דם אמיתי S03E07!

MoonFairy

New member
../images/Emo48.gif דם אמיתי S03E07! ../images/Emo13.gif

בתהליכי הורדה כרגע... מהקדימון (שונאת את המילה הזו ><" אבל "פריוויו" לא נכתב טוב לעין חחח) שראיתי (והיו 2 הפעם!) וואווווווו כ"כ מצפה לפרק!!!!!!!!!!

MoonFairy

New member
לא בדיוק מה שציפיתי.... ../images/Emo58.gif

אבל בכול זאת, זה עדיין פרק של טרו בלאד, לכן הוא מן הסתם מהנה
- הדם של סוקי - אוקיי, הבנו, את מיוחדת. BFD. אבל הוא גםםםם הדם הכי טעים שערפדים טעמו, גםםם מסנן הגנה SPF 100 מהשמש לערפדים, גםםםם אין לו סוג, וגםםםםם נימפת מים מטורללת אומרת שיש בו אור שאסור לסוקי לאבד?? מה נסגר?! - יותר חושב, מה עובר על ביל?? שיגעון של הרגע אולי?
אהבתי שהוא שם לה יד על הפה כשהוא נשך אותה חחח שימושי משהו
- כ"כ הרבה דם וערפדים מתפוצצים לג'יפה! היה מהנה במיוחד
- סוף סוף מישהו עושה עם המג'יסטר הזה מה שהיה צריך לעשות מלכתחילה!.... ומעניין מי "הסמכות העליונה" שהוא מדבר עליה בכלל, כל נושא ההיררכיה של הערפדים בדם אמיתי מעניינת אותי. מי עומד בראש כל הראשים שם? ולמה דווקא הוא/היא/הם/זה? - אלסיד
- ישששש פאם חזרה!!!!
אני פשוט אוהבת אותה! "how did you guess i'm a Tiffany's girl?" חח תותחית
- האדלי... היא גם קוראת מחשבות, לא? אני זוכרת משהו כזה במעורפל מהעונה השנייה. יש בה משהו מיוחד בכול אופן.... וכשהיא כביכול לחשה משהו לאריק.... היא לא אמרה כלום!!! הרצתי את זה כמה פעמים, זה נראה כאילו היא התעלפה והוא סתם מחזיק אותה ליד האוזן שלו חחחחחח אם היא כבר אמרה לו משהו... מעניין מה זה היה?

MoonFairy

New member
../images/Emo2.gif! 3/8 שעה 03:08!!!

אני אנצור זאת לנצח!!!
חחח
לא, באמת, זה יצא יותר מיוחד ממה שחשבתי חחחחח

Berethor

New member
לא בטוח שיש מי שעומד בראש של כולם

מספיק גם שיש מנהיגים איזוריים בעיקרון. מנהיגות כלל עולמית לא באמת תורמת משהו בשטח(לרוב).

MoonFairy

New member
כן, אבל....

הוא אמר שהוא כפוף לסמכות עליונה יותר. ז"א עליונה יותר ממנהיגים אזוריים. אולי של כל קהילת הערפדים בארה"ב.... למרות שלא נראה לי שהם יבחרו לצמצם את זה רק לארה"ב

למעלה