סוף שבוע

לילי123456

New member
../images/Emo48.gifסוף שבוע../images/Emo48.gif

מה שלומכן
החבר יוצא/סוגר? מה התוכניות שלך לערב? יש תוכניות למחר? סופ"ש מהנה לכולן

OgaliO

New member
שכחתי לגמרי שהתחיל הסופ"ש חח ../images/Emo13.gif

מה שלומכן
אחרי שבוע קשה- מצויין
החבר יוצא/סוגר
כמו תמיד - יצא מה התוכניות שלך לערב
ממ, צריכה לארוז מזוודה, יוצאת איתו אח"כ ישנים אצלו .. יש תוכניות למחר
ממ אירוע בבית לש"ש מהעבודה של אמא
וללמוד לבגרות בפסי' (יום ראשון) שיהיה סופ"ש מצויין

OgaliO

New member
פסי' = פסיכולוגיה .. ../images/Emo3.gif ו..

אני עושה את הבגרות לבד

כל הזין../images/Emo4.gif

מה שלומכן? לא משהו
החבר יוצא/סוגר? יצא אתמול וחזר הבוקר לבסיס. נתנו לו שבת
ועכשיו שבועיים עד המסע כומתה... הדבר היחיד שמחזיק אותי זה שאח"כ יש לו רגילה... מה התוכניות שלך לערב? להתבוסס ביגוני הכבד.. חח סתם, לא יודעת. כרגע ממש בא לי להתקלח. יש תוכניות למחר? ללמוד לבגרות בפיזיקה (היא ביום שני). ארג. נמאס.

Lost Lullaby

New member
מיאו

מה שלומכן? אני עייפה ומבולבלת החבר יוצא/סוגר? סוגר מה התוכניות שלך לערב? חח עבודה יש תוכניות למחר? לישון ועבודה
משמרת אחרונה, זה קצת עצוב

סווף סוף סוף שבוע

החבר יוצא/סוגר? כמובן שיוצא, הוא כבר בדרך לפה, עוד 50 דקות מגיע
מה התוכניות שלך לערב? כלום, להיות איתו ובעיקר ללמוד. יש תוכניות למחר? ללמוד ללמוד ועוד ללמוד, יש מבחנים...
וכמובן גם להיות איתו בהפסקות...

McBlack

New member
פתאום כל יום מרגיש לי כמו סופ"ש...

מה שלומכן? האמת שלא משהו. התחיל טוב, אבל אתמול הייתה לנו שיחה שדפקה הכל. כואב, כואב... (לפירוט אתן מוזמנות להיכנס לבלוגי, הלינק בחתימה
ולחפירה על מה שכתוב שם יש לינק גם להוא בישרא.) מה התוכניות שלך לערב? אחותי ובעלה באים עם הילדים
בערב אולי אצא עם חברים, נראה מה יהיה איתם. יש תוכניות למחר? כנראה לבקר את אח שלי בב"ש. אולי אבקר עוד חברה שלי משם באותה הזדמנות :)

theone2468

New member
כבר שישי?!

החבר יוצא/סוגר? יוצא...אבל אני אהיה תקועה כמעט כל הסופ"ש בפיזיקה, וביום ראשון הוא יוצא ל21 ואני טסה בזמן הזה, מה שאומר שפאקינג חודש ובערך שבוע לא נתראה!! :// מה התוכניות שלך לערב? אנחנו הולכים לסרט סרט ואז הוא יישן אצלי =] יש תוכניות למחר? פיזיקה /=

B o o o o M

New member
ואו באמת סוף שבוע!

מה שלומכן? מצויין, טפו טפו טפו, תודה
החבר יוצא/סוגר? יצא ביום שלישי.. חוזר לבסיס ביום ראשון מה התוכניות שלך לערב? לבוא אליו , וערב שקט אצלו בבית (אתמול היינו במסיבת הסיום שלי!) יש תוכניות למחר? אולי נלך לים.. נראה..

ToryMaster

New member
גמני?

החייל שלי סוגר, בוהו בוהו. אי לכך ובהתאם לזאת, אני מרשה לעצמי לשבת בבית ולבהות במסך המחשב כל הסופ"ש ולרחם על עצמי
. סתם, ההורים שלי נוסעים לעשרה ימים בראשון בערב, אז יש לנו הרבה דברים משפחתיים להספיק, יש לי מה לעשות

לילי123456

New member
עונה לעצמי../images/Emo3.gif

החבר יוצא/סוגר? סוגר
מה התוכניות שלך לערב? יוצאת עם חברות,לאן עדיין לא ידוע
יש תוכניות למחר? בנתיים לא משהו מיוחד..

Ray512

New member
עונה ../images/Emo13.gif

מה שלומכן? מוח סחוט לגמריי מפיזיקה, תודה רבה ^^ החבר יוצא/סוגר: סוגר סופשבוע בבית. תודה לאל שאין לי כבר את הצרות האלה
מה התוכניות לערב? (ערב שישי אני מניחה?) למדתי לפיזיקה אצל חברה. זתומרת, בתיאוריה למדנו לפיזיקה. בפועל אכלנו וראינו טלויזיה בעיקר
תוכניות למחר (היום?): אין. אולי פיזיקה אם יהיה לי עוד כח להתסכל על קפיצים וכאלה. ממש סופ"ש מהנה
אימת הפיזיקה מרחפת מעל ראשי בכל רגע נתון.

גמני רוצה לענות פעם אחת P:

מה שלומכן? -מצוין האמת :] - החבר יוצא/סוגר: -יצא חמשוש בשביל היומולדת שלי :] - מה התוכניות לערב? - למרות שעבר כבר..יצאתי עם חברות ועם החבר לחגוג את היומולדת- תוכניות למחר (היום?): -ממ הייתי עם החבר P: ועוד מעט יוצאים לנו - אני אוהבת ימי הולדת D: שבוע טוב

McBlack

New member
אוי מזלטוב!! ../images/Emo9.gif../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif בת כמה? ^^

McBlack

New member
זה אחלה גיל, שתדעי לך ../images/Emo13.gif

עוד חודש וחצי אני עוזבת את הגיל הזה...

devilz

New member
אה חזרתי../images/Emo9.gif

מה שלומכן? מעולה תודה
החבר יוצא/סוגר? יצא מה התוכניות שלך לערב? מממ היינו סתם אצלו
בית ריק וזה
היה כיף
יש תוכניות למחר? ממ היינו אצלו.. ובערב הוא נסע.. ואני חזרתי הביתה ועכשיו אני סתם מתבטטת וצריכה לארוז

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo10.gif

מה שלומכן? האמת לא משהו, אני מרגישה כאילו הצבא שינה אותו יותר מדי החבר יוצא/סוגר? יצא מה התוכניות שלך לערב? אתמול ראינו סרט אצלו הסלון, וסתם נחמד להיות בבית לידו יש תוכניות למחר? והיום לא עשינו שום דבר כל כך רע לי אני מרגישה שזה עוד מאט הולך להגמר, אבל אני לא רוצה שזה יקרה

למעלה