הוא מתחתן!!!!!!!!!!!

Bananit84

New member
../images/Emo48.gifהוא מתחתן!!!!!!!!!!!

אחרי החגים זה הולך לקרות....... הגרוש התקשר אלי בתחילת השבוע והודיע ש"רציתי להגיד לך שאני מתחתן!" האמת, כבר שבועיים שידעתי את זה. הרגשה אישית, אינטואיציה, תחושת בטן, חוש שישי- תקראו לזה איך שתרצו, אבל כבר שבועיים שאני משגעת את החברים שלי שאני בטוחה שהוא עומד להנשא... סתם בשביל הצחוקים, אמרתי לו ש"יופי. זה נהדר כי גם אני" והוא כמעט החריש לי את האוזניים עם ה"ממממההההההההההההההההההההההההההה???????????????????????"
ואז התחילו החקירות, מתי? עם מי? מי הבחור? כמה זמן אתם מכירים? הוא גרוש/נשוי/רווק/אלמן? בן כמה הוא? מה עושה בחיים? יש לו ילדים? הילדים כבר מכירים אותו? את בטוחה שאת רוצה להתחתן איתו? מתי תספרי לילדים?
והתשובה כמובן היתה ברגע שיהיה תאריך, אתה תדע את כל מה שאתה צריך לדעת. ואז התחילה החקירה שלי- והייתי המומה! הבחור- בן 27 (!) גרוש + שניים (!) הולך להנשא לילדה (אין כינוי אחר...) רווקה בת 19 (!!!!!!!!) מה עובר עליו??? מה נסגר איתה??? מה יש לה לחפש עם אחד שגדול ממנה ב8 שנים? גרוש? עם שני ילדים? (מילא אם היה משופע בדינרוס
אבל גם זה אין לו ) והוא?? לקחת רווקה???? אחת שלא חוותה מעולם קשר זוגי, שאין לה מושג מזה בכלל.
שיהיה להם לבריאות. שיהיה להם בהצלחה. אבל לא סיימתי את השיחה בלי לשחרר אזהרה
"הבחורונת צריכה להתנהג ולהתייחס לילדים שלי בכפפות של משי!!! שלא תעז להרים עליהם קול (ק"ו יד) לעולם!!! ואם אני אשמע תלונה אחת מהילדים עליה, הוא לא יקח אותם יותר!!!" ועכשיו..... מי מכאן, הגרוש/ה שלו כבר נישא/ה? איך היתה ההרגשה? ואיך קבלו זאת הילדים? אילו חששות היו? יאללה ספרו......

נעה שחר

New member
הוא התחתן בלי להגיד לנו בכלל

גיליתי דרך חשבון הבנק... חחח הילדים בכלל לא יודעים... השבוע הוא התוודה שהוא לא יכול לבוא כי היא לא רוצה שהוא יראה אותי. אם הוא חורג מהדקה שהוא צריך לחזור - היא חושבת שהוא איתי. ומגיע להם - פעם בוגד תמיד בוגד. אני לא מתלפאת שהיא לא מאמינה לו, ושהוא ממשיך לשקר לכל העולם ובעיקר לעצמו.

Bananit84

New member
../images/Emo12.gif דרך חשבון הבנק?????

ביום בו הוחלט שהוא עוזב את בית, עוד לפני שעזב בפועל, כבר הפרדנו חשבונות. זה היה הדבר הראשון שעשינו. ואיך זה שהילדים לא יודעים?? מתי הוא התחתן? הם לא הולכים אליו שבתות? שאלתי את האקס אם אוכל להכיר את הבחורה כי בכל זאת אני רוצה לדעת בידי מי הילדים שלי יהיו מופקדים כל שבת שניה, הוא אמר שלא נראה לו שזה יקרה.... הוא לא חושב שזה רעיון טוב. ואמרתי לו ואתה? אתה לא רוצה להכיר את הבנזוג שלי? (אעלק....
) לדעת עם מי הילדים שלך הולכים לחיות? כאן זה לא רק שבת שניה אלא יום יום. אז הוא אמר שממש לו. הוא לא מעוניין לדעת עם מי אני חיה, זה סתם יקשה עליו ושהוא סומך עלי שאני לא אכניס כל אחד לבית.
רק שיגיע כבר האחד הזה באמת...

למה זה כ"כ מעניין?

נשמע שיש לך עדיין רגשות כלפיו. מה איכפת לך מי הדפוקה שמתחתנת איתו?! מה איכפת לך מה הוא עושה עם החיים שלו? תעזבי, אל תבקשי לראות אותה אפילו (זה סתם מעלה לו את האגו) את בטוח תראי אותה הרי, לא צריך פגישה מיוחדת וגם לא צריך אישור ממך עם מי להתחתן. מצטערת אם התקפתי פשוט חבל לי על האנרגיות שאת משקיעה בו.

Bananit84

New member
ברור שזה מעניין אותי!

יש לך ילדים? כי אם כן, מן הסתם היית מבינה..... ברור שזה משנה לי מי הדפוקה (היא באמת כזו...
) לא בגלל שהוא הולך להנשא לה ולחיות איתה, אלא כי הילדים שלי אמורים להיות איתה כל שבת שניה!!!!!! ומן הסתם הם גם ישארו איתה לבד, כשהוא ילך לתפילות למשל... מה אני יודעת מי היא ומה היא? למה שאסמוך עליה???? אם בייביסיטר אני לא מכניסה לבית שזה רק לכמה שעות, רק מי שאני מכירה אישית, למה שאסמוך על מישהי זרה לחלוטין???? מה אני יודעת מה היא תכניס להם לראש???? אגב, זו גם הסיבה שאני עצמי חוששת ממנה לגבי נישואים מחדש. הרי לעולם לא אוכל לדעת באמת את מי אני מכניסה הביתה. וזה די מפחיד... אין מה לומר... הרי סיפורים מזעזעים כאלו ואחרים לצערנו לא חסר....

את לא יכולה

לשלוט בנשים שהוא מכניס הביתה. אין לך ברירה אלא לסמוך עליו או על ה קב"ה........ ואם תפגשנה ותראי שאת לא אוהבת את הגישה שלה? יש בידך את הכח או הזכות למנוע מבעדו להינשא לה? תשכחי מזה. עדיף שלא תנסי לדעת אפילו מי היא ומה. את יכולה רק לשאול אותו בעדינות איך הוא מתרשם מהיחס שלה לילדים וכו' ובני כמה ילדייך? אולי הם מספיק גדולים בשביל "לשרוד" איתה פעם בשבועיים שבת. את חייבת לזכור שגם לך יש אחריות על הילדים וגם לאביהם יש. וכמו שאת לא תרצי שהוא יתערב לך בבחירת בן זוג בתירוץ של טובת הילדים כך הניחי לו. תשקיעי מחשבות בדברים אחרים. חבל על הפחדים שלך.

Bananit84

New member
ח"ו!!! לא התכוונתי אפילו להחליט על בנות זוגו

אבל כן יש באפשרותי למנוע את ההליכה של הילדים אליו לשבתות. (ותאמיני לי שהוא ישמח...) לשאול אותו??? חחח ואם היא רעה כלפיהם? או מכניסה להם דברים לראש, נראה לך שהיא תתנהג כך לידו???? היא צריכה להיות מטומטמת סופית בשביל זה.... והם עדיין קטנים בשביל "לשרוד" שבת. חוצמיזה מזתומרת "לשרוד"???? למה שהילדים שלי יצטרכו "לשרוד" שבתות אצל אבא שלהם??? זה מקום שאמור לספק להם הנאה, ביטחון. ולא שדה קרב בו צריך לשרוד. הגישה שלך ממש מוטעית!!! ולפי תגובתך זו אני מבינה שאין לך ילדים.... אחרת היית מבינה מזה להגן על הדבר היקר לך מכל. ולדאוג ולחשוש גם מהסביבה בה הם נמצאים.

תאמיני לי שאני מבינה

אני מבינה אותך מאוד רק מפרידה בין רגש לשכל. את פועלת מהלב בצורה רגשנית ואני רוצה לחדד את הצד השכלי לשם האיזון. "לשרוד" הכוונה שגם אם אשתו החדשה של אבא לא תמצא חן בעיניהם הם יסתדרו. אין ספק שזה מקום שצריך לספק להם הנאה ובטחון. רק שאם לא יסתדרו עם הדמות הנשית החדשה- שלפחות ישרדו ולא יסבלו. צר לי שאת יותר מדי דואגת וחוששת לשלומם לפני שבכלל פגשת את האשה. אני מקווה שאת לא מעבירה לילדים את החששות שלך כי זה בטח לא יעודד אותם ויעזור להם להשלים עם המצב החדש. תמוהה בעיני מדוע התגובה האוטומטית שלך לבשורת נישואיו הייתה שגם את.. תחשבי על כך.

Bananit84

New member
הילדים...

עדיין לא יודעים. הוא יספר להם רק קרוב למועד הנישואין. כך שאיני מעבירה להם שום חשש. אני לא מדברת על מציאת חן בעיני הילדים או לא. אני בכלל מדברת על משהו אחר..... אבל עזבי.... אין לי מה לחזור ולדוש בנושא. ולמה אמרתי לו מה שאמרתי.... אין לי מה לחשוב על כך. אני יודעת בדיוק למה. וסיבותיי שמורות עימי. ואגב... הילדים זה רגש נטו!!! אין לי בכלל הגיון כשמדובר בילדים שלי!!!! כל שכן ברווחתם!!!

wings23

New member
אולי תתבדי ותראי

שהיא תהפוך אותו לבנאדם... שהיא הצלע הטובה בסיפור. הרי את לא מכירה אותה.. אז איך את יודעת שהיא דפוקה? רק בגלל שהיא התחתנה איתו? תמיד תזכרי, שמה שמתאים לה לאו דווקה מתאים לאחרים

Bananit84

New member
היי היי היייי

הוא בנאדם. לא צריך להפוך אותו לכזה. (לא התחתנתי עם קוף
) בהחלט יכול להיות שהיא בסדר גמור. לא אמרתי לרגע שלא. ואני מאמינה שכך. אבל מה לעשות, יש לי חששות. ולמה דפוקה? סורי.... בתור רווקה בת 19 לעולם לא הייתי נישאת לגרוש + ילדים ועוד גדול ממני ב8 שנים. לדעתי, צריך שריטה עמוקההההה כדי לעשות צעד כזה. מילא גרוש ללא ילדים זה כמו רווק, אמנם חווה דבר או שניים, אבל עדיין, הוא נטול מחויבויות קודמות. בעיני זה מטורף..... זה כמו שאני אנשא לרווק שצעיר ממני בכמה שנים.

wings23

New member
לאהבה יש הרבה פנים וצורות

באמת.. ממרום שנותיי למדתי כשמתאהבים כל חוקי המשחק משתנים וכל הקלפים נטרפים מחדש. הייתי בכמה וכמה קשרים בחיי שממבט מהצד לא האמנתי שאהיה בכאלה סרטים (גם טובים וגם רעים)... ובכל זאת.. שמחי בשבילם כי אהבה לא מוצאים בקלות

Bananit84

New member
אהבה- יש חיה כזאת?????

שמחה בשבילם, שמחה בשבילו. לצערי למדתי שלהתאהבות אין המשך. היא נגמרת כמו שהיא באה. ולא משנה מה תעשי, אין לזה המשך. אני מכ'פת לי, מאחלת לו אושר וכל טוב.

wings23

New member
יש יחידי סגולה שמצליח להם

אבל גם אם לא.. ניתן לבנות חיים שלמים ומאד מאושרים גם ללא התאהבות בגבר... הרי מה אנחנו?? תלותיות ???? לא מה פתאום !!! אנחנו יכולות להתפתח מקצועית, ונפשית ולהטביע את חותמנו בעולם גם ללא גבר לצידנו...להביא ילדים גם לא ממש צריך גבר ובקיצור.... לחיות בכיף בלי נודניק שיכנס לך לנשמה אלה היו 60 שניות.. על למה לא צריך גברים ! ולמה אקבל על הראש על מה שכתבתי .. יאללה גברים - התקף !!

Bananit84

New member
אז אנחנו מסכימות על משהו../images/Emo13.gif

אין צורך בגברים!!
בדיוק זה מה שאמרתי היום לאמא שלי. הכי טוב אישה. היא מבינה, היא נורמלית, והיא גם יודעת מזה ג'ננות וכאבי מ****

wings23

New member
לגבי גברים...

אני מאד אוהבת אותם !! אבל צריך להיות באמת מישהו מאד מאד מיוחד, כדי שאני איכנס שוב מתחת לחופה. היום אני מחפשת זוגיות, פשוט לחיות את החיים. אבל על פניו לא נראה לי שאסכים להיכנס שוב למחוייבות חתונה, רבנות וכו'... זה טו מא'צ בשביל מה שעברתי אני לא אקשור את חיי שוב בכבלי הרבנות. ואני עדיין מחפשת את הגבר שיסכים לחיות עם אישה חזקה, שלוקחת החלטות שהם לא תמיד מקובלות בסביבה הדתית שלנו ויראה אותי קודם לפני הדת התורה והמצוות - קודם אני

סאני42

New member
ההתאהבות נגמרת ושוב

מתחילה מחדש בקשרים בעלי עומק. אין התאהבות שנשארת שנים באותה רמה. אבל אם כשהיא יורדת אין מה ומי שיפריח אותה שוב זה קשר שלא היה בו הרבה גם ככה....

טיטניק1

New member
ואולי

שניכם ציניקאנים בכלל???
יש לי חברה מיוחדת ומדהימה שנישאה כרווקה לגרוש פלוס 2 (כהן). הם חיים באושר והיא מתייחסת לילדיו בצורה מדהימה!! כך שאין כללים...ולא חדש שהחיים צופנים לנו הרבה הפתעות!! אך, לעניות דעתי,(למרות הקושי הריגשי...)לא הייתי נוהגת בצורה של איומים..אלא, אדרבה,הייתי שותה כוס מים קרים לפני..ומאחלת בהצלחה. איומים ואזהרות-מהווים קרקע לגרימת מלחמות ומתיחות בעתיד...ודווקא זה מה שעלול לפגוע בילדים. אדרבה, תאמרי לו שאת סומכת עליו שמצא מישהי שגם תיתן יחס טוב לילדים..וכד.. אך, שוב זוהי רק עניות דעתי...

Bananit84

New member
אם היה כהן....

הייתי מבינה. לא בדיוק את הגיל, אבל עוד איכשהו. למזלי קבלתי את הידיעה דווקא בסבבה.... ממש לא הצטרכתי כוס מים לפני שאיחלתי לו חיים מאושרים איתה ואף נתתי לו טיפים כדי שלא יחזור על הטעויות שעשה איתי. אני באמת מאחלת להם חיים מאושרים ומוצלחים. אני מרגישה שברגע שהוא ינשא המזל שלי יפתח, כאילו יסגר הרמטית שלב בחיי שעדיין מעיק ומפריע לי ביצירת זוגיות חדשה ובריאה. לגבי איומים- זה לא איומים, זו פשוט הודעה! הילדים שלי חשובים לי יותר מהכל! מ ה כ ל !!! ואם הם יפגעו, לא אהיה אחראית לכלום.... טבעי לא?

למעלה