אני מאושר!

../images/Emo48.gifאני מאושר!

אני כ"כ עייף אבל אני פשוט חייב לספר את זה! טוב. סיפרתי לידידה (אני לא משתמש במילה הזאת.. רק הפעם.. אני משתמש בחבר/ה) שלי שאני מה שאני והיא קיבלה את זה ממש יפה "איזה מגניב" (נשמע בקול שלה כאילו היא באמת מתכוונת שזה מגניב!:)) והייתי מה זה במצברוח רע לפני שסיפרתי לה... אחרי שסיפרתי לה זה השנה לגמריי הייתי כ"כ שמח.. אמרתי לה את זה גם בצורה לא ריצינית, היא בכלל לא האמינה לי בהתחלה ואז סתם דיברנו והיה ממש כיף (לפחות לי, חחחחח) אז זהו, היה לי מצברוח רע ועכשיו אני מאושר!

Luckybob

New member
../images/Emo25.gifמזל טוב!!

*נזכר ביום שהוא סיפר לידידה הכי טובה* אוך... היה במרץ.. איזה הזמן טס :) מזל טוב לך! ושכל מי שתספר להם, יגיבו כמו הידידה שלך!

ווווייייייייייייייייי (קריאת שמחה)

אני כ"כ שמח! כרגע התעוררתי (השלמתי את החסר!
) אני ממש במצברוח טוב!!! לא חשבתי שיש בכלל קשר! אבל כנראה שיש.... :) טוב, תודה לכם:) אני כ"כ שמח עכשיו! וִוִוִייייייייייייייייייייייי

מה קרה???

סיפרתי היום גם לילד שאני ממש אוהב אותו.. (כן.. אוהב..) אמרתי לו את זה באייסיקיו והוא אמר "כל הכבוד שאתה מספר צריך אומץ וכח" (בלה בלה) או משהו כזה.. חשבתי שאני ירגיש עוד יותר טוב אחרי שאני יספר לו (אולי בגלל שאני אוהב אותו?) ואני מרגיש עכשיו ממש רע ומתחרט על זה כ"כ.. אוף אני ממש עצוב עכשיו.. יש לי מצברוח רע כ"כ.. אוף אני רוצה להעביר את הזמן אחורה..

גם אני חשבתי שיהיה יותר טוב=\

אבל זה לא כך.. זה ד"א למה עניתי לך איך שעניתי לך.. מאז שסיפרתי לו את זה יש לי מצברוח רעעעעעעעעעעעעע

אמור אמור אמור..

אמרתי כבר- גם אני חשבתי ככה... אבל זה לא.. הלכתי לישון לילה, אנשים..

למעלה