ברכת שבת שלום!

• פותח הנושא tipid
  • פורסם בתאריך

tipid

New member
../images/Emo48.gifברכת שבת שלום!

אני מאחלת לפורום שבת מלווה בשקט בריאות אושר נחת וחיוך על שפתותינו עם הרבה חום ואהבה מעומק הלב תמר

qt1

New member
שבת שלום ../images/Emo13.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

מה זה זיפת?
אלוהים יודע מאיפה נפל עלי עכשיו כאב גרון
כל השבוע כאבו לי העיניים , כבר חשבתי שזה קשור ללמיקטל,פתאום התחיל להיות לי קר כשבחוץ כמעט 36 מעלות... הגרון כואב, אז 1+1 , אבל חפיף... יעבור. מקווה לא להעלות חום כי אצלי זה לא יורד במשך שבוע מ 38.9 וכואב לי כל הגוף. איך אתם? לא כתבת לאיזו כיתה עולה הדרי ולאיזו כיתה הבנות האחרות... נדמה לי שהשרשור עבר דף שבת שלום

S E M 151

New member
אז ככה, הדרי עולה לכיתה ג-ד, זה

מאוחד לפי רמות התקדמות של כל ילד. מרב הגדולה עולה לכיתה יא' יש לה עוד מבחן בגרות אחד לעשות ב7 לחודש וזה האחרון לשנה הזו. נועל'ה האמצעית והכי מפונקת עולה לכיתה ט'. מקווה שאת תרגישי טוב, את מזכירה לי בזה את אחותי, כל פעם שכואב לה הגרון ועולה החום, היא מושבתת לשבוע. לגבי השרשור עברתי אחורה לבדוק, בכמה ימים האחרונים זו הפעם הראשונה שיוצא לי ממש לשבת ליד המחשב ולהיכנס לאינטרנט. להדר הייתה אתמול בדיקת דם חוזרת והיא הייתה ממש גיבורה!! הרופאה החליטה שגם אמא שלה צריכה לעשות, אז עשיתי, כולל לחץ דם שהיה כרגיל תקין נמוך 115/70, הסברתי לרופאה שזה פשוט החום הזה זה הכל בחורף אני חוזרת לנורמל. והדרי מתחילה קיטנה כבר ביום ראשון הקרוב, ואין לה סבלנות לחכות. שוב איחולי בריאות ושבת שלום וכמובן

qt1

New member
לא ידעתי שיש לך כאלה בנות גדולות../images/Emo13.gif

באמת נשמע שלהדר כייף בביה"ס , באיזה מקצוע יש למרב בגרות? לבת שלי יש בגרות מועד ב' במתמטיקה
בהצלחה לנועהל'ה המפונקת
איך היא בכלל עושה בדיקות דם? הבן שלי על סף עילפון, גם מהאצבע שעוד היו עושים פעם כשהיה קטן. את יודעת מה הכי מוזר עם התחושה הזיפתית הזאת? כל העולם ואשתו התקשרו היום , ואני אומרת "קר לי , לא טוב לי, נדבר..." אנשים כאילו לא שומעים באיזשהו שלב באמת שהפסקתי להקשיב, בלעתי כדור אופטלגין ולבשתי טרנינג, שידברו
ככה אנשים, דווקא משפחה
טוב שאת החברים שלי אני יכולה לבחור...

qt1

New member
../images/Emo6.gif טוב מותק../images/Emo23.gif

איפה את?

S E M 151

New member
למרב יש בגרות בתעשיה וניהול

בתחום ארגון משאבים וכו'. היא לומדת במגמת תעשיה וניהול. הבן שלך נשמע יותר כמו נועל'ה היא לא יכולה לסבול כאב אפילו לא לרגע. ושוב תרגישי טוב, כנסי למיטה עם כוס חלב חם ומתוק, יחד עם קינמון או דבש, ומקווה שתקומי מחר בלי כאבי גרון.

כנראה היה וירוס קטלני ברכבת

כי נסעתי השבוע ברכבת וגם אני קצת מצונן. סם, יש לך מושג אם מרב מתכוונת לעסוק בתחום של תעשיה וניהול בעתיד? אני למדתי חשבנאות במסגרת בית ספר, והיום כשבדקתי מה שווה מה שלמדתי אז גיליתי שהוא לא שווה כלום (מה שלמדתי לא נחשב לתואר), חוץ מהיחידות בבגרות.

S E M 151

New member
נכון להיום כן. היא אוהבת חלק מהחומר

חלק מעניין אותה וחלק לא, החלק החשבונאי פרופר פחות מעניין אותה והחלק המחקרי, מאמרים ארגוניים, כוח אדם וכו' יותר מעניינים אותה. אם תחליט לעסוק בזה בעתיד זה בידיים שלה. עקרונית התכנית הלימודית תואמה עם אוניברסיטת בן גוריון בנגב וחלק מהקורסים יחשבו להם וישנה האפשרות של יג-יד ותואר הנדסאי עם סיום הלימודים שיוכר ע"י האוניברסיטה. נכון להיום הן התחום הזה מעניין אותה והן תחום הארכיטקטורה אומנות ועיצוב אבל אין מגמת ארכיטקטורה כאן בתיכונים.

qt1

New member
לא יכולה חלב חם ולא קר../images/Emo178.gif

התחלתי אנטיביוטיקה אתמול , מניחה שעד מחר החום יירד. בקשר לבגרויות , ידעתי שבכל עיר יש מגמות אחרות זו מגמה מעניינת ,מה שעשו בעיר שלי בנושא זה, פתחו מגמת מכטרוניקה שזה לא אלקטרוניקה ולא מכניקה, בד"כ צריך להיות אחרי צבא או עתודאי כדי להגיע לתעשיה וניהול לא?. אני מקווה שהיא בחרה בתחום שהיא תרצה להמשיך ולהתעניין בו, מקסימום רכשה מקצוע לא רע בכלל

למעלה