אתן שמנה ;;

יפה^^

יש לי כמה הערות
טיוט' שלי למשקפי שמש?^^ אם כן, את יכולה לציין את זה בהודעה שלך. בכל מקרה, הקווים במשקפיים לא ישרים וחשוב שהם יהיו ישרים. אני אוהבת את העיצוב של המשקפיים^^ (כבר שנים שאני מודדת כל זוג משקפי-זבוב שאני רואה, מתה עליהם^^ יהיו לי כאלו ברגע שיהיו לי עדשות
) במכנסיים, אני חושבת שיוסיף גוון כהה, כדי להבליט את הנפח שלהם, בעיקר בצדדים. למכנסיים אין רק קפלים, אלא גם נפח והצדדים של הרגליים נמצאים "מאחורי" החלק הקדמי של הרגליים
אני אוהבת את ארתור ואת הקצוו הורודים^^

תודה!!

יאיי מישהו הגיב לי ^^" לא השתמשתי בטיוט... לא נראה לי
כאילו שמו פה לפני כמה ימים טיוט של משקפי שמש ירוקים קטנים.. ושכחתי לשמור ואנלא מצאתי את הטיוט, אז עשיתי לפי מה שזכרתי.. מקווה שזה בסדר. בכלמקרה, אני אתקן עוד מעט

תיקון../images/Emo13.gif

לא הבנתי על איזה קווים במשקפיים התכוונת.. את יכולה לסמן או משהו? הכהתי את הקצוות במכנסיים.. להכהות עוד?

זה הטיוט' שלי../images/Emo3.gif

התכוונתי לקווי הכהים במשקפיים, הם צריכים להיות "ישרים". נו, איך אני אסביר? ישרים כמו פונקציה של y= x. אגב, תצלילי מתחת למשקפיים^^ אני מעדיפה את הפעם הראשונה שהוספת צל במכנסיים, הפעם השנייה זה כבר יותר מידי לדעתי

LudaGirl

New member
החולצה מהממת

השיער מאוד יפה. במכנס הייתי מויפה נקודות מהצבע הבהיר בפלטה בצד שמאל של המכנס (עם ההדפס). ההדפס עפה, אבל האם הוא מוצלל על פי המכנס? בנעליים, גם את הפס השחור הצלילי. והחלק בקוקו שאחרי הגומיה נראה קצת כמו עוד גומיה פרוותית, אבל ממש קצת. בובה מצוינת.

lady blak

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo220.gif||און|*-*

בייס כבר אומרת אני צריכה ת'כתובת כבר אני מביאה מבטיחה
תגובות
שדח"ם שלישי בערך
שאני משרשרת אותה,ניסיתי לשנות שיטת הצללה בשירע ודיי הצלחתי עדיין מכוערת כול הדולי... ושריה
אמרה לי שאני מוכשרת בציור קווי מתאר והיא שיקרה ולא מודה בזה:-\

lady blak

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo199.gif../images/Emo220.gif|און|:p

ואני לא קולטת למה לא מגיבים לי תודע שאמרת לי ששחכתי קובץ
....

חח... ווקשע.

אממ... אני לא כל כך אוהבת את הפלטה של המכנסיים, הגוונים לא מסתדרים לי, והצללה במכנסיים טיפה ריבועית מדי [מעל הקפלים]. בשיער, הצללה לא משו. חחח...יותר מדי כהה במקומות הלא כ"כ נכונים. אני עדיין לא מומחית, אז אני לא כל כך יודעת להסביר לך איך לתקן, אני בטוחה שיהיו טובות יותר ממני. =] ומצד ימין בשיער- זה שוונצים? זה טיפה מוזר שהכל כזה סימטרי- אחד ורוד אחד תכלת, וזה ביחד. בתכל'ס- זה שיער, הוא לא תמיד מסודר
'צלחעע

o0Invisible0o

New member
תגובה!../images/Emo9.gif

נמנ. אז ככה..נתחיל מהחולצה. היא ממש חמודה וההדפס ממש יפה..וממש מוסיף!
הבעיה העיקרית שלי היא בחזה.
הוא יצא ענק!
אז ככה, מה שאני מראה בקובץ הוא בעצם שינוי קל בקווי המתאר [בלבן] למה השינוי? משתי סיבות. האחת, חזה בחולצה נראה כגוש אחד ולא שניים..ולכן הוספתי פס אלכסוני שידגים זאת.:X הסיבה השנייה- המחשוף הגבוה שיצר מראה של חזה ענק. עשיתי את המתיחה האלכסונית קצת יותר פרופרציונלית ואני חושבת שזה עזר.
אה, שיניתי גם את החלק התחתון של החולצה, בגלל שזה היה מעוגל למטה [
כל הכבוד!] אבל בלי נטייה של צד אחד קצת יותר למטה וצד שני קצת יותר למעלה- מה שצריך לקרות לפי הפוזה. מה עוד עשיתי בחולצה? ניסיתי להדגים איך לעשות קווי מתיחה בחזה. הפלטה לא קשורה..זה רק בשביל להמחיש את הרעיון!
טוב, נעבור למכנסיים. שם אני חושבת שהבעיה העיקרית שלך. ההצללה לא טובה, הקווים הכהים שאמורים לייצג קפלים, ישרים ולא ממוקמים נכון. ובכלל..לג'ינס כזה לא מתאימים קפלים כאלה..לדעתי.
אז הדגמתי לך בצד רעיון כללי של הצללה ומיקום קפלים. כמובן שזה לא נראה טוב..כי זה שלושה גוונים! ונעשה ברגע. זה בשביל שתביני את הרעיון ותיישמי בעצמך, עם כל הגוונים והשקעת זמן..הבנת? בקשר לשינוי על הדולי עצמה- שינוי קו המתאר. רק חשבתי שיש צורך לעגל קצת את ההתחלה של הג'ינס.
אה, בתיקון- כל מה שבתכלת זה לא הצללה, דברים שצריכים להיות. [רוכסן+כיסים] בקשר לשיער אז ככה, אני אישית לא אוהבת פסים בשיער, לא במציאות ולא בדוליז. וממש לא אוהבת לעשות את זה בדוליז..אבל זאת כמובן, בחירה שלך!
לדעתי מה שהולך בשיער לא ממש ברור..ולכן לא הצלחתי ממש לתקן..o_0 רק רציתי להראות משהו שמאוד בלט- הפסים. הם לא מתעגלים כמו הראש, אז הדגמתי באפור איך הם אמורים להתעגל, הבנת?
השוונצים בצד השני מוזרים לדעתי ולא מתאימים, לדעתי פשוט תהפכי את זה לשתי קוקיות וזהו..:X סה"כ דולי חמודה. אני מקווה שעזרתי לך לשפר אותה ואשמח לראות תיקון!

lady blak

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo220.gif|און]=[

לא כול כך הבנתי:-\ וזה לא ג'ינס זה מכנס רגילכזהה שהצבע שלו ג'ינס[כמוכמה טרניגים שלי...] אבל בכללי לא כול כך הבנתי צת'תגובה...T.T

למעלה