אתן שמנה ;;

נׁעה

New member
וואה, כמה מהר הוא התמלא ../images/Emo12.gif

בכלל, מה זה, שדח"ם לדוליז מהממות בלבד..? הזגמתן! כל אלו שהיו כאן עד עכשיו, מדהימות אחת אחת. שתהיו לי בריאות. טוב, אני אהרוס את זה קצת. נו, פעם אחרונה שאני שמה אותה, אני מבטיחה. אני פשוט כל-כך רוצה שהיא תראה טוב ואני כל-כך לא מסתדרת עם הצבעים שלה...! טוב, יש כאן שתי גרסאות. איזה צבע עדיף? איזה גרביים? (או שמא בלי גרביים בכלל...?) אילו שפתיים..? (כן יש הבדל.. הוא בכלל משנה?) להוריד את הפסים מהחולצה? לעשות הדפס אחר..? בעע.

נׁעה

New member
בייס אפיצ'ו.

ואגב, את הצבע של השיער אני אוהבת כמו שהוא. אנשים צובעים שיער, אפילו עם הצבע לא נראה עליהם טבעי. באמת.

roni727

New member
מה קרה לכן??!

השמאלית שליטע. היא הרבה יותר צבעונית! צבעוני זה יפה! נכון שחום הולך עם צבע כהה אבל כל המטרה בדולי שלה היא הניגודיות לא? וגם ניגודיות זה יפה! וגם יותר מעניין אז אני חושבת שכדאי לך על השמאלית =]

Dandoka

New member
אני בעד הגרסה הימנית!

הכל בה, הגרביים מתאימות מאוד וגם צבע החצאית. ואת לא הורסת
! את ממשיכה את הרצף הטוב

Stinki Winki

New member
ממש יפה.../images/Emo99.gif

עכשיו כשיש גרביים.. אני חושבת שאולי כדאי לקחת את החצאית הכחולה (כי השנייה מתה כזה
),עם גרביים שהפסים בהן כחולים

LudaGirl

New member
היא מאוד נחמדה

אני אוהבת את הימנית בהכל. השרוול מאוד יפה

../images/Emo97.gifלבריאותXD

המכנס והחולצה יצאו קצת גושיים (או שזאת רק אני?). כדאי לך, באמצע השביל להוסיף גוון כהה. הקו הבהיר שם קצת לא במקום. הבנת?

LudaGirl

New member
היא מאוד מיוחדת

השיער מוצלל אבל הפלטה לא כל כך טובה. הצבעים כאילו נבלעים, ואין ברק. בחולצה. בגלל שהמסך שלי כהה אני לא רואה את ההצללה בנעליים ובחלק השחור בחולצה אז אגיב על הבהיר. הפסים לא מוצללים. אין הצללה מתחת לחצאית. ובעיקרון הבובה נחמדה אבל חסר הרבה ברק בהכל.

../images/Emo97.gif פלטות- אנג'י צ'אן

פאק!
אנלא יודעת לצייר בגרוש! מה דעתכן? להוסיף עוד תנוחות? פרצופים?

lady blak

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo220.gif||און| #___-#

:p הביייס מתוקיי כי הוא דומה לי שנינו שמנמנים אבל הבייסיכול לעשות שאיבת שומן קטנה ואני לא
אז כמושאמרתי שאביתשומן ובלי לפגוע...'-'[ממחר בבת ים:p,אני ינסה לרכוש שם כישרון...]

נׁעה

New member
חמוד.

תעגלי לו טיפה את הראש. תצרי את המותניים ותרחיבי את האגן כדי שהוא יהיה יותר נשי. הייתי גם מציעה להוריד טיפה את החזה, אבל זה גם יכול להשאר ככה, עם פוש-אפ
ההצללה טובה.

למעלה