הפרק היומי

I n n u e n d o

New member
../images/Emo48.gifהפרק היומי../images/Emo48.gif

פרק 545
תקציר
דייוויד הסטינגס רוצה לעזוב את הרמוני ולוותר על גרייס, אך גרייס מבקשת ממנו להישאר; ג`וליאן ותרזה מגלים שנישאו בלילה; הספינה של לואיס ושרידן מתפוצצת וגורלם אינו ידוע.

../images/Emo2.gif ../images/Emo7.gif

לא!!! איזה מטומטמת שרידן! עומדת שם וצועקת לואיס! תברחי מהסירה....

אוי אוי אוי..

כל כך חבל לי על הסדרה הזאת... לפי הפיצוץ אין סיכוי שמישהו היה יכול לשרוד, במיוחד אם שרידן נמצאת ליד הפצצה.. ומה הקטע שלה לצעוק ללואיס<? אף אדם שפוי לא ישאר ליד פצצה ויצעק למישהו- בורחים!! זה מה שעושים!! לא צועקים כמו מטומטמים!!! זה פשוט טימטום!

dar dar5

New member
חחח חופשי!../images/Emo182.gif

בהצלחה שקראתי את ההודעה שלך זה היה כזה- "כל כך חבל לי על הסירה הזאת..." ואני כזה "WTF?" חעחע...
-שואיס...

לא נעים לי!!!(מכיל ../images/Emo58.gifים)

זה היה כל כך מדכא.... אני וחברה שלי ראינו את זה ביחד וכזה שרידן מסתכלת על הפצצה ואני והיא חושבות לעצמנו- מה היא תעשה עכשיו? "לואיס! לואיס!" ושתינו התפוצצנו מצחוק... אבל אז כשהסירה התפוצצה זה לא היה כל כך נעים... שמתם לב שלדעתו של לואיס( הקורא ספוילרים יבין) הדבר האחרון שהוא שמע משרידן זה זעקות העזרה שלה?("לואיס! לואיס!") ולמה לא פשוט לרוץ כמו אני לא יודעת מה, לצעוק ללואיס שישאר במים ולקפוץ? אחרי קצת זמן הייתי בהכחשה ואז קלטתי שאני אצטרך להתחיל לחיות על(7) קלטות השואיס שלי על בסיס יום-יומי... ואני גם אמצא את עצמי מקללת את המסך בחדות לשון מידי יום ונאבקת ביצר שלי לזרוק כרית מקושטת אל פניו המכוערים והמטומטמים של אנטוניו(פוי-יימח-שמו)?! לא רוצה! לא רוצה! לא רוצה!!!!! רות סוף. לוליטה.(ולא במובן זונע)

darklighter

New member
הפרק../images/Emo7.gif../images/Emo115.gif

אין מה להוסיף... שרידן דפוקה שצועקת לואיס....כאילו היא רוצה שגם הוא יעלה על הסירה ויתפוצץ איתה...

soapsfan

New member
../images/Emo6.gif

אבל היא לא צועקת לואיס.היא צועקת:"לו-אייייייייייייייי-ס"

לא ראיתי

הפרק אתמול היה כל כך משעמם שנרדמתי באמצע ופיספסתי את הפיצוץ =\ חפיף כבר ראיתי אותו ובטח נראה אותה ביום ראשון. אני שוקלת להיגמל מתשוקות זה מטומטם מדי ובלי שואיס מה זה שווה?

soapsfan

New member
../images/Emo45.gif

שואיס היו שווים מ99 עד שהיא חזרה לחיים ב2000.אחרי זה הם התחילו להתדרדר

זה עדיין מעניין

עם שואיס או בלי שואיס. אני לא חושבת שהם עושים את הסדרה... אני מודה שאני רואה את הסדרה בגלל קיי, אבל אם הדמות תתרחק קצת מהסטוריליינים שיש אני לא אפסיק לראות את הסדרה. אני רוא האת הסדרה כי הרוב שם מעניין (הרוב, לא הכל), ואני לא אפסיק לראות אם איזשהו זוג יפרד או משהו כזה....

למעלה