פילה

Siren

New member
../images/Emo48.gifפילה

אשמח אם תוכלו לעזור לי: אני מזמין חברים לארוחת ערב (שישי) ועוד לא קניתי פילה בקר למנה העיקרית. אחרי שגיליתי שאין איטליז טוב ביהוד אני נאלץ לצאת מגבולותיה בתקווה לא להגיע לת"א. שמעתי על מעדניית יוז'י שסניפים שלה אפשר למצוא בכפר שמריהו, ת"א וק.אונו. עכשיו כל מה שנותר לי הוא לקבל המלצה ממישהו שיאשר לי שהבשר שהם מוכרים איכותי ולא יתגלה כצמיגי ולא מיושן דיו. בלי קשר אשמח לקבל המלצות נוספות על איטליז/ מעדנייה שבה אפשר לקנות פילה בקר. (אגב- מה עם טיב טעם?)
תודה מראש

meravbr

New member
באזה"ת של ראשון יש את

"מעדני מניה" סופר ותיק מאד שמאז העליה מחבר העמים יש לו עדנה. אנחנו קונים בו בכל שבת שאנחנו "נזכרים" לעשות על האש בבית. קנינו שם אחלה סטקים בשבת האחרונה.

Lear22

New member
יש בטיים אווט

מלפני חודשיים או משהו רשימה של החמישה הכי טובים יוז'י מתמחה יותר בבשר לבן בנווה אביבים יש קצב מצויין, ובשוק הכרמל יש גם כמה אני עוד מעט אמצא את העיתון ואכתוב לך

ליהיא

New member
ויש גם את

רובינשטיין באזור תעשיה פולג בנתניה זקן חביב שמבין סופר דופר בבשרים והפילה שלו במיוחד מומלץ בחום! עוד באזור השרון תוכל למצוא את כצל'ה, מעדניית בשר משובחת להפליא שנמצאת בכניסה לכפר סבא ליד המשטרה. בתיאבון

liti

New member
מסכימה!

הבשרים של רובינשטיין מאוד טובים. וברמת השרון יש את מעדני עופר.

גידי42

New member
טיב טעם ברשל"צ - ראה למטה

הכי קרוב ליהוד. יוזי' סתם יקר מופנה יותר לתושבי סביון. פעם קניתי שם פילה בליסינג!!!

רומי 007

New member
../images/Emo6.gif זה מזכיר לי

שלפני הרבה שנים היינו מוזמנים לאיזה זוג ל"על האש". היינו סטודנטים תפרנים אם כי כבר התחלנו להבין משהו באוכל עקב מס' נסיעות לצרפת שהשאירו אותנו המומים ופעורי פה. הזוג הנ"ל כבר היה בפאזה אחרת של החיים וכל האוכל נקנה ביוז'י, אינפורמציה שנאמרה לנו בהדרת כבוד תוך כדי הגשת האוכל לשולחן. לא ממש הבנו אז ולא קלטנו שאנחנו אוכלים במחיר המשכורת החודשית שלנו דאז (איזה שולחן שהם פתחו - חבל על הזמן - כל סטייק היה שווה את משקלו בזהב). אח"כ אנחנו הזמנו אותם ועד היום אני ממש מתביישת. למרות שהכנתי הרבה דברים נפלאים בעצמי, זה לא הגיע לקרסולי ההזמנה שלהם. בחיי לא נעים לי כשאני נזכרת אבל ממש לא הבנו אז מה קורה.

למעלה