פרק 36

star_female

New member
כן, אבל למה נזכרת בפרק הזה? הוא

אפילו לא ראה את יוקי... והוא הסמיק מסאקורה. o.o;

HuGo Hell

New member
אראה מחר בבוקר ../images/Emo4.gif ../images/Emo1.gif

לא הייתי בבית :X

Vegeta fanatic

New member
האאאאאא... ../images/Emo99.gif

טויה ויוקיטו עדיין ביחד.
*__________* וזה כל מה שיש לי לומר. ^^

OFIRB9

New member
ווי נכון!!! שחכתי!

"אז...אתה ויוקיטו עדיין ביחד נכון?" חה חה חה חה! דנה בטח אמרה לעצמה "אוי יחגגו על המשפט הזה בפורום" כשהיא אמרה אותו... XD

star_female

New member
@_@ גנבת את המחשבות שלי

*אהם* חוץ מהקטע עם יוקי והשלג XD לא חשבתי על זה... ^^ (אולי כי לא ראיתי ביפנית :X) טוב, נתחיל מהתחלה... השיר!!! הוא היה... לא רע ^^;;; פשוט.. לא תמיד לפי התווים :X והמילים.. איך לומר... לא כל כך מדוייקות? אבל לא ציפיתי ליותר ^^; במחשבה שנייה, זה בהחלט היה יותר מדוייק מהשיר הקודם :X (ובאמת הייתי מעדיפה שישאירו את הקול של מיכל רשף כמו שהוא, אבל... אני יכולה להתרגל לזה o.o) דרך אגב, לשיר קוראים Tobira wo Akete (לפתוח את הדלת). עכשיו המילים: עברית: "חלומות, חלומות, הם המבט לעתיד, ניסים קורים סאקורה זה שמי, לוכדת הקלפים ואפילו אני איני יודעת מה צפוי רק אור מהבהב לי בלב שאומר החלום אומר פתאום יהיה בסדר, בסדר, בסדר, בסדר גם מה שלא ידועה[?] ניסים קורים, הם תמיד, הם תמיד, הם תמיד קורים אני סאקורה לוכדת הקלפים יודעת שבטוח שמשהו מחכה כי כי כי חלומות חלומות הם המבט לעתיד... ניסים קורים" יפנית: "dreaming! dreaming! soshite tobira ga hiraku yo aoi sora ni hikouki kumou tsunai da te ni waite kuru POWER doko datte yuke sou da yo kaze ni notte it's alright! daijoubu! daijoubu! daijoubu! kiseki datte okoseru here we go ikouyo! ikouyo! ikouyo! tsubasa hiroge kitto nani ka ga, nani ka ga, doko ka de dearu hi wo matteru do! do! do! dreaming! dreaming! soshite tobira ga hiraku yo..." תרגום לאנגלית: "Do! Do! Do! Dreaming! Dreaming! And then the door will open... Vapor trails in the blue sky... Power welling up from my hand in yours... I feel like I can go anywhere, riding the wind... It's all right. It's all right. It's all right. It's all right. Miracles can happen. Here we go Here we go! Here we go! Here we go! Spread your wings I'm sure something, something, is out there somewhere, just waiting for us to find it. Do! Do! Do! Dreaming! Dreaming! And then the door will open..." עכשיו לפרק... חלום נבואי! ^_^ אבל די עם העלים המפחידים ;; (אני יודעת, זה כל פעם אותו דבר..
טראומות מרושעות...) היא לא היתה אמורה לא לדבר בקטע הזה של החלום? o.o היא סוף סוף קלטה שזאת קאהו ^__^ טויה היה עם סינר ורוד ^_^ "בכיתה יהיו שינויים, אבל.. יוקיטו ואני עדיין יחד" *__* *'יוקיטו ואני עדיין יחד' ממשיך להדהד בראש שלי* ^__^ *טויה נעלם* סאקורה: "איפה הוא??" הממ, ברח בשביל ללכת לבד עם יוקי? :X "כי אני לא רוצה לאחר ליום הראשון של תחילת הלימודים" כן, בטח XD ידעתי שהוא ברח בשביל ללכת עם יוקי... "היית צריך להתקשר אלי, הייתי בא ומתקן לך אותם" *עם חיוך* "שטויות, השארתי אותם בחנות האופניים בדרך חזרה הביתה. אתה בתורנות היום, נכון טויה? אז תמשיך קדימה, זה בסדר, באמת!" הם.. הם.. פלירטטו *-* ועוד עם העלי סאקורה ברקע... (אם יש משהו טוב בעלי סאקורה זה האוירה הרומנטית שהם גורמים... ז"א, חוץ מהאוירה הקריפית... אבל הקטע הזה היה יפה מדי בשביל להיות מפחיד *-*) "ל..לא איחרנו" XDD איזה חמוד לי-קון!! אממ... הילדים האלה שבנו איש שלג... לבשו מכנסיים ממש קצרים o.o; "אם זה ימשיך לעלות... אני לא אוכל לצלם הכל בוידאו, סאקורה!" XDDDD טומויו שולטת. שאורן הסמיק מזה שסאקורה רצתה שהוא יעוף איתה!! *_* פיירי~~ כזה יפה... וגם סנואו היתה יפה *_* איזו חמודה סאקורה היתה כשהיא בכתה! התלבושת הזאת כזאת מתוקה ^_^ אווו!!! איזה מתוק לי-קון!!! *__* הוא הציע לעזור לה לחפש את השעון~~ והסמיק!! *_* קאהו... :X קריפית כתמיד. וואו... הקלפ של האני *מה זה* לא מתאים לTobira wo Akete o.o;;;; ו..קיצרו אותו. :X גרובי עוד היה איכשהו בסדר כי זה גם שיר שמח כזה... אבל האני... x.x; *מתכננת בפרקים הבאים לשים את הקליפ ולכבות את הסאונד*

פרק חמוד D:

ראיתי אותו היום בבוקר... לא ממש הייתי מרוכזת, חוץ מבכמה קטעים ^^;;; קלף השלג מזכיר לי משהו =]

למעלה