם הולכים בשורה כמו מצרים כל השוטרים בחנויות הדונאט אומרים וואהווו וואהאוו וואהוו וואהוו לך כמו מצרי לך כמו מצרי

Gizmo15

New member
חתלתולה אטומית../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif../images/Emo28.gif

ניסיון שני, אחרי השיר הכושל

שלי, אולי כי אפחד לא הכיר אותו
טוב אני אנסה שיר יותר מוכר: כסף, כסף, כסף\אבבא אני עובדת כל הלילה, עובדת כל הבוקר לשלם את החשבונות אני חייבת לשלם האין זה עצוב ועדיין לא נראה לי שנשארת אגורה בשבילי כמה חבל
בחלומותיי יש לי תוכנית אם אני אשיג לי גבר אמיד אני לא אצטרך לעבוד בשביל פרוטה אני אעשה כיף ומסיבה כסף, כסף, כסף חייב להיות מצחיק בעולם של עשירים כסף, כסף, כסף, תמיד תמיד מבהיק בעולם של עשירים אה-הא,אה-הא כל הדברים שיכולתי לעשות אם היה לי קצת כסף זה עולם של עשירים זה עולם של עשירים גבר כזה קשה להשיג אבל ממוחי אותו אני לא יכולה להפיג האין זה עצוב ואם קורה והוא פנוי הוא בטח לא יתעניין בי כמה חבל אז אני חייב ללכת, חייבת לעזוב ללאס וגאס או מונקו (יריחו
) ולזכות בעושר במשחק חיי ישתנו על פיהם כסף, כסף, כסף חייב להיות מצחיק בעולם של עשירים כסף, כסף, כסף, תמיד תמיד מבהיק בעולם של עשירים אה-הא,אה-הא על הדברים שיכולתי לעשות אם היה לי קצת כסף זה עולם של עשירים כסף, כסף, כסף חייב להיות מצחיק בעולם של עשירים כסף, כסף, כסף, תמיד תמיד מבהיק בעולם של עשירים אה-הא,אה-הא על הדברים שיכולתי לעשות אם היה לי קצת כסף זה עולם של עשירים זה עולם של עשירים. גרוע, אין חרוזים אין כלום...

../images/Emo41.gifלך כמו מצרי-הצמידים ../images/Emo57.gif

כל הציורים היש-נים על הקברים הם עושים את ריקוד החול, לא ידעת?
אם הם זזים מהר מדי הם נופלים כמו דומינו ואנשי הבאזר ליד הנילוס יש להם את כספם בהתערבות תניני זהב (הוהואההההההה או!) הם נושכים בטרף-עין על הסיגריה שלך טיפוסים זרים עם נרגילות אומרים ווווהההאאווווההההאווו ווואאאהההוו האאאאאהו! לך כמו מצרי
המלצריות הבלונדינית לוקחות את המגשים שלהן הן מסתובבות וחוצות את הרצפה יש להן את התנועות (אוווהווהההאווו) אתה מפיל את המשקה שלך והן מביאות לך עוד
וילדי בית הספר כל כך חולים מספרים
הם אוהבים את להקות הפרחח והמתכת
כשהזמזם מצלצל
(וווהווואהההו!) הם הולכים כמו מצרי כל הילדים במקום השוק אומרים ווווהההאאווווההההאווו ווואאאהההוו האאאאאהו! לך כמו מצרי
(סולו חליל
) החלק את רגליך במעלה הרחוב כופף את גבך הושט את זרועך, אז אתה מושך אותה חזרה
החיים קשים, אתה יודע
(וווהווואההההו!) אז תכה הפסקה על הקדילק אם אתה רוצה למצוא את כל השוטרים הם תלויים בחוץ בחוץ הסופגניות הם שרים ורוקדים
(וווהווואהההו!) מסובבים את מסע השיט של המועדון במורד הלבנה והיפנים עם הין שלהם נערי המסיבה נקראים הקרמלין והסינים יודעים (וההההווואהההו!) הם הולכים בשורה כמו מצרים כל השוטרים בחנות הסופגניות אומרים ווווהההאאווווההההאווו ווואאאהההוו האאאאאהו! לך כמו מצרי...

יותם-- הינה הגיע הזמן למחזמר ../images/Emo54.gif

נהדר, אוכל נהדר/ אוליבר טוויסט האם זה שווה את הציפייה אם נחיה עד גיל מאה כל מה שנקבל זה דיי... סה! כל יום אומרים תפילה האם הם ישנו את חשבון האכילה? עדיין נקבל את אותה הדיי... סה! אין שום קליפה, שום פירור שנמצא, שנתחנן, שנלווה או נבקש נדווה... אבל אין שום דבר שיעצור בנו לקבל את הרטט כשכולנו נעצום עייניים ונדמיין... נהדר, אוכל נהדר! נקניקיה חמה עם חרדל! בינתיים, כשיורד מטר, ג'לי קר ורפרפת אפונה פודינג וsaveloys השאלה "מה הבא בתור?" נשאלת... לאצילים עשירים יש את זה, boys: הפרעה בוושת! נהדר, אוכל נהדר אנחנו משתוקקים לקבל את זה שלוש סעודות ביום הדיאטה האהובה עלינו רק לדמיין סטייק ענק מטוגן, צלוי או מבושל הו, אוכל, אוכל נפלא, אוכל מפליא, אוכל נהדר... Go! אוכל, אוכל נהדר! היש משהו נאה יותר? לגמוע, לבלוע או ללעוס, עדיין שווה את כופר המלך! על מה אנחנו חולמים? מה מביא אנחה? אפרסקים בערימה עם קרם למעלה-- שש פיט (שזה בערך מטר וחצי
) לגובה! אוכל, אוכל נהדר! אכול ישר אל-תוך התפריט רק שחרר את חגורתך בשתי אינצ' (5 ס"מ) ואז אתה...
עובד על תיאבון חדש בהקדמה זו או, אוכל! עוד פעם, אוכל, אוכל מפליא, אוכל נהדר! אוכל, אוכל נהדר! לא אכפת לי איך זה נראה: שרוף, לא עשוי, גולמי -- לא אכפת לי איך זה מבושל. רק המחשבה על לגדול ולהשמין -- החושים שלנו מתנודדים. רגע אחד של לדעת את זה -- הרגשה של "עבדו-עלי"! נהדר, אוכל נהדר! מה לא ניתן בשביל ההוספה הקטנה הזאת -- זה כל מה שאנחנו חיים בשביל. למה גורלנו נחרץ שאנחנו נעשה שום דבר חוץ מהרהורים על אוכל, אוכל קסום, אוכל נהדר, אוכל מפליא, אוכל אגדי, אוכל יפהההההההההההה.... אוכל נ-ה-דר!

למעלה