יותם-- הינה הגיע הזמן למחזמר ../images/Emo54.gif
נהדר, אוכל נהדר/ אוליבר טוויסט האם זה שווה את הציפייה אם נחיה עד גיל מאה כל מה שנקבל זה דיי... סה! כל יום אומרים תפילה האם הם ישנו את חשבון האכילה? עדיין נקבל את אותה הדיי... סה! אין שום קליפה, שום פירור שנמצא, שנתחנן, שנלווה או נבקש נדווה... אבל אין שום דבר שיעצור בנו לקבל את הרטט כשכולנו נעצום עייניים ונדמיין... נהדר, אוכל נהדר! נקניקיה חמה עם חרדל! בינתיים, כשיורד מטר, ג'לי קר ורפרפת אפונה פודינג וsaveloys השאלה "מה הבא בתור?" נשאלת... לאצילים עשירים יש את זה, boys: הפרעה בוושת! נהדר, אוכל נהדר אנחנו משתוקקים לקבל את זה שלוש סעודות ביום הדיאטה האהובה עלינו רק לדמיין סטייק ענק מטוגן, צלוי או מבושל הו, אוכל, אוכל נפלא, אוכל מפליא, אוכל נהדר... Go! אוכל, אוכל נהדר! היש משהו נאה יותר? לגמוע, לבלוע או ללעוס, עדיין שווה את כופר המלך! על מה אנחנו חולמים? מה מביא אנחה? אפרסקים בערימה עם קרם למעלה-- שש פיט (שזה בערך מטר וחצי
) לגובה! אוכל, אוכל נהדר! אכול ישר אל-תוך התפריט רק שחרר את חגורתך בשתי אינצ' (5 ס"מ) ואז אתה...
עובד על תיאבון חדש בהקדמה זו או, אוכל! עוד פעם, אוכל, אוכל מפליא, אוכל נהדר! אוכל, אוכל נהדר! לא אכפת לי איך זה נראה: שרוף, לא עשוי, גולמי -- לא אכפת לי איך זה מבושל. רק המחשבה על לגדול ולהשמין -- החושים שלנו מתנודדים. רגע אחד של לדעת את זה -- הרגשה של "עבדו-עלי"! נהדר, אוכל נהדר! מה לא ניתן בשביל ההוספה הקטנה הזאת -- זה כל מה שאנחנו חיים בשביל. למה גורלנו נחרץ שאנחנו נעשה שום דבר חוץ מהרהורים על אוכל, אוכל קסום, אוכל נהדר, אוכל מפליא, אוכל אגדי, אוכל יפהההההההההההה.... אוכל נ-ה-דר!