חג שמח כולם../images/Emo13.gif
עשינו סדר בירושליים.. אז התחלתי מוקדם 6 וחצי נראלי חחחחחח וקראנו מהר מהר תאגדה וכולם היו רעבים ואכלו חחחח ואממ.. אח"כ חיפשנו תאפיקומן כל אלה שמתחת לגיל 18 חיפשו חחחחח אני אחרונה מצאתי
החביאו לכל אחד פאיקומן ואני אחרונה מצאתי חחחחח אבל תהכי קשה
ואחר כך סתם דיברנו צחקנו ואז הלכנו להשכיר סרט וראינו במקרן דיוידי.. ראינו סרט יפה
ב11 בערך נסענו לכיוון הבית.. באמצע הדרך היה פקק עננננננק
מי שהיה בפקק הזה או שמע בטח יודע על מה אני מדברת
היו התראות שמחבלים ניסו להכנס לארץ ולעשות פיגוע לאדעת לא כ"כ הבנתייי
שהיו באיזה מכונית אחת 3 נראלי או 4 לא זוכרתתתת חח היינו במקום ולא זזנו.. עם האוטו.. כולם ככה.. אז איש אחד שהיה במכונית לידינו אמר לנו שבטח לא סתם עוצרים אותנו בטח קרה משו מאוד חמור התראה או משוו.. חחח הוא עבר בין כל המכוניות וסיפר לכולם תסיפור הזה
אז אחר כך המשטרה היתה לידינו ושמענו משו מהמכשיר קשר של המשטרה.. אז עצרנו תרדיאו ושמענו מהמכשיר קשר של השוטר "1- אני רואה את הרכב
" הוא ראה תרכב שהם היו בבווו
ואני כל כך נבהלתתייייייי
זה היה כל כך מפחייד אי אפשר לתאר.. כאילו שאנחנו עוד שניה מתפוצצים או משוו
ואז הם התחילו לדבר איתו במכשיר ואני ממש פחדתי כבר חשבתי מה יכול לקרות וזהה.. חשבתי שנגיע ב00:00 הביתהה וככה היינו בפקק הזה מלא זמןן.. והיו שירים ברדיאו ואמרתי לאבא שלי שישים שירים (מדיסק חח) והוא אמר שמה שיש ברדיו זה גם שירים אמרתי לו "כןןן עוד מעט תשים לי שירים 'אנחנו מתפוצצים'
נווו..." היינו מזה בלחץ וכל אוטו שהיה לידינו אמרתי ששם נמצאים המחבלים או משוו חח איזה היסטרית הייתיי.. וככה בסוף יצאנו מהפקק הזה והגענו ב1 וחצי הביתהה.. ואז ראינו סרטים בטלוויזיה והלכתי לישוןן.. חחח ישנתי כמו לאדעת מה
עוד שבוע חוזרים לבצפר
שיהיה לכולם חג שמח