תגובה!../images/Emo9.gif
נמנ. אז ככה..נתחיל מה
חולצה. היא ממש חמודה וההדפס ממש יפה..וממש מוסיף!
הבעיה העיקרית שלי היא בחזה.
הוא יצא ענק!
אז ככה, מה שאני מראה בקובץ הוא בעצם שינוי קל בקווי המתאר [בלבן] למה השינוי? משתי סיבות. האחת, חזה בחולצה נראה כגוש אחד ולא שניים..ולכן הוספתי פס אלכסוני שידגים זאת.:X הסיבה השנייה- המחשוף הגבוה שיצר מראה של חזה ענק. עשיתי את המתיחה האלכסונית קצת יותר פרופרציונלית ואני חושבת שזה עזר.
אה, שיניתי גם את החלק התחתון של החולצה, בגלל שזה היה מעוגל למטה [
כל הכבוד!] אבל בלי נטייה של צד אחד קצת יותר למטה וצד שני קצת יותר למעלה- מה שצריך לקרות לפי הפוזה. מה עוד עשיתי בחולצה? ניסיתי להדגים איך לעשות קווי מתיחה בחזה. הפלטה לא קשורה..זה רק בשביל להמחיש את הרעיון!
טוב, נעבור ל
מכנסיים. שם אני חושבת שהבעיה העיקרית שלך. ההצללה לא טובה, הקווים הכהים שאמורים לייצג קפלים, ישרים ולא ממוקמים נכון. ובכלל..לג'ינס כזה לא מתאימים קפלים כאלה..לדעתי.
אז הדגמתי לך בצד רעיון כללי של הצללה ומיקום קפלים. כמובן שזה לא נראה טוב..כי זה שלושה גוונים! ונעשה ברגע. זה בשביל שתביני את הרעיון ותיישמי בעצמך, עם כל הגוונים והשקעת זמן..הבנת? בקשר לשינוי על הדולי עצמה- שינוי קו המתאר. רק חשבתי שיש צורך לעגל קצת את ההתחלה של הג'ינס.
אה, בתיקון- כל מה שבתכלת זה לא הצללה, דברים שצריכים להיות. [רוכסן+כיסים] בקשר ל
שיער אז ככה, אני אישית לא אוהבת פסים בשיער, לא במציאות ולא בדוליז. וממש לא אוהבת לעשות את זה בדוליז..אבל זאת כמובן, בחירה שלך!
לדעתי מה שהולך בשיער לא ממש ברור..ולכן לא הצלחתי ממש לתקן..o_0 רק רציתי להראות משהו שמאוד בלט- הפסים. הם לא מתעגלים כמו הראש, אז הדגמתי באפור איך הם אמורים להתעגל, הבנת?
השוונצים בצד השני מוזרים לדעתי ולא מתאימים, לדעתי פשוט תהפכי את זה לשתי קוקיות וזהו..:X סה"כ דולי חמודה. אני מקווה שעזרתי לך לשפר אותה ואשמח לראות תיקון!