../images/Emo48.gifהוא מתחתן!!!!!!!!!!!
אחרי החגים זה הולך לקרות....... הגרוש התקשר אלי בתחילת השבוע והודיע ש"רציתי להגיד לך שאני מתחתן!" האמת, כבר שבועיים שידעתי את זה. הרגשה אישית, אינטואיציה, תחושת בטן, חוש שישי- תקראו לזה איך שתרצו, אבל כבר שבועיים שאני משגעת את החברים שלי שאני בטוחה שהוא עומד להנשא... סתם בשביל הצחוקים, אמרתי לו ש"יופי. זה נהדר כי גם אני" והוא כמעט החריש לי את האוזניים עם ה"ממממההההההההההההההההההההההההההה???????????????????????"
ואז התחילו החקירות, מתי? עם מי? מי הבחור? כמה זמן אתם מכירים? הוא גרוש/נשוי/רווק/אלמן? בן כמה הוא? מה עושה בחיים? יש לו ילדים? הילדים כבר מכירים אותו? את בטוחה שאת רוצה להתחתן איתו? מתי תספרי לילדים?
והתשובה כמובן היתה ברגע שיהיה תאריך, אתה תדע את כל מה שאתה צריך לדעת. ואז התחילה החקירה שלי- והייתי המומה! הבחור- בן 27 (!) גרוש + שניים (!) הולך להנשא לילדה (אין כינוי אחר...) רווקה בת 19 (!!!!!!!!) מה עובר עליו??? מה נסגר איתה??? מה יש לה לחפש עם אחד שגדול ממנה ב8 שנים? גרוש? עם שני ילדים? (מילא אם היה משופע בדינרוס
אבל גם זה אין לו ) והוא?? לקחת רווקה???? אחת שלא חוותה מעולם קשר זוגי, שאין לה מושג מזה בכלל.
שיהיה להם לבריאות. שיהיה להם בהצלחה. אבל לא סיימתי את השיחה בלי לשחרר אזהרה
"הבחורונת צריכה להתנהג ולהתייחס לילדים שלי בכפפות של משי!!! שלא תעז להרים עליהם קול (ק"ו יד) לעולם!!! ואם אני אשמע תלונה אחת מהילדים עליה, הוא לא יקח אותם יותר!!!" ועכשיו..... מי מכאן, הגרוש/ה שלו כבר נישא/ה? איך היתה ההרגשה? ואיך קבלו זאת הילדים? אילו חששות היו? יאללה ספרו......
אחרי החגים זה הולך לקרות....... הגרוש התקשר אלי בתחילת השבוע והודיע ש"רציתי להגיד לך שאני מתחתן!" האמת, כבר שבועיים שידעתי את זה. הרגשה אישית, אינטואיציה, תחושת בטן, חוש שישי- תקראו לזה איך שתרצו, אבל כבר שבועיים שאני משגעת את החברים שלי שאני בטוחה שהוא עומד להנשא... סתם בשביל הצחוקים, אמרתי לו ש"יופי. זה נהדר כי גם אני" והוא כמעט החריש לי את האוזניים עם ה"ממממההההההההההההההההההההההההההה???????????????????????"