פרק 36

ExtreamGirl

New member
../images/Emo58.gifהיום[יום ראשון]בפרק../images/Emo58.gif

שנת לימודים חדשה נפתחת, סאקורה בכיתה ה'. גברת מיזוקי הופכת להיות המחנכת של הכיתה ושלג מוזר יורד בחוץ ומכסה את העיר. אך סאקורה מגלה שזהו קלף השלג ויוצאת לתפוס אותו .

ExtreamGirl

New member
פרק מדהים!

רק שהשיר פתיחה ביפנית יותר יפה! חחח איזה חמוד שאורן שהוא רצה לעזור לסאקורה עם השעון.. גברת מיזוקי הזאת ארררררררר :mad:

הו הו הו כמה טוב התגעגעתי ל../images/Emo58.gif

קליל ולא מזיק... ואני מחכה לראותא ת הסרטים כמובן! נייס.. בטח יהיה פרק נורא נחמד

OFIRB9

New member
קאהו הזו!!! ../images/Emo46.gif

הפריעה ללי ולסאקו בקטע הרומנטי!!!! באמת! סאקורה כמעט חיבקה אותו! אוף! ראית נועם? ראית את הקטע שנתכוונתי אליו מהסרטון? *.* איזה מתוק זה היה, שאורן מסמיק מסאקורה... חודש אפריל!? זה אומר שצריך לחגוג לסאקו יומולדת פעמיים בפורום? אגב שיר הפתיחה...טוב העדפתי את הקודם כי הוא היה יותר כזה שאפשר לזמזם...אבל מיכל שרה כזה מקסיייייייייייים! ^0^ אגב לקחתי חזרה! לא כל הקלפים חוץ מטיים הן נשים! פיירי הוא בישי רציני והוא גם זכר! (והוא גם כזה חתיך!!) פרק נחמד אבל קצר ^^ ליוקיטו התקלקלו האופניים ;; אה ועוד משו! סאקורה תפסה את וויב טארגט ובאבלס כבר?! לא פייר! למה לא הראו לנו!!! ><

Spinel Sun

New member
טארגט? מה זה?

ו-ווייב ובאבלס הם מהקלפים שמעולם לא ראו איך תופסים אותם... ביחד עם טרו וליברה

OFIRB9

New member
כןןן ^^ ../images/Emo58.gif

ראיתי בסרטון קטע רומנטי של לי וסאקורה מהפרק היום כשהם רוכבים על המטה שלה ביחד! ^0^ והיא עם תלבושת ארנב כזו מאמי...שלא לדבר על זה שהיא משתמשת בפיירי נגד שנואו ^.^

קומולוס

New member
../images/Emo151.gifהיייייי

מאיפה אתם מביאים את התמונות??????????????????????????????????????????

S.Riddle

New member
../images/Emo48.gifפרק 36../images/Emo70.gif../images/Emo48.gif

גוּ *-* איך חיכיתי לזה..~ ^-^ פרק חמוד! התילבושת של סאקורה גרמה לי להיות "האניי~אן" בעצמי ^^ אלוהים, קאהו מפחידה אותי o.o זה רק אני או שהיום אמרו "קַאהו" ולא "קֶאהו"? שינוי מרענן ^_^ בקטע שטויה וסאקורה פגשו את יוקי בבוקר כבר חשבתי שטויה ירכיב את יוקי, כי הם בד"כ עושים את זה! אבל לא ;; רוע ;; ובכלל, בקטע שטויה נכנס הביתה ואמר שהוא מכוסה בשלג.... עוד מישהו שם לב לpun המשעשע של "שלג" ו"יוקי"?
"אני מכוסה ביוקי...
ובכלל לפני כן, כשסאקורה והמשפחה ישבו בשולחן ארוחת הבוקר וטויה אמר "אבל אני ויוקי עדיין ביחד..." - מכמה בחינות, הממ? =^-^= חמודים. ובכלל, הקטע של שאורן וסאקורה בסוף, כשסאקורה בכתה על השעון.... חיבוקי!! ואיך שאורן הסמיק, זה היה כל כך חמוווווד! גם כשהיא אמרה לו שיוקי הביא לה מתנה. חיח. ^^ הילד הזה מסמיק יותר מדי..~
וכרגיל, הכוכבת האמיתית של הפרק היא טומויו. זוהרת כרגיל

Yosh Yosh

New member
פרק חמוד! ^-^

חחחחח שאורן מסמיק מסאקורה פעמיים בכל פרק לאחרונה, או שזו רק אני? ;) אני לא אוהבת את קאהו. לא יודעת למה- סתם לא אוהבת אותה...

S.Riddle

New member
ושכחתי לציין את שיר הפתיחה, כמובן..

אוי, זה שיר כל כך מגניב. המקורי, אני מתכוונת. השיר בעברית... לא יודעת למה, משום מה ציפיתי למילים קצת יותר... מדויקות. לא... כאלה. אבל נו, אני מצפה ליותר מדי לסדרה של ערוץ 6 :< מיכל רשף פשוט... נהדרת. חבל לי שעיוותו את הקול שלה בשיר, כי זה היה יכול להיות יותר טוב בלי ההד הזה שהנמיך לה את הקול... אבל סבבה. היא מקסימה
וזהו. בע. כואבת לי הזרת.

DanaDuck

New member
בעונה שנייה

הקול שלי יותר דומה לקול האמיתי שלי, אם תשימו לב. יותר בוגר. פחות ילדותי.

haunter

New member
אה, נשמע קצת שונה באמת ../images/Emo12.gif

הי, יש לך גישה לתסריט הדיבוב? אם כן, אולי תעשי משהו בקשר ל"אבושקה"? למשל "אבא'לה" נשמע יותר סימפטי
...

haunter

New member
זה נשמע קצת מוזר, את לא חושבת../images/Emo35.gif

כלומר, מי אומר "אבושקה"?

למעלה